help mij kiezen

Bevestigingen

Een touchscreen of digibord wordt zeker niet altijd op dezelfde manier gebruikt. Bij de ene ruimte komt een vaste opstelling het meest tot zijn recht en bij de andere ruimte is dat juist weer een verrijdbaar of in hoogte verstelbaar systeem. Hieronder vertellen we wat meer over de verschillende bevestigingen van Beamers & Touchscreens.nl


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

Verschillende bevestigingen

Muurbevestiging

Wanneer een touchscreen op de reguliere weg wordt gemonteerd, is dat met een vaste muurbevestiging. Wanneer er een vast muurbevestiging wordt gebruikt, hangt uw scherm zo dicht mogelijk op de muur, maar is deze niet in hoogte verstelbaar.

Wandlift

In sommige gevallen komt het voor dat jouw wand niet geschikt is voor de montage van een touchscreen. Met name gips en/of systeemwanden zijn vaak niet sterk genoeg om het gewicht van een touchscreen te dragen. Een wandlift is een touchscreenbevestiging welke het gewicht van het scherm voor 90% laat steunen op de grond. Een installatie tegen een zwakke wand wordt hierdoor mogelijk en tevens zijn de systemen elektrisch in hoogte verstelbaar.

Logitech Rally Bar

Verrijdbare lift

Wanneer je één scherm in meerdere ruimtes wilt kunnen gebruiken is een verrijdbare oplossing ideaal. Zoals de naam het al zegt zijn de verrijdbare systemen ook elektrisch in hoogte verstelbaar. Wanneer je kiest voor een ingebouwde mini-pc in jouw scherm, heb je een compleet werkend mobiel systeem, welke is aan te sluiten met enkel 1 stekker.

Viewsonic display

Kiosk

Speciaal voor beurzen, winkels en tentoonstellingen zijn er kiosken. Een kiosk is als het ware een ombouw voor het touchscreen. In commerciële ruimtes biedt dit een strakke en afgeschermde oplossing.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen
betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen