Help mij kiezen

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een ULTRA Display? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

IIyama displays

De IIyama Prolite large format displays zijn op veel verschillende manieren in te zetten. De monitoren zijn beschikbaar van 32 inch tot zelfs 98 inch, zijn ontworpen om minimaal 18/7 aan te staan en beschikken over 500 nits helderheid. De displays hebben daarmee een hoge helderheid en een ultramat schermoppervlak voor de beste prestaties.

Met uitgebreide aansluitmogelijkheden is het scherm inzetbaar voor elk kantoor en elk gebruik, zoals digital signage, videoconferencing en presenteren.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een ULTRA Display? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Informatie over IIyama Displays

IIyama Professional Displays zijn gemaakt voor organisaties die op zoek zijn naar kwalitatief sterke en duurzame beeldschermen in hun kantoren, winkels en werkruimtes. De displays hebben een hoge helderheid en een ultramat schermoppervlak voor de beste prestaties.

De IIyama Prolite large format displays zijn op veel verschillende manieren in te zetten. De monitoren zijn beschikbaar van 32 inch tot zelfs 98 inch, zijn ontworpen om minimaal 18/7 aan te staan en beschikken over 500 nits helderheid. De displays hebben daarmee een hoge helderheid en een ultramat schermoppervlak voor de beste prestaties.

IIyama displays

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Met IIyama displays geef je 24/7 jouw narrowcasting content weer op de meest effectieve manier

Wilt je dag en nacht indrukwekkende advertenties en presentaties weergeven? Met de iiyama display wordt dit een fluitje van een cent. De monitoren zijn uitgerust met het Android 11 besturingssysteem, een FailOver-functie en contentmanagementsoftware, waardoor het de ideale keuze is voor digital signage toepassingen. Bovendien maakt de E-share applicatie het mogelijk om moeiteloos en draadloos verbinding te maken met de Iiyama monitor vanaf laptop, tablet en mobiele telefoon.

De Iiyama displays staan garant voor superieure beeldkwaliteit dankzij een helderheid van 500 cd/m² en een 4K UHD-display, waardoor jouw content altijd duidelijk en levendig overkomt. Met een keuze uit 8 verschillende formaten, variërend van 32 tot 105 inch, is er altijd een iiyama monitor die perfect past in jouw ruimte.

2. Software van IIyama waarmee je jouw content 24/7 toont op jouw monitoren

Zorg ervoor dat jouwcontent altijd en ononderbroken zichtbaar is op jouw monitor, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ben je op zoek naar een monitor die jouw presentaties of advertenties continu kan weergeven? De Iiyama displays zijn daarvoor de oplossing, dankzij de geavanceerde Android 11 software. Met het Android 11 besturingssysteem kan je de monitor moeiteloos personaliseren om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Bovendien kan je eenvoudig alle benodigde apps downloaden om een dynamische narrowcasting-ervaring te creëren. De FailOver-functie zorgt ervoor dat de monitor 24/7 blijft werken, zelfs als de primaire inputbron wegvalt. Zo ben je verzekerd van een constante contentweergave op jouw monitor, zonder onderbrekingen.

Met de 4k UHD displays (3840 x 2160) toon je 58% meer informatie dan bij een Full HD display. De iiyama monitoren geven je de flexibiliteit om al jouw advertenties, berichten of presentaties op de juiste manier te laten zien. Met Portrait & Landscape gebruik je optimaal alle ruimte op de monitoren.

3. Microsoft Front Row met het IIyama 105 inch display

Vanwege de unieke beeldverhouding van 21:9 en de hoge 5K resolutie (5120 x 2160) is het iiyama 105” display uitermate geschikt voor Microsoft Teams front Row. Toon zowel centraal het videobeeld maar gelijktijdig ook het content scherm. Door de breedte van het scherm kunnen meer personen getoond worden die tijdens de video vergadering aanwezig zijn.

Ideaal voor boardrooms in combinatie met Microsoft Teams Front Row, controleruimte ’s en high-end winkel inrichting, dit scherm trekt zeker de aandacht!

4. Waarom een IIyama display kopen bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met presentatieoplossingen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste IIyama display dat past bij jouw behoeften
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ook verrijdbare IIyama displays zijn erg in trek omdat het presentatiescherm dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Wil je een IIyama display kopen? Dan moet je bij Newcandle zijn. Een divers assortiment aan displays vind je in het displays assortiment.