Expert in het onderwijs en MKB Professioneel montageteam De scherpste offertes Demoruimte voor touchscreens en digiborden

010 - 800 9885

Digiborden

Bent u op zoek naar een digibord? Beamers & Touchscreens.nl heeft een ruim assortiment digiborden en geeft u graag advies! Smartboard, i3board, en meer!

Wat is een digibord?

Een digibord of digitaal schoolbord is als het ware een projectiebord, maar dan met interactieve mogelijkheden. Met andere woorden; het bord beschikt over een aanraakscherm, zodat men tijdens lessen op scholen en/of presentaties vrij is om alles aan te klikken. Digiborden worden in het onderwijs ingezet als digitale versie van het klassieke schoolbord of krijtbord.

Hoe werkt een digitaal schoolbord?

Een digibord zendt zelf geen beeld uit maar werkt in combinatie met een beamer. Een beamer wordt boven het bord bevestigd en projecteert de beelden van uw computer/device op het digibord. Digiborden worden veel ingezet in klaslokalen en vergaderruimtes. Wij bieden een divers assortiment aan met de beste merken van digitale schoolborden, zoals Focus Board, i3 Board, Hitachi Starboard en het bekende SMART board.

Meer over digiborden weten?

Vraagt u zich af wat het nu het verschil is tussen een digitaal schoolbord en een touchscreen? Op de pagina touchscreen of digibord leggen we uit wat de verschillen zijn. Op onze productpagina kunt u direct een digibord kopen.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Merken

Smart Board

De digiborden van SMART, de Smartboarden, zijn absoluut de meest bekende digiborden in Nederland en België. Het Smartboard wordt veel ingezet in het onderwijs.

SMART is uniek in zijn gebruiksgemak, omdat er verschillende kleuren pennen en een digitale wisser aanwezig zijn. Hierdoor krijgt de gebruiker het gevoel écht op het bord te schrijven.

Producten Informatie

i3 Board

i3 Board biedt digiborden van 77 tot wel 135 inch. i3 board levert daarmee de grootste digiborden. Net als bij de Smartboarden kunnen de borden van i3 met zowel de pen als vinger worden bedient.

Uniek is dat i3 multi-user interactie mogelijk maakt. Dit houdt in dat u het scherm met meerdere gebruikers tegelijkertijd kunt gebruiken. Het ultra-smalle aluminium frame geeft het i3 Board een strak uiterlijk.

Producten Informatie

Focus Board

De Focus Projectieborden betreffen absoluut de meest voordelige oplossing voor een interactief systeem. Het Focus projectiebord is een soort whiteboard, wat samenwerkt met een interactieve beamer, zoals een Epson EB-685WI.

Het bord kan zowel digitaal als met een whiteboard marker beschreven worden. Dit is fijn voor docenten die de stap naar digiborden moeilijk vinden om te maken.

Producten Informatie

Hitachi Starboard

Het digibord van Hitachi is een veelzijdig, interactief whiteboard dat te bedienen is met uw vinger of pen.

Er wordt gewerkt met infrarood technologie. Dit is ideaal voor klaslokalen en trainingsruimtes. Ook worden de STAR boards van Hitachi bij Beamers & Touchscreens.nl geleverd met de STAR board Software Suite en een stylus pen.

Producten Informatie