Help mij kiezen

Ctouch

Wil jij je boodschap op een interactieve en visueel aantrekkelijke manier overbrengen op je doelgroep? Investeer dan in een touchscreen van Ctouch, hiermee maak je presenteren leuk, leerzaam en effectief. We leveren uitsluitend touchscreens van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast zorgen we voor een zorgvuldige installatie en leveren een uitgebreide nazorg.


Bekijk ons assortiment Ctouch touchscreens

Interactief werken & communiceren? Investeer dan in een Ctouch digibord

Voor interactieve oplossingen heb je de keuze uit een digibord of een touchscreen. Kies je met een Ctouch digibord voor een alles in één oplossing, dan zijn er nog een aantal mogelijkheden. Deze zijn afhankelijk waar je het scherm voor gaat gebruiken. Op deze pagina vind je de Ctouch Riva; hét touchscreen voor jouw vergaderruimte of klaslokaal.

Ctouch Riva

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. De Ctouch Riva R2 voor jouw vergaderruimte | Alles-in-één oplossing

Geen bullsh*t vergaderingen meer. En vergeet die oersaaie, inspiratieloze lessen maar. Maak kennis met de Ctouch Riva, een gebruiksvriendelijk touchscreen dat de kracht van ’touch’ in elke werk- en leeromgeving brengt. Deel eenvoudig jouw documenten op het grote scherm, schrijf de slimste ideeën op het interactieve whiteboard en inspireer iedereen in de ruimte. Laat je vergaderingen en lessen tot leven komen.

Ben je daarnaast ook klaar met het laten zien van jouw laptop tijdens een vergadering? Het iedere keer inpluggen van kabels? Met de schermen van Ctouch wordt vergaderen wél efficiënt. De deelnemers delen namelijk bestanden met elkaar op het touchscreen en kunnen daar tegelijk aantekeningen op maken. Je kunt bovendien de aangepaste documenten doormailen en direct de volgende vergadering inplannen.

Ctouch touchscreen

De schermen zijn interactief: het is dus geen televisiescherm, maar een digitaal scherm waar je op kunt annoteren. De Couch Riva R2 is compatible met Windows / Mac, smartphone, tablet en laptop. Bovendien kan je tijdens jouw presentatie aantekeningen maken op het digitale whiteboard. Met de Ctouch Riva beschik je over:

  • De Ultra HD beeldkwaliteit, met 32 touch punten
  • De ingebouwde 80 watt JBL speakers
  • Draadloos content & geluid streamen naar het grote scherm
  • 3 jarige garantie on site garantie voor zakelijke gebruikers

Ctouch touchscreen

2. De Ctouch Riva voor jouw klaslokaal | Voor het beste geluid

CtouchHet Ctouch besturingssysteem van de Riva is gebaseerd op Android 12. Gebruik functionaliteiten zoals split-screen om aan verschillende documenten tegelijk te werken. Vergrendel of verberg bepaalde settings of schakel Android zelfs helemaal uit. Het is aan jou! Dankzij zorgvuldig geselecteerde apps kun je meteen aan de slag. Bovendien kun je zelf nog meer apps toevoegen via de Ctouch app-store.

Ctouch is op een missie om de CO2-voetafdruk van hun producten te minimaliseren. Daarom worden alle Ctouch touchscreens geleverd met een A/A+ energielabel en een materialenpaspoort. De Ctouch Riva R2 voldoet ook aan de ISO 9001 & 14001-normen. En dat is nog niet alles. Met de optionele infrarood Human Presence Detection module schakelt de Ctouch Riva automatisch aan en uit als je de ruimte binnenkomt of verlaat. Bespaar geld en onze planeet!

Annoteer, schrijf en teken zoals nooit tevoren met de TrueBeam Touch-technologie. Het voelt natuurlijk en vloeiend aan. Gebruik je vinger of pen en schrijf zo snel als je kunt. Met de palm van je hand kun je makkelijk wissen zonder van tool te wisselen. Hoe handig is dat!

De schermen werken zeer intuïtief; wil je terug naar het hoofdmenu, dat kan met 1 druk op de home knop. Wanneer je kiest voor de Ctouch Riva ben je altijd verzekerd van een goed werkend scherm, onderwijsinstellingen ontvangen namelijk 7 jaar garantie.

Helemaal compleet, met een elektrische lift én een ingebouwde OPS module

Voor de bevestiging van het scherm heb je de keuze uit een aantal verschillende opties, zoals een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling. Om jouw touchscreen helemáál compleet te maken, kan je kiezen voor ingebouwde Ops pc. Een Ops pc betreft een volwaardige Windows 10 Professional computer, waarmee je al jouw taken kunt verrichten. Deze Ops pc is beschikbaar in 3 versies: een Intel i3, een Intel i5 en een Intel i7 processor.

3. Waarom een touchscreen monitor kopen bij Newcandle?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met interactieve systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste interactieve systeem/touchscreen monitor dat past bij jouw behoeften
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Verrijdbare touchscreens zijn erg in trek omdat het interactieve scherm dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Wil je een touchscreen kopen? Dan moet je bij Newcandle zijn. Een divers assortiment aan interactieve touchscreens vind je in het digiborden assortiment met o.a. CtouchSmartboard en Clevertouch. Op onze product pagina kan je direct een presentatiesysteem kopen.

Wil je het juiste touchscreen kopen en je benieuwd welk interactief systeem het beste past bij jouw situatie? Neem dan contact op.

Een greep uit het assortiment