Help mij kiezen

Beamers & Touchscreens.nl neemt je graag mee in de wereld van presentatieschermen, touchscreens en videoconference systemen. Laat je inspireren en informeren over de mogelijkheden, de laatste ontwikkelingen en updates.

Wat is Narrowcasting?
13 maart 2024

Alles wat je moet weten over Narrowcasting

Narrowcasting is een krachtige methode om doelgericht informatie te verspreiden naar een specifieke doelgroep op specifieke locaties. In tegenstelling tot broadcasting, waarbij informatie breed wordt verspreid naar een algemeen publiek, richt narrowcasting zich op een selectieve doelgroep. Dit maakt het bijzonder effectief voor marketingdoeleinden, interne communicatie en het leveren van relevante informatie aan specifieke doelgroepen.

Lees verder
Wat kost narrowcasting?
12 maart 2024

Wat kost narrowcasting?

Via Narrowcasting kunnen in de moderne zakelijke wereld, bedrijven streven naar effectieve communicatie met hun doelgroepen. Het biedt een unieke kans om informatie te delen en te communiceren met een specifieke doelgroep op een gerichte en boeiende manier. Echter, voordat u begint met narrowcasting, is het essentieel om de kosten te begrijpen die ermee gemoeid zijn. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de vraag “Wat kost narrowcasting?” en alle aspecten die daarbij komen kijken.

Lees verder
Wat zijn Narrowcasting schermen?
11 maart 2024

Wat zijn narrowcasting schermen?

Narrowcasting schermen worden steeds populairder in diverse sectoren, variërend van retail tot horeca, onderwijs en kantoren. Maar wat zijn narrowcasting schermen precies en waarom zijn ze zo belangrijk geworden in de moderne zakelijke wereld? In dit uitgebreide artikel zullen we dieper ingaan op narrowcasting schermen, hun functies, voordelen en hoe ze kunnen worden geïmplementeerd om de communicatie en marketinginspanningen van een bedrijf te verbeteren.

Lees verder
Wat betekent Digital Signage?
10 maart 2024

Wat betekent digital signage

In de moderne wereld van vandaag speelt digital signage een cruciale rol in diverse sectoren, variërend van detailhandel tot onderwijs en van gezondheidszorg tot transport. Maar wat betekent digital signage nu eigenlijk? In dit artikel zullen we een diepgaande verkenning bieden van dit fenomeen dat de manier waarop we informatie consumeren en communiceren heeft getransformeerd.

Lees verder
Het kopen van een Ctouch touchscreen
8 maart 2024

Het kopen van een Ctouch touchscreen – de voordelen en nadelen

Welkom bij onze diepgaande verkenning van Ctouch touchscreens en waarom ze de beste keuze zijn voor jouw behoeften op het gebied van interactieve schermen. Als je overweegt een Ctouch touchscreen te kopen, ben je op de juiste plek beland. In dit artikel zullen we de essentiële kenmerken van cTouch touchscreens belichten en waarom ze de ideale investering vormen voor een verrijkte gebruikerservaring.

Lees verder
De beste videoconference software voor vergaderruimtes
7 maart 2024

De beste videoconference software voor vergaderruimtes

Het kiezen van het juiste videoconference systeem is essentieel voor het optimaliseren van vergaderingen en het stimuleren van samenwerking. In deze uitgebreide gids bespreken we de beste videoconference systemen die specifiek ontworpen zijn voor vergaderruimtes, zodat uw bedrijf kan profiteren van geavanceerde technologie en probleemloze communicatie.

Lees verder
Optimaliseren van vergaderruimtes met touchscreens
6 maart 2024

Optimaliseren van vergaderruimtes met touchscreens

Vergaderruimtes zijn de kern van samenwerking binnen een bedrijf. Het gebruik van touchscreens in vergaderruimtes heeft de manier waarop teams communiceren en samenwerken aanzienlijk verbeterd. In dit artikel bespreken we de voordelen van het implementeren van touchscreens in vergaderruimtes en hoe deze innovatieve technologie een positieve impact kan hebben op de algehele efficiëntie van vergaderingen.

Lees verder
Het beste videoconferentiesysteem voor zakelijk succes
5 maart 2024

Het beste videoconferentiesysteem voor zakelijk succes

In de hedendaagse snel evoluerende zakelijke wereld is effectieve communicatie van essentieel belang voor succes. Met de opkomst van flexibel werken en wereldwijde teams is een betrouwbaar videoconferentiesysteem cruciaal geworden. In dit artikel verkennen we het beste videoconferentiesysteem dat onmisbaar is voor zakelijk succes en samenwerking.

