Expert in het onderwijs en MKB Professioneel montageteam De scherpste offertes Demoruimte voor touchscreens en digiborden

010 - 800 9885

CTOUCH

De Laser Air+ serie van CTOUCH is één van de favorieten van Beamers & Touchscreens.nl. Vanwege de uitmuntende specificaties van het scherm hangt dit scherm in veel klaslokalen en vergaderruimtes. De Laser Air+ past perfect voor de grotere klaslokalen en vergaderruimtes.

De Laser Air+ serie van CTOUCH is één van de favorieten van Beamers & Touchscreens.nl. Vanwege de uitmuntende specificaties van het scherm hangt dit scherm in veel klaslokalen en vergaderruimtes. De Laser Air+ van CTOUCH is perfect voor de grotere klaslokalen en vergaderruimtes.

CTOUCH LASER AIR+ | Voor uw klaslokaal

De CTOUCH Laser Air+ serie is een 32 punts touch scherm. Dit betekent dat het scherm met meerdere mensen tegelijkertijd te bedienen is. De infrarode touchtechniek zorgt voor een snelle reactiesnelheid, waardoor u het scherm snel en eenvoudig kunt gebruiken. Laat u verassen door de indrukwekkende specificaties:

  • De ingebouwde 2 x 80 watt JBL speakers.
  • De Full HD beeldkwaliteit, wat zorgt voor haarscherp beeld.
  • 7 jarige garantie op de spare parts (5 jaar on site).
  • De uWand afstandbediening waarmee u het beeld van afstand kunt bedienen.

De CTOUCH Laser Air+ beschikt over een home-button, waardoor u terug kunt naar het bureaublad zonder alle programma’s af te sluiten. Ook is het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met de ingebouwde router; dit kan d.m.v. Wifi, Bluetooth, Intel WiDi of Miracast.

CTOUCH scherm bevestigen

Voor de bevestiging van het scherm heeft u de keuze uit een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling. Om uw touchscreen helemáál compleet te maken, kunt u kiezen voor de optie: stand alone. Dit doet u met de ingebouwde OPS module van CTOUCH. Deze OPS module is beschikbaar in 3 versies: een i3 processor, een i5 processor en een i7 processor.

Heeft u vragen over de schermen uit de Laser Air+ serie van CTOUCH? Neem contact met ons op.

Meer informatie over CTOUCH?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Een greep uit het CTOUCH assortiment: