help mij kiezen

Digiborden

Ben je op zoek naar een digibord of verrijdbaar digibord? Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van een digibord, de opvolger van het digibord en de beschikbare producten. Beamers & Touchscreens.nl heeft een ruim assortiment en geeft je graag advies!


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

Digiborden of digitale schoolborden worden gebruikt voor digitaal lesgeven, vergaderen en het geven van presentaties. Een digibord werkt met een beamer, die wordt aangesloten aan een computer of laptop. Het touchscreen is de opvolger van het digibord en kan je zien als een grote tv die met touch te bedienen is. Voorheen was er een groot prijsverschil tussen beide producten, maar dat is niet meer het geval.

Presentatiesysteem

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen
betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

In de regel is een touchscreen op alle vlakken een beter product dan een digibord of verrijdbaar digibord. Dat heeft onder andere te maken met de beeldkwaliteit (Ultra HD/4K), de speakers, de garantievoorwaarden en de schrijfervaring (zie touchscreen of digibord voor verdere uitleg).

Hoe gebruik je een digibord of touchscreen?

verrijdbare digibordenHet doel is natuurlijk dat je na de aanschaf van het digibord ook daadwerkelijk interactief gaat gebruiken. Hoe? Door het gebruik van de interactieve functies van Windows 10. Hierover lees je meer op de pagina digitaal whiteboard. Het is met een touchscreen tevens mogelijk om jouw laptop, telefoon of tablet draadloos naar het grote scherm te streamen via Miracast, iOS en Android.

Scrol je verder naar onderen dan vind je verschillende merken touchscreens, die zich op allerlei vlakken onderscheiden van elkaar. Daarbij kan je denken aan het aantal touchpunten, de beeldresolutie, de speakers en de garantievoorwaarden.

Wil je meer over verrijdbare digiborden weten?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met het leveren, installeren en gebruiksklaar opleveren van betrouwbare interactieve systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste videoconference systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor de juiste interactieve systeem (Windows, Zoom, Teams etc.)
  • Het juiste videoconference systeem
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Verrijdbare digiborden worden nog steeds aangeboden, voornamelijk vanwege de prijs-oppervlakte verhouding. Een divers assortiment aan digitale schoolborden vind je in het digiborden assortiment met o.a. SMART board. Op onze product pagina kan je direct een digibord kopen.

Ben je benieuwd welk interactief systeem het beste past bij jouw situatie?

Een greep uit het digiborden assortiment

Merken

CTOUCH

CTOUCH is een van de grootste merken in de touchscreen branche. De touch displays van CTOUCH worden specifiek ontworpen voor het onderwijs en het bedrijfsleven. Hiervoor bieden wij dan ook twee verschillende modellen aan. De Laser SKY en de 2Share/2Meet.

De schermen van CTOUCH zijn zeer betrouwbaar én compleet. De schermen behoren daarmee absoluut tot onze favoriet. Zo worden de schermen standaard geleverd met een krachtige ingebouwde soundbar, 4K beeldkwaliteit én optimale garantievoorwaarden!

Producten Informatie

Smart Board

Ben je op zoek naar een SMART Board digibord of touchscreen voor uw vergaderruimte of klaslokaal? Met het SMART Board touchscreen kan je het scherm delen vanaf jouw iOS, Android en Microsoft device.

De SMART Board 6000 serie werkt met het door SMART Technologies ontwikkelde ‘DViT touch’. De Silktouch technologie zorgt voor een erg fijne schrijfervaring en bovendien voor intuïtief gebruik. De SMART Ink software zorgt voor probleemloos schrijven over iedere applicatie en over Microsoft Office.

Producten Informatie

CLEVERTOUCH

Het doel bij Clevertouch is om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en optimale communicatie, connectiviteit en samenwerking mogelijk te maken met behulp van interactieve technologie. Ze zijn ervan overtuigd dat de natuurlijke lichtheid van een gesprek kan worden overgedragen naar moderne vergaderingen.

De Cleverstore is de eerste in zijn soort: een kosteloze, geteste, speciale app store waarin alle talloze leer-apps (inclusief die van bekende ontwikkelaars met grote namen) zijn vrijgemaakt van advertenties en in-app aankopen, zodat ze kan veilig in de klas worden gebruikt.

Producten Informatie

i3 TOUCH

i3 Touch voert twee lijnen touch diplays; het instapmodel, de Excellence en de uitgebreidere Premium. De Premium schermen van i3 werken met de nieuwste C-Sense touchtechniek, ook wel capacitive touch genoemd. Hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van infraroodranden, vergelijkbaar met een tablet of smartphone. Dit zorgt voor een compleet vlak scherm met een strakke uitstraling.

De modellen van i3Touch beschikken over tot wel 40 touchpunten en worden geleverd me de handige annotatietool i3 Annotate.

Producten Informatie

Ook op zoek naar een videoconference systeem?