Help mij kiezen

Bevestigingen

Een touchscreen of digibord wordt zeker niet altijd op dezelfde manier gebruikt. Bij de ene ruimte komt een vaste opstelling het meest tot zijn recht en bij de andere ruimte is dat juist weer een verrijdbaar of in hoogte verstelbaar systeem. Hieronder vertellen we wat meer over de verschillende bevestigingen van Beamers & Touchscreens.nl


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

Een touchscreen of digibord wordt zeker niet altijd op dezelfde manier gebruikt. Bij de ene ruimte komt een vaste opstelling het meest tot zijn recht en bij de andere ruimte is dat juist weer een verrijdbaar of in hoogte verstelbaar systeem. Hieronder vertellen we wat meer over de verschillende bevestigingen van Beamers & Touchscreens.nl

1. Muurbevestiging t.b.v. displays of touchscreens

Wanneer een touchscreen of non-touch display op de reguliere weg wordt gemonteerd, is dat met een vaste muurbevestiging. In dit geval hangt jouw scherm zo dicht mogelijk op de muur, maar is deze niet in hoogte verstelbaar.

2. Een elektrische muurlift – waarbij het gewicht door de vloer wordt gedragen

In sommige gevallen komt het voor dat jouw wand niet geschikt is voor de montage van een touchscreen. Met name gips en/of systeemwanden zijn vaak niet sterk genoeg om het gewicht van een touchscreen te dragen. Een wandlift is een touchscreenbevestiging welke het gewicht van het scherm voor 90% laat steunen op de grond. Een installatie tegen een zwakke wand wordt hierdoor mogelijk en tevens zijn de systemen elektrisch in hoogte verstelbaar.

Logitech Rally Bar

3. Een elektrisch in hoogte verstelbare vrijstaande vloerlift

In sommige ruimtes is het niet mogelijk om een display of touchscreen aan de muur te bevestigen. In deze ruimtes is ook een verrijdbaar onderstel niet wenselijk, vanwege de grotere voet. Hiervoor biedt een elektrisch in hoogte verstelbare vrijstaande vloerlift uitkomst. Met deze hoogteverstelling staat het scherm los van de muur, en zorgt een zware vloerplaat voor de stabiliteit. Dit systeem is perfect voor ruimtes met glazen wanden of ruimtes waar niet in de muur geboord mag worden.

Videoconferencing

4. Een elektrisch in hoogte verstelbare & verrijdbare lift – voor verschillende ruimtes

Wanneer je één scherm in meerdere ruimtes wilt kunnen gebruiken is een verrijdbare oplossing ideaal. Zoals de naam het al zegt zijn de verrijdbare systemen ook elektrisch in hoogte verstelbaar. Wanneer je kiest voor een ingebouwde mini-pc in jouw scherm, heb je een compleet werkend mobiel systeem, welke is aan te sluiten met enkel 1 stekker.

Viewsonic display

5. Whiteboards aan een elektrische hoogteverstelling

Ben je op zoek naar whiteboards om aantekeningen op te maken? Deze kunnen aan een elektrische hoogtestelling bevestigd worden en zijn te combineren met een verrijdbaar onderstel, een elektrische muurlift en een vrijstaande vloerlift. De whiteboards zijn gemaakt van emaille staal en zijn inklapbaar voor extra schrijfoppervlak.

6. Waarom een presentatiesysteem aanschaffen bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met het adviseren en opleveren van (interactieve) presentatiesystemen & videoconferencing. Onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, huddle rooms of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste systeem die past bij jouw situatie:

  • Advies voor het juiste (interactieve) presentatiesysteem & videoconferencing
  • Zorgvuldige installatie & uitgebreide nazorg
  • Implementatie én integratie met overige apparatuur
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten

Klanttevredenheid staat voor ons hoog in het vaandel. Ben je benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Neem dan eens een kijkje op Trustpilot.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment