Help mij kiezen
Ctouch Riva

2 juli 2020

Ctouch Riva nu leverbaar

Breng samenwerken & klas interactiviteit naar het volgende niveau! De Ctouch Riva 75 inch is hét presentatiescherm voor vergaderruimtes & klaslokalen. Vanwege de uitmuntende specificaties van het scherm hangt dit scherm in veel klaslokalen en vergaderruimtes. Zo past de Ctouch Riva 75 inch perfect in middel grote klaslokalen en vergaderruimtes. Lees verder!

 • Een natuurlijke schrijfervaring
  Annoteer, schrijf en teken zoals nooit tevoren dankzij de TrueBeam Touch technologie. Het voelt natuurlijk en vloeiend aan. Gebruik je vinger of pen en schrijf zo snel als je kunt. Met de palm van je hand kun je makkelijk wissen zonder van tool te wisselen. Hoe handig is dat!
 • Triple S-glas: smooth, stripeless en safe
  Schrijven op het Triple S-glas display voelt erg soepel en vloeiend aan, zonder strepen achter te laten. Het scherm is ook geschikt voor de wat minder zorgvuldige gebruiker; het veiligheidsglas kan namelijk wel tegen een stootje!
 • Eersteklas geluid met de hoogwaardige JBL 80 Watt-speakers 
  Verwonder je leerlingen en blaas ze omver met de geïntegreerde 80 Watt JBL-speakers. Deze beschikken over Live-stage (virtueel) surround-sound,. Het indrukwekkende geluid reikt zelfs tot achterin het klaslokaal; extra geluidsapparatuur is niet nodig.
 • Meerdere connectoren om makkelijk je scherm te delen
  Het scherm heeft meerdere connectoren waarmee je je scherm realtime kunt delen. De HDMI-uitgang maakt het mogelijk om makkelijk jouw scherm te delen met meerdere apparaten. Op de USB-C-poort kun je elk apparaat met slechts één enkele kabel aansluiten. Het brengt gegevens, geluid, aanraking én stroom over. Dus, het kan zelfs je apparaat opladen terwijl het is aangesloten!
 • Optionele modules: betaal alleen wat je nodig hebt
  Upgrade je Ctouch Riva met deze optionele modules. Kies zelf welke het beste bij jou passen.

CTOUCH RIVA 75 INCH | BOUW UIT NAAR JOUW BEHOEFTES

Ctouch Riva touchscreen

Montagemogelijkheden
Voor de bevestiging van het scherm heb je de keuze uit een aantal verschillende opties, zoals een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling.

Helemaal compleet, met een ingebouwde Ops pc
Om je touchscreen helemáál compleet te maken, kan je kiezen voor ingebouwde Ops pc. Een Ops pc betreft een volwaardige Windows 10  computer, waarmee je al je taken kunt verrichten. Deze Ops pc is beschikbaar in 3 versies: een Intel i3, een Intel i5 en een Intel i7 processor.

Kortom: de Ctouch Riva serie heeft alles wat nodig is om je lessen en vergaderingen duurzaam interactief te maken. Ben je benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Kijk op onze LinkedIn pagina voor een impressie.

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT: