Help mij kiezen

Beamers & Touchscreens.nl neemt je graag mee in de wereld van presentatieschermen, touchscreens en videoconference systemen. Laat je inspireren en informeren over de mogelijkheden, de laatste ontwikkelingen en updates.

Inch naar cm: zo werkt het
30 januari 2023

Inch naar cm: zo werkt het

Wil jij de diagonaal van een display in inch omrekenen naar centimeter, oftewel van inch naar cm? Dan ben je bij het juiste blog beland. Wij vertellen je namelijk alles wat je moet weten over de rekensom die je moet maken om van de ene eenheid naar de andere te rekenen.

Lees verder
Voordelen van een digibord op school
10 november 2022

Voordelen van een digibord

Herinner jij je nog de spanning en blijdschap die je vroeger ervaarde toen de juf of meester het grote beeldscherm op wieltjes het lokaal binnenreed? De kinderen van nu zullen dit gevoel nooit ervaren, want tegenwoordig is dit fenomeen vervangen door een modern digibord.

Lees verder
10 oktober 2022

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is het laten zien van informatie op beeldschermen die speciaal gemaakt is voor een specifieke doelgroep. Het doel? Zo gericht mogelijk informeren aan de hand van boodschappen die speciaal gemaakt zijn voor jouw doelgroep. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees verder
Logitech Rally
23 augustus 2022

Logitech Rally Camera

Dé antwoorden op jou vragen over de Logitech Rally camera: Wat kun je allemaal met de Logitech Rally? Hoe instaleer / monteer je de Logitech Rally? Waar gebruik je de Logitech Rally camera voor? Nieuws en updates over de Logitech Rally. Vraag voor advies over de Rally naar onze Experts.

Lees verder
Ctouch Riva
17 mei 2022

5 tips voor vergaderruimtes

Een aantal jaar geleden was het nog normaal om alleen een projector in de vergaderruimte te gebruiken. Tegenwoordig zijn grote tv schermen en touchscreens eerder regel dan uitzondering. Waar je aan kunt denken voor de inrichting van jouw vergaderruimte vind je in deze blog.

Lees verder
11 maart 2022

De kleine vergaderruimte

Om de kleine vergaderruimte optimaal te kunnen benutten zijn er 3 factoren van belang om zo geruisloos en gebruiksvriendelijk mogelijk te vergaderen. Dit is een scherm, een camerasysteem en een all-in-one solution. In deze blog worden deze uiteengezet.

Lees verder
Logitech-Tap-rooms-solution
1 februari 2022

De Logitech Tap rooms

Dé video-oplossing voor vergaderruimtes, omvat agenda-integratie, deelname met één enkele aanraking en ook direct inhoud delen. Bovendien is het altijd gebruiksklaar. Daarnaast omvat het systeem alle benodigde componenten: zoals een Tap- touchcontroller en een compacte computer.

Lees verder
Hybride-vergaderen
12 november 2021

Hybride vergaderen

De moderne werkplek, gericht op effectieve samenwerking ongeacht locatie, is de laatste jaren een opkomende trend geworden. We zitten in een situatie waarbij het beschikken over een goede hybride vergader oplossing een must have is geworden. Wat hiervoor nodig is, lees je in deze blog.

Lees verder
BARCO Hoofdkantoor
20 september 2021

Wat is Barco Clickshare?

De eenvoudigste manier om ideeën te delen! Met BARCO ClickShare kun je eenvoudig draadloos video vergaderen, content delen vanaf jouw device naar een presentatiescherm. Met één klik verander je de ervaring door ideeën, aanwezigen en content samen te brengen.

Lees verder
Wat is een touchscreen?
1 juli 2021

Wat is een touchscreen?

In deze blog krijg je alle ins- en outs te weten over touchscreens. Van het bestaan ervan tot welke vormen er zijn en op welke manier ze worden gebruikt. Veel leesplezier. Hier wordt je wijzer van! Neem voor meer informatie contact op met een van onze experts op beamers-en-touchscreens.nl

Lees verder
epos speakerphone
10 juni 2021

Logitech Rally x Epos

Er zijn verschillende videoconference systemen op de markt. In deze blog worden twee systemen uiteengezet die wij onze klanten aanraden. Het merk Logitech geniet veel naamsbekendheid en laten zich sterk gelden. De Logitech producten combineren we met de Epos speakerphones.

