Help mij kiezen

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Nureva videoconference systeem? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Nureva videoconference systeem

Klanten van Nureva willen gewoon aan de slag: geen gedoe, geen drama, geen gebruikershandleiding. Daarom ontwikkelen zij innovatieve videoconferentie systemen waarmee je eenvoudig verbinding kunt maken, waar je ook bent.

Krijg écht audiodekking in de grotere ruimtes, zonder de complicaties van een traditioneel AV-systeem. Je vult grote ruimtes met duizenden virtuele microfoons, zodat er altijd één in de buurt is.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Nureva videoconference systeem? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Informatie over Nureva

Alle ingebouwde verwerkingskracht die je nodig hebtvoor hoogwaardige audio is rechtstreeks in jouw Nureva videoconference systeem ingebouwd. Je hoeft geen traditioneel AV-systeem aan te schaffen.

Zorg voor uitstekende audiodekking in de hele kamer in grote ruimtes – zonder de complicaties van een traditioneel professioneel AV-systeem. De Nureva videoconference systemen beschikken over geïntegreerde microfoons- en luidsprekerbalken die ervoor zorgt dat stemmen duidelijk worden opgevangen.

Nureva videoconference systeem

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Een Nureva videoconferene systeem zodat iedereen goed te verstaan is!

Het HDL300-systeem wordt aangedreven door de gepatenteerde Microphone Mist-technologie, de revolutie waar audio conferenties op hebben gewacht. Het vult kamers met duizenden virtuele microfoons, zodat de stemmen van mensen overal worden opgepikt. Hierdoor is Nureva de eenvoudigste en meest kosteneffectieve manier om in al jouw ruimtes een audiodekking in de hele kamer te krijgen.

Met 8.192 virtuele microfoons die jouw ruimte vullen, is er altijd wel één in de buurt. Mensen kunnen tijdens vergaderingen en lessen op natuurlijke wijze spreken en handelen en erop vertrouwen dat zij gehoord zullen worden door degenen die zich op afstand bevinden.

2. Nureva HDL300 Dual | Voor extra bereik in nóg grotere ruimtes

De Nureva HDL300 Dual is geschikt voor ruimtes tot 138 m². De 16.384 virtuele microfoons zorgen ervoor dat iedereen in de ruimte goed verstaanbaar is. Of je nu rond een tafel zit, een staande meeting houdt of dynamisch aan het samenwerken bent op interactieve displays.

Vermijd de hoge kosten van traditioneel vergaderen in jouw extra grote kamers met een krachtig professioneel AV-alternatief. Het Dual HDL300-systeem biedt audiodekking in de hele kamer met slechts twee aan de muur gemonteerde microfoon- en luidsprekerbalken. Het is de meest economische manier om elke stem op te vangen in ruimtes tot 9,1 x 15,2 meter.

Heb je kamers met verplaatsbare scheidingswanden of wanden? Geniet van geweldige audio, ongeacht hoe je de ruimte gebruikt. Met de toevoeging van een Ethernet-switch kunnen de microfoon- en luidsprekerbalken van twee HDL300-systemen samenwerken als één systeem, waardoor audiodekking tot 9,1 x 15,2 m wordt geboden.

Wanneer de ruimte is verdeeld, kan je overgaan op het onafhankelijk laten werken van de twee systemen.

3. Waarom een Nureva videoconference systeem bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met betrouwbare videoconferencing systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste videoconference systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor de juiste Nureva videoconference systeem
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ook verrijdbare videoconference oplossingen zijn erg in trek omdat het videconference systeem dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Wil je een Nureva videoconference systeem kopen? Een divers assortiment aan videoconference systemen vind je in het videoconference assortiment.