help mij kiezen

Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Presenteren & videoconferencing Advies op maat Experience center in Rotterdam

Beamers & Touchscreens.nl neemt je graag mee in de wereld van presentatieschermen, touchscreens en videoconference systemen. Laat je inspireren en informeren over de mogelijkheden, de laatste ontwikkelingen en updates.

Hybride-vergaderen
12 november 2021

Hybride vergaderen

De moderne werkplek, gericht op effectieve samenwerking ongeacht locatie, is de laatste jaren een opkomende trend geworden. We zitten in een situatie waarbij het beschikken over een goede hybride vergader oplossing een must have is geworden. Wat hiervoor nodig is, lees je in deze blog.

Lees verder
BARCO Hoofdkantoor
20 september 2021

Wat is Barco Clickshare?

De eenvoudigste manier om ideeën te delen! Met BARCO ClickShare kun je eenvoudig draadloos video vergaderen, content delen vanaf jouw device naar een presentatiescherm. Met één klik verander je de ervaring door ideeën, aanwezigen en content samen te brengen.

Lees verder
Wat is een touchscreen?
1 juli 2021

Wat is een touchscreen?

In deze blog krijg je alle ins- en outs te weten over touchscreens. Van het bestaan ervan tot welke vormen er zijn en op welke manier ze worden gebruikt. Veel leesplezier. Hier wordt je wijzer van! Neem voor meer informatie contact op met een van onze experts op beamers-en-touchscreens.nl

Lees verder
epos speakerphone
10 juni 2021

LOGITECH RALLY X EPOS

Er zijn verschillende videoconference systemen op de markt. In deze blog worden twee systemen uiteengezet die wij onze klanten aanraden. Het merk Logitech geniet veel naamsbekendheid en laten zich sterk gelden. De Logitech producten combineren we met de Epos speakerphones.

Lees verder
Logitech Rally Bar mini
25 mei 2021

Logitech Teams Rooms

Logitech Room Solutions voor Microsoft Teams bevat alles wat je nodig hebt voor videovergaderingen, beschikbaar in kleine, middelgrote en grote configuraties. Deze systemen omvatten een mini-pc, Logitech-conference, pc-montage en de Logitech Tap-aanraakcontroller.

Lees verder
Room management
21 mei 2021

Get a room!

Dubbel geboekte- en leegstaande ruimtes, luidruchtige kantines, flexplekken die zo flex niet zijn en met z’n tweeën vergaderen in een vergaderruimte waar 18 man in kan. Vind een oplossing met een roombooking systeem die past bij jouw gebruikerswensen en behoeftes.

Lees verder
Logitech Rally Plus oplossing
21 april 2021

Logitech Zoom Rooms

Logitech Room Solutions voor Zoom bevat alles wat je nodig hebt voor videovergaderingen, beschikbaar in kleine, middelgrote en grote configuraties. Deze systemen omvatten een mini-pc, Logitech-conference, pc-montage en de Logitech Tap-aanraakcontroller.

Lees verder
Huddle room
31 maart 2021

Wat is een huddle room?

De wereld is veranderd het afgelopen jaar, half Nederland werkt thuis. Maar vergader je via Microsoft Teams of Zoom? Microsoft Teams is een samenwerkingstool ontworpen om de communicatie binnen bedrijven te managen. Zoom begon meer als tool om in hoge kwaliteit te kunnen videobellen.

Lees verder
Microsoft Teams vs. Zoom
2 maart 2021

Microsoft Teams vs. Zoom

De wereld is veranderd het afgelopen jaar, half Nederland werkt thuis. Maar vergader je via Microsoft Teams of Zoom? Microsoft Teams is een samenwerkingstool ontworpen om de communicatie binnen bedrijven te managen. Zoom begon meer als tool om in hoge kwaliteit te kunnen videobellen.

Lees verder
Videoconferencing systeem
3 juli 2020

Wat is videoconferencing?

De manier van werken verandert continue, organisaties opereren internationaal. Om jouw presentatiescherm compleet te maken, biedt Beamers & Touchscreens.nl video conference systemen. Wij zijn partner van Logitech, zodat we je kunnen voorzien van de best mogelijke oplossingen.

Lees verder
Ctouch Riva
2 juli 2020

Ctouch Riva nu leverbaar

Breng samenwerken & klas interactiviteit naar het volgende niveau! De Ctouch Riva 75 inch is hét presentatiescherm voor vergaderruimtes & klaslokalen. Vanwege de uitmuntende specificaties van het scherm hangt dit scherm in veel klaslokalen en vergaderruimtes.

Lees verder
Barco ClickShare
19 juni 2020

Draadloos delen – Barco

De Barco Clickshare verbindt snel en eenvoudig iedere PC, tablet en smartphone met uw touchscreen of monitor. Met de Barco Clickshare stream je zeer stabiel het beeld en geluid van jouw devices. De meest stabiele manier van draadloos delen.

Lees verder
Logitech Meetup
16 juni 2020

Voordelen van de Meetup

De Logitech Meetup webcam is hét videoconferencing systeem voor kleine vergaderruimtes. Het systeem met 4K resolutie is hier namelijk speciaal voor geoptimaliseerd en heeft een kijkhoek van 120 graden om alle aanwezigen in beeld te brengen.

Lees verder
Clevertouch touchscreens
12 juni 2020

Clevertouch schermen

Ben je op zoek naar een interactief touchscreen? Clevertouch touchscreens hebben voor zowel klaslokalen als vergaderruimtes mooie oplossingen. De presentatieschermen zijn ontworpen voor duurzaamheid en Newcandle levert je een uitgebreide fabrieksgarantie. 

Lees verder
Ctouch Laser Sky touchscreens
5 juni 2020

Ctouch Sky & 2Share

Voor interactieve oplossingen kan je kiezen uit een digibord of een touchscreen. Kies je met een touchscreen voor een alles in één oplossing, dan zijn er een aantal mogelijkheden, die afhankelijk zijn van de gebruikerswensen. Op deze pagina vind je 2 opties: de 2Share en de Laser Sky.

Lees verder
3D printen in de krant
1 maart 2018

3D printen in de krant

In mei 2015 hebben wij met Newcandle een module 3D printen gegeven aan de plusklas Giessenlanden. 6 weken waren de kinderen bezig met het ontwerpen van hun eigen schoolplein. De meest variërende ontwerpjes zijn voorbij gekomen: van een kartbaan tot een doolhof.

Lees verder