Help mij kiezen

Roombooking systemen

Om jouw vergaderruimte compleet te maken, biedt Beamers & Touchscreens.nl jou verschillende roombooking systemen. Wij zijn partner van Evoko, zodat we jou kunnen voorzien van de best mogelijke oplossingen.


Bekijk ons roombooking systeem assortiment

Nooit meer een dubbel geboekte vergaderruimte? Investeer dan in een Evoko roombooking systeem

Sinds 2010 heeft Evoko de rompslomp van kamerboekingen weggenomen. Dit is sinds dien dé touchscreen-oplossing voor roombooking systemen. Geen dubbele boekingen, verwarring en onderbroken vergaderingen meer. Evoko biedt ook voor de volgende generatie hét reserveringssysteem voor vergaderruimtes: namelijk de Evoko Liso. Zodoende is de missie van Evoko ervoor te zorgen dat al jouw vergaderruimtes op een echt effectieve manier worden gebruikt.

Evoko kopen

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. De Evoko Liso | Helder en behulpzaam roombooking systeem

De Evoko Liso maakt het gemakkelijker dan ooit om een ​​kamer te boeken in jouw digitale agenda, of  direct op het scherm. De gebruikersinterface gaat hiermee naar een nieuw niveau. Het roombooking systeem presenteert alle informatie elegant op het scherm, waarbij altijd de meest relevante informatie wordt weergegeven. Boek, beëindig of verleng een vergadering direct vanaf het touchscreen, of gebruik de kalender om andere zalen te zoeken op basis van beschikbaarheid, grootte en uitrusting.

Dankzij het groene en rode amberlicht zie je in één oogopslag of de kamer leeg is of niet. Geen verwarring of dubbele boekingen meer.

2. Analytisch en efficiënt met een overzichtsscherm

Deze vergaderruimteplanner geeft je volledig inzicht in de vergaderpatronen van jouw organisatie om de te gebruiken middelen te optimaliseren. Je beslissingen om eventuele kosten te besparen worden bovendien ondersteund door de statistieken te analyseren in het webbased Evoko Home. Nu uitgebreider dan ooit, waardoor je voor elke vergadering de perfecte ruimte zult gebruiken.

Evoko Home, het roombooking systeem, biedt ook uitgebreide beheermogelijkheden voor meerdere locaties en het realtime monitoren van de systemen. Het was nog nooit zo eenvoudig om de deur te openen naar een efficiëntere vergadercultuur. Bekijk het volledige vergaderruimteschema bovendien in één oogopslag met het Evoko overzichtsscherm in Evoko Home. Kies bijvoorbeeld tussen het hele gebouw of slechts één verdieping.

Ook is het eenvoudig om te zien wat er beschikbaar is, wat er is geboekt en wat er binnenkort zal worden ingenomen. Dit is in één oog opslag te zien door het rode, groene en oranje kleurcoderingssysteem. De pijlen laten je bovendien weten waar de vergaderruimtes zich bevinden, zodat het vinden van een ruimte in de buurt een fluitje van een cent is! Hiervoor kan je een Evoko Pusco Floor stand of de Evoko Pusco Wall stand.

De Evoko “Get a Room” app | Boek, deel en nodig collega’s uit voor jouw meeting

Met de Evoko Get A Room-app is onderweg een vergaderruimte boeken supereenvoudig! Boek, deel en nodig ook collega’s uit voor de meeting. Met gebruiksvriendelijke filters zoals tijd, capaciteit en uitrusting, zie je eerst de beste overeenkomsten, samen met suggesties wanneer jouw voorkeur niet beschikbaar is. Kortom: snel en eenvoudig. Efficiëntie op zijn best!

Evoko Liso Get a room app

3. Waarom een roombooking systeem kopen bij Newcandle?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met interactieve systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste roombooking systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste interactieve roombooking systeem die past bij jouw behoeften
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Wil je het juiste roombooking systeem kopen en je benieuwd welk systeem het beste past bij jouw situatie? Contact kan je opnemen met één van onze experts. Ben je benieuwd naar wat andere klanten van ons vinden? Kijk dan eens op Trustpilot.

Een greep uit het assortiment