Lees verder
Hoe werkt een touchscreen?
4 maart 2024

Hoe werkt een touchscreen?

Welkom bij onze uitgebreide gids over hoe een touchscreen werkt. In dit artikel zullen we diep ingaan op de technologie achter touchscreens en de fascinerende processen die het mogelijk maken om met een eenvoudige aanraking te communiceren met elektronische apparaten.

Lees verder
Hoe duur is een Smartboard?
3 maart 2024

Hoe duur is een Smartboard?

In de moderne wereld, waar technologie een integraal onderdeel van ons dagelijks leven is geworden, overwegen steeds meer mensen om een smartboard aan te schaffen. Maar hoe duur is een smartboard eigenlijk? In dit artikel zullen we alle aspecten behandelen die van invloed zijn op de prijs van een smartboard en u voorzien van waardevolle informatie voordat u deze innovatieve technologie aanschaft.

Lees verder
Welke soorten touchscreens zijn er?
2 maart 2024

Welke soorten touchscreens zijn er?

Welkom bij onze uitgebreide verkenning van de verschillende soorten touchscreens die beschikbaar zijn op de markt. In deze gids nemen we u mee door een gedetailleerde analyse van de diverse touchscreentechnologieën, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van het meest geschikte touchscreen voor uw behoeften.

Lees verder
De Ware Kosten van een Digibord: Een Diepgaande Analyse
1 maart 2024

De ultieme gids: is een digibord een tv?

In de moderne wereld van technologische vooruitgang staan we voor talloze keuzes als het gaat om visuele presentatieapparatuur. Een veelvoorkomende vraag die vaak opduikt, is of een digibord nu eigenlijk een tv is. In deze uitgebreide gids zullen we deze vraag grondig onderzoeken en u voorzien van alle nodige informatie om weloverwogen beslissingen te nemen.

Lees verder
Waar worden touchscreens gebruikt?
29 februari 2024

Waar worden touchscreens gebruikt?

Touchscreens zijn tegenwoordig overal om ons heen te vinden en hebben een enorme impact op ons dagelijks leven. In dit artikel gaan we dieper in op de veelzijdige toepassingen van touchscreens en ontdekken waar ze allemaal gebruikt worden.

Lees verder
Welke camera en speakers heb ik nodig?
28 februari 2024

Welke camera en speakers heb ik nodig?

In een wereld waarin vergaderingen een essentieel onderdeel zijn geworden van het zakelijke landschap, is het cruciaal om de juiste technologische infrastructuur te hebben voor een vlotte en effectieve communicatie. Een veelgestelde vraag die opkomt bij het inrichten van een vergaderruimte voor 10 personen is: welke camera en speakers zijn nodig om een naadloze vergaderervaring te garanderen?

Lees verder
Vergelijking Ctouch, Prowise en Smartboard
27 februari 2024

Vergelijking Ctouch, Prowise en Smartboard

In het moderne onderwijslandschap is de integratie van technologie essentieel om een boeiende leeromgeving te creëren. Een van de cruciale beslissingen die onderwijsinstellingen moeten nemen, is de keuze tussen interactieve oplossingen zoals Ctouch, Prowise en Smartboard. In deze vergelijking duiken we diep in de kenmerken van elk merk om jou te helpen de beste keuze te maken voor jouw specifieke onderwijsbehoeften.

Lees verder
Wat kun je met een Smartboard?
20 februari 2024

Wat kun je met een Smartboard?

Welkom bij onze diepgaande verkenning van de mogelijkheden van een smartboard en hoe je er optimaal gebruik van kunt maken. In dit artikel duiken we diep in de voordelen en functionaliteiten van een smartboard, wat het een onmisbaar hulpmiddel maakt in verschillende contexten.

Lees verder
Alles wat u moet weten over digiborden
7 februari 2024

Alles wat u moet weten over digiborden

Digiborden zijn tegenwoordig onmisbaar in moderne onderwijsinstellingen. Ze spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de leerervaring en het betrekken van studenten op een interactieve manier. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de betekenis van digiborden, hun voordelen en hoe ze het leerproces verrijken.

Lees verder
Het ideale digibord als digitaal display
6 februari 2024

Het ideale digibord als digitaal display

Bent u op zoek naar het perfecte digitale display voor uw advertenties of het tonen van video’s? Dan is een digibord de ideale keuze. In dit artikel zullen we ingaan op de voordelen van een digibord als digital display en waarom het een superieure keuze is vergeleken met andere alternatieven op de markt.

