Help mij kiezen

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Smartboard? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Smartboard touchscreens

Sinds SMART Technologies in 1987 het originele SMART Board heeft uitgevonden, zijn zij bezig met het innoveren en bevorderen van technologie gericht op de verbindingen die er toe doen. SMARTBoard touchscreens genieten het vertrouwen van docenten en studenten en over de hele wereld.

De touchscreens van Smartboard worden o.a. gekenmerkt door de uitgebreide interactieve softwareoplossingen en het intuïtieve gebruik vanwege de bekende wissers en pennen aan de voorzijde van het display.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Smartboard? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Beelddiagonaal
Resolutie
Kijkafstand
Merken
Prijs

Informatie over Smart Technologies

De touchscreens van Smart Technologies, ook wel bekend als Smartboard touchscreen zijn wellicht het meest bekende soort touchscreen in Nederland. Een Smartboard kopen kan je met een gerust gevoel doen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van de verschillende smartboards, voor vergaderruimtes en klaslokalen.

Ben je op zoek naar een Smartboard touchscreen voor jouw vergaderruimte of klaslokaal? Met het Smartboard touchscreen kan je het scherm delen vanaf jouw iOS, Android en Microsoft device. De Smartboard 6000 serie werkt met het door SMART Technologies ontwikkelde ‘DViT touch’. De Silktouch technologie zorgt voor een erg fijne schrijfervaring en bovendien voor intuïtief gebruik.

Smartboard touchscreen

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Een Smartboard voor in presenteren, vergaderen en online meetings

De Smartboard 6000 serie is een touchscreen dat is ontwikkeld om jouw vergaderingen en presentaties te optimaliseren. Het touchscreen is onder andere voorzien van een ingebouwde whiteboardfunctie en de ‘Smartboard software’, ontwikkeld voor jouw vergaderruimte. Je hebt toegang tot tal van toepassingen, tools en functies, waaronder:

  • Een digitaal schoolbord en ingebouwde webbrowser
  • Intuïtief gebruik door de ingebouwde IQ technologie
  • Ingebouwd draadloos delen met Windows (Miracast), iOS (Airplay), Android (Google Cast)
  • Inclusief SMART Learning software
  • Inclusief 2 Actieve pennen met pen ID

De Smartboard 6000 serie en de SMART software herkennen pennen, vingers en je handpalm. De meegeleverde Meeting Pro software voorziet jou in alle behoeften. Zo kan je jouw creatieve processen vastleggen en delen. Je kunt bovendien schrijven op een oneindig whiteboard, maar ook schrijven over PDF, Powerpoint. Tot slot is het mogelijk om de 3 jarige on-site garantie te verlengen naar 5 jaar.

2. Een Smartboard touchscreen voor klaslokalen in het onderwijs

Het SMART Board touchscreen voor het onderwijs is de SMART Board MX serie. Dit touchscreen heeft een infrarood touchscherm met ingebouwde IQ unit; waarmee je kunt schrijven, een webbrowser kunt gebruiken en draadloos kunt presenteren. De SMART Board MX serie is beschikbaar in de maten 65, 75 en 86 inch. De intelligente software van de MX serie Smartboard touchscreenherkent bovendien tegelijkertijd één pen, een handpalm (wisser) en een scroller.

De bedieningsknoppen zitten daarnaast op bereikbare plekken aan de voorkant van het scherm. Een aantal van deze knoppen zijn: power, volume, mute en freeze. Ook de input poorten (USB en HDMI) zijn goed bereikbaar op het scherm. De SMART Ink software zorgt voor probleemloos schrijven over iedere applicatie en over Microsoft Office. Daarnaast zorgt de Silktouch glasplaat voor een soepel en comfortabel gebruik met vinger touch. De SMART IQ unit maakt het mogelijk om zonder PC direct te schrijven, de webbrowser te gebruiken en draadloos apparaten te koppelen.

Het scherm is bovendien voorzien van de welbekende SMART pennenbak, 2 pennen en de afstandsbediening. Je ontvangt bij aanschaf ook een software licentie van Smart Learning Suite. Ook wordt er bij het scherm een wand bevestigingsbeugel meegeleverd. Tot slot ontvangt educatie een 5 jarige on-site garantie.

3. Waarom een Smartboard touchscreen kopen bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met interactieve systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste Smartboard touchscreen dat past bij jouw behoeften
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Verrijdbare Smartboard touchscreens zijn erg in trek omdat het interactieve scherm dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Wil je een Smartboard touchscreen kopen? Dan moet je bij Newcandle zijn. Een divers assortiment aan interactieve touchscreens vind je in het touchscreen assortiment.