Lees verder
Logitech Rally Bar mini
25 mei 2021

Logitech Teams Rooms

Logitech Room Solutions voor Microsoft Teams bevat alles wat je nodig hebt voor videovergaderingen, beschikbaar in kleine, middelgrote en grote configuraties. Deze systemen omvatten een mini-pc, Logitech-conference, pc-montage en de Logitech Tap-aanraakcontroller.

Lees verder
Room management
21 mei 2021

Get a room!

Dubbel geboekte- en leegstaande ruimtes, luidruchtige kantines, flexplekken die zo flex niet zijn en met z’n tweeën vergaderen in een vergaderruimte waar 18 man in kan. Vind een oplossing met een roombooking systeem die past bij jouw gebruikerswensen en behoeftes.

Lees verder
Logitech Rally Plus oplossing
21 april 2021

Logitech Zoom Rooms

Logitech Room Solutions voor Zoom bevat alles wat je nodig hebt voor videovergaderingen, beschikbaar in kleine, middelgrote en grote configuraties. Deze systemen omvatten een mini-pc, Logitech-conference, pc-montage en de Logitech Tap-aanraakcontroller.

Lees verder
Huddle room
31 maart 2021

Wat is een huddle room?

De wereld is veranderd het afgelopen jaar, half Nederland werkt thuis. Maar vergader je via Microsoft Teams of Zoom? Microsoft Teams is een samenwerkingstool ontworpen om de communicatie binnen bedrijven te managen. Zoom begon meer als tool om in hoge kwaliteit te kunnen videobellen.

Lees verder
Microsoft Teams vs. Zoom
2 maart 2021

Microsoft Teams vs. Zoom

De wereld is veranderd het afgelopen jaar, half Nederland werkt thuis. Maar vergader je via Microsoft Teams of Zoom? Microsoft Teams is een samenwerkingstool ontworpen om de communicatie binnen bedrijven te managen. Zoom begon meer als tool om in hoge kwaliteit te kunnen videobellen.

Lees verder
Videoconferencing systeem
3 juli 2020

Wat is videoconferencing?

De manier van werken verandert continue, organisaties opereren internationaal. Om jouw presentatiescherm compleet te maken, biedt Beamers & Touchscreens.nl video conference systemen. Wij zijn partner van Logitech, zodat we je kunnen voorzien van de best mogelijke oplossingen.

Lees verder
Ctouch Riva
2 juli 2020

Ctouch Riva nu leverbaar

Breng samenwerken & klas interactiviteit naar het volgende niveau! De Ctouch Riva 75 inch is hét presentatiescherm voor vergaderruimtes & klaslokalen. Vanwege de uitmuntende specificaties van het scherm hangt dit scherm in veel klaslokalen en vergaderruimtes.

Lees verder
Barco ClickShare
19 juni 2020

Draadloos delen – Barco

De Barco Clickshare verbindt snel en eenvoudig iedere PC, tablet en smartphone met uw touchscreen of monitor. Met de Barco Clickshare stream je zeer stabiel het beeld en geluid van jouw devices. De meest stabiele manier van draadloos delen.

Lees verder
Logitech Meetup
16 juni 2020

Voordelen van de Meetup

De Logitech Meetup webcam is hét videoconferencing systeem voor kleine vergaderruimtes. Het systeem met 4K resolutie is hier namelijk speciaal voor geoptimaliseerd en heeft een kijkhoek van 120 graden om alle aanwezigen in beeld te brengen.

Lees verder
Clevertouch touchscreens
12 juni 2020

Clevertouch schermen

Ben je op zoek naar een interactief touchscreen? Clevertouch touchscreens hebben voor zowel klaslokalen als vergaderruimtes mooie oplossingen. De presentatieschermen zijn ontworpen voor duurzaamheid en Newcandle levert je een uitgebreide fabrieksgarantie. 

Lees verder
Ctouch Laser Sky touchscreens
5 juni 2020

Ctouch Sky & 2Share

Voor interactieve oplossingen kan je kiezen uit een digibord of een touchscreen. Kies je met een touchscreen voor een alles in één oplossing, dan zijn er een aantal mogelijkheden, die afhankelijk zijn van de gebruikerswensen. Op deze pagina vind je 2 opties: de 2Share en de Laser Sky.

Lees verder
3D printen in de krant
1 maart 2018

3D printen in de krant

In mei 2015 hebben wij met Newcandle een module 3D printen gegeven aan de plusklas Giessenlanden. 6 weken waren de kinderen bezig met het ontwerpen van hun eigen schoolplein. De meest variërende ontwerpjes zijn voorbij gekomen: van een kartbaan tot een doolhof.

Lees verder