Lees verder
Digitaal schoolbord vs. traditioneel krijtbord
7 januari 2024

Digitaal schoolbord vs. traditioneel krijtbord

In de snel evoluerende onderwijswereld is het gebruik van technologie onvermijdelijk geworden. Een van de meest opvallende ontwikkelingen is de opkomst van het digitaal schoolbord, ook bekend als het smartboard. In dit artikel zullen we een grondige vergelijking maken tussen het digitaal schoolbord en het traditionele krijtbord, en waarom het gebruik van het digitaal schoolbord de sleutel kan zijn tot verbeterde leerervaringen.

Lees verder
Inch naar cm: zo werkt het
30 januari 2023

Inch naar cm: zo werkt het

Wil jij de diagonaal van een display in inch omrekenen naar centimeter, oftewel van inch naar cm? Dan ben je bij het juiste blog beland. Wij vertellen je namelijk alles wat je moet weten over de rekensom die je moet maken om van de ene eenheid naar de andere te rekenen.

Lees verder
Voordelen van een digibord op school
10 november 2022

Voordelen van een digibord

Herinner jij je nog de spanning en blijdschap die je vroeger ervaarde toen de juf of meester het grote beeldscherm op wieltjes het lokaal binnenreed? De kinderen van nu zullen dit gevoel nooit ervaren, want tegenwoordig is dit fenomeen vervangen door een modern digibord.

Lees verder
10 oktober 2022

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is het laten zien van informatie op beeldschermen die speciaal gemaakt is voor een specifieke doelgroep. Het doel? Zo gericht mogelijk informeren aan de hand van boodschappen die speciaal gemaakt zijn voor jouw doelgroep. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees verder
Logitech Rally
23 augustus 2022

Logitech Rally Camera

Dé antwoorden op jou vragen over de Logitech Rally camera: Wat kun je allemaal met de Logitech Rally? Hoe instaleer / monteer je de Logitech Rally? Waar gebruik je de Logitech Rally camera voor? Nieuws en updates over de Logitech Rally. Vraag voor advies over de Rally naar onze Experts.

Lees verder
Ctouch Riva
17 mei 2022

5 tips voor vergaderruimtes

Een aantal jaar geleden was het nog normaal om alleen een projector in de vergaderruimte te gebruiken. Tegenwoordig zijn grote tv schermen en touchscreens eerder regel dan uitzondering. Waar je aan kunt denken voor de inrichting van jouw vergaderruimte vind je in deze blog.

Lees verder
11 maart 2022

De kleine vergaderruimte

Om de kleine vergaderruimte optimaal te kunnen benutten zijn er 3 factoren van belang om zo geruisloos en gebruiksvriendelijk mogelijk te vergaderen. Dit is een scherm, een camerasysteem en een all-in-one solution. In deze blog worden deze uiteengezet.

Lees verder
Logitech-Tap-rooms-solution
1 februari 2022

De Logitech Tap rooms

Dé video-oplossing voor vergaderruimtes, omvat agenda-integratie, deelname met één enkele aanraking en ook direct inhoud delen. Bovendien is het altijd gebruiksklaar. Daarnaast omvat het systeem alle benodigde componenten: zoals een Tap- touchcontroller en een compacte computer.

Lees verder
Hybride-vergaderen
12 november 2021

Hybride vergaderen

De moderne werkplek, gericht op effectieve samenwerking ongeacht locatie, is de laatste jaren een opkomende trend geworden. We zitten in een situatie waarbij het beschikken over een goede hybride vergader oplossing een must have is geworden. Wat hiervoor nodig is, lees je in deze blog.

Lees verder
BARCO Hoofdkantoor
20 september 2021

Wat is Barco Clickshare?

De eenvoudigste manier om ideeën te delen! Met BARCO ClickShare kun je eenvoudig draadloos video vergaderen, content delen vanaf jouw device naar een presentatiescherm. Met één klik verander je de ervaring door ideeën, aanwezigen en content samen te brengen.

Lees verder
Wat is een touchscreen?
1 juli 2021

Wat is een touchscreen?

In deze blog krijg je alle ins- en outs te weten over touchscreens. Van het bestaan ervan tot welke vormen er zijn en op welke manier ze worden gebruikt. Veel leesplezier. Hier wordt je wijzer van! Neem voor meer informatie contact op met een van onze experts op beamers-en-touchscreens.nl

Lees verder
epos speakerphone
10 juni 2021

Logitech Rally x Epos

Er zijn verschillende videoconference systemen op de markt. In deze blog worden twee systemen uiteengezet die wij onze klanten aanraden. Het merk Logitech geniet veel naamsbekendheid en laten zich sterk gelden. De Logitech producten combineren we met de Epos speakerphones.

Lees verder
Logitech Rally Bar mini
25 mei 2021

Logitech Teams Rooms

Logitech Room Solutions voor Microsoft Teams bevat alles wat je nodig hebt voor videovergaderingen, beschikbaar in kleine, middelgrote en grote configuraties. Deze systemen omvatten een mini-pc, Logitech-conference, pc-montage en de Logitech Tap-aanraakcontroller.

Lees verder
Room management
21 mei 2021

Get a room!

Dubbel geboekte- en leegstaande ruimtes, luidruchtige kantines, flexplekken die zo flex niet zijn en met z’n tweeën vergaderen in een vergaderruimte waar 18 man in kan. Vind een oplossing met een roombooking systeem die past bij jouw gebruikerswensen en behoeftes.

Lees verder
Logitech Rally Plus oplossing
21 april 2021

Logitech Zoom Rooms

Logitech Room Solutions voor Zoom bevat alles wat je nodig hebt voor videovergaderingen, beschikbaar in kleine, middelgrote en grote configuraties. Deze systemen omvatten een mini-pc, Logitech-conference, pc-montage en de Logitech Tap-aanraakcontroller.

Lees verder
Huddle room
31 maart 2021

Wat is een huddle room?

De wereld is veranderd het afgelopen jaar, half Nederland werkt thuis. Maar vergader je via Microsoft Teams of Zoom? Microsoft Teams is een samenwerkingstool ontworpen om de communicatie binnen bedrijven te managen. Zoom begon meer als tool om in hoge kwaliteit te kunnen videobellen.

Lees verder
Microsoft Teams vs. Zoom
2 maart 2021

Microsoft Teams vs. Zoom

De wereld is veranderd het afgelopen jaar, half Nederland werkt thuis. Maar vergader je via Microsoft Teams of Zoom? Microsoft Teams is een samenwerkingstool ontworpen om de communicatie binnen bedrijven te managen. Zoom begon meer als tool om in hoge kwaliteit te kunnen videobellen.

Lees verder
Videoconferencing systeem
3 juli 2020

Wat is videoconferencing?

De manier van werken verandert continue, organisaties opereren internationaal. Om jouw presentatiescherm compleet te maken, biedt Beamers & Touchscreens.nl video conference systemen. Wij zijn partner van Logitech, zodat we je kunnen voorzien van de best mogelijke oplossingen.

Lees verder
Ctouch Riva
2 juli 2020

Ctouch Riva nu leverbaar

Breng samenwerken & klas interactiviteit naar het volgende niveau! De Ctouch Riva 75 inch is hét presentatiescherm voor vergaderruimtes & klaslokalen. Vanwege de uitmuntende specificaties van het scherm hangt dit scherm in veel klaslokalen en vergaderruimtes.

Lees verder
Barco ClickShare
19 juni 2020

Draadloos delen – Barco

De Barco Clickshare verbindt snel en eenvoudig iedere PC, tablet en smartphone met uw touchscreen of monitor. Met de Barco Clickshare stream je zeer stabiel het beeld en geluid van jouw devices. De meest stabiele manier van draadloos delen.

Lees verder
Logitech Meetup
16 juni 2020

Voordelen van de Meetup

De Logitech Meetup webcam is hét videoconferencing systeem voor kleine vergaderruimtes. Het systeem met 4K resolutie is hier namelijk speciaal voor geoptimaliseerd en heeft een kijkhoek van 120 graden om alle aanwezigen in beeld te brengen.

Lees verder
Clevertouch touchscreens
12 juni 2020

Clevertouch schermen

Ben je op zoek naar een interactief touchscreen? Clevertouch touchscreens hebben voor zowel klaslokalen als vergaderruimtes mooie oplossingen. De presentatieschermen zijn ontworpen voor duurzaamheid en Newcandle levert je een uitgebreide fabrieksgarantie. 

Lees verder
Ctouch Laser Sky touchscreens
5 juni 2020

Ctouch Sky & 2Share

Voor interactieve oplossingen kan je kiezen uit een digibord of een touchscreen. Kies je met een touchscreen voor een alles in één oplossing, dan zijn er een aantal mogelijkheden, die afhankelijk zijn van de gebruikerswensen. Op deze pagina vind je 2 opties: de 2Share en de Laser Sky.

Lees verder
3D printen in de krant
1 maart 2018

3D printen in de krant

In mei 2015 hebben wij met Newcandle een module 3D printen gegeven aan de plusklas Giessenlanden. 6 weken waren de kinderen bezig met het ontwerpen van hun eigen schoolplein. De meest variërende ontwerpjes zijn voorbij gekomen: van een kartbaan tot een doolhof.

Lees verder