help mij kiezen

Ctouch

CTOUCH kopen? ✓ Op voorraad bij Beamers & Touchscreens.nl ✓ Ultra HD ✓ Garantie tot 7 jaar ✓ Ingebouwde soundbar van JBL ✓ Professionele installatie


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

Voor interactieve oplossingen heb je de keuze uit een digibord of een touchscreen. Kies je met een touchscreen voor een alles in één oplossing, dan zijn er nog een aantal mogelijkheden. Deze zijn afhankelijk waar je het scherm voor gaat gebruiken. Op deze pagina vind je de Ctouch Riva; hét touchscreen voor jouw vergaderruimte of klaslokaal.

Geen bullsh*t vergaderingen meer. En vergeet die oersaaie, inspiratieloze lessen maar. Maak kennis met de Ctouch Riva, een gebruiksvriendelijk touchscreen dat de kracht van ’touch’ in elke werk- en leeromgeving brengt. Deel eenvoudig jouw documenten op het grote scherm, schrijf de slimste ideeën op het interactieve whiteboard en inspireer iedereen in de ruimte. Laat je vergaderingen en lessen tot leven komen.

De Ctouch Riva voor jouw vergaderruimte | Alles-in-één

Ben je ook klaar met het laten zien van jouw laptop tijdens een vergadering? Het iedere keer inpluggen van kabels? Met de schermen van Ctouch wordt vergaderen wél efficiënt. De deelnemers delen namelijk bestanden met elkaar op het touchscreen en kunnen daar tegelijk aantekeningen op maken. Je kunt bovendien de aangepaste documenten doormailen en direct de volgende vergadering inplannen.

Ctouch touchscreen

De schermen zijn interactief: het is dus geen televisiescherm, maar een digitaal scherm waar je op kunt annoteren. De Couch Riva is compatible met Windows / Mac, smartphone, tablet en laptop. Bovendien kan je tijdens jouw presentatie aantekeningen maken op het digitale whiteboard. Met de Ctouch Riva beschik je over:

  • De Ultra HD beeldkwaliteit, met 32 touch punten
  • De ingebouwde 2 x 80 watt JBL speakers
  • Draadloos content & geluid streamen naar het grote scherm
  • 3 jarige garantie on site garantie voor zakelijke gebruikers

De Ctouch Riva voor jouw klaslokaal | Voor het beste geluid

CtouchHet Ctouch besturingssysteem van de Riva is gebaseerd op Android 8. Gebruik functionaliteiten zoals split-screen om aan verschillende documenten tegelijk te werken. Vergrendel of verberg bepaalde settings of schakel Android zelfs helemaal uit. Het is aan jou! Dankzij zorgvuldig geselecteerde apps kun je meteen aan de slag. Bovendien kun je zelf nog meer apps toevoegen via de Ctouch app-store.

Ctouch is op een missie om de CO2-voetafdruk van hun producten te minimaliseren. Daarom worden alle Ctouch touchscreens geleverd met een A/A+ energielabel en een materialenpaspoort. De Ctouch Riva voldoet ook aan de ISO 9001 & 14001-normen. En dat is nog niet alles. Met de optionele infrarood Human Presence Detection module schakelt de Ctouch Riva automatisch aan en uit als je de ruimte binnenkomt of verlaat. Bespaar geld en onze planeet!

Annoteer, schrijf en teken zoals nooit tevoren met de TrueBeam Touch-technologie. Het voelt natuurlijk en vloeiend aan. Gebruik je vinger of pen en schrijf zo snel als je kunt. Met de palm van je hand kun je makkelijk wissen zonder van tool te wisselen. Hoe handig is dat!

Ctouch touchscreen

De schermen werken zeer intuïtief; wil je terug naar het hoofdmenu, dat kan met 1 druk op de home knop. Wanneer je kiest voor de Ctouch Riva ben je altijd verzekerd van een goed werkend scherm, onderwijsinstellingen ontvangen namelijk 7 jaar garantie.

Montagemogelijkheden
Voor de bevestiging van het scherm heb je de keuze uit een aantal verschillende opties, zoals een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling.

Helemaal compleet, met een ingebouwde OPS module
Om jouw touchscreen helemáál compleet te maken, kan je kiezen voor ingebouwde Ops pc. Een Ops pc betreft een volwaardige Windows 10 Professional computer, waarmee u al jouw taken kunt verrichten. Deze Ops pc is beschikbaar in 3 versies: een Intel i3, een Intel i5 en een Intel i7 processor.

Kortom: de Ctouch Riva serie heeft alles wat nodig is om uw lessen en vergaderingen duurzaam interactief te maken. Heb je vragen over de Ctouch Riva? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie over Ctouch?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Een greep uit het Ctouch assortiment: