help mij kiezen

Videoconference systeem advies

Om jouw presentatiescherm compleet te maken, biedt Beamers & Touchscreens.nl jou verschillende video conference systemen. Wij zijn partner van Logitech, zodat we je kunnen voorzien van de best mogelijke videoconferencing oplossingen.


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

De manier van werken verandert continue, organisaties opereren internationaal. Hieruit volgt dat vooral de technologie om ons heen verandert. Deze technologie (zoals een betrouwbaar videoconference systeem) zorgt er onder andere voor dat wij op afstand met elkaar kunnen communiceren. In het bijzonder staan wij klaar voor de organisaties die verder willen met deze technologieën.

Een videoconference systeem is evenzeer voor iedereen een bekend fenomeen. Maar hoe kan je dit op de juiste manier implementeren binnen huidige werkprocessen? Werk je bijvoorbeeld vooral met eigen laptops of computers? Of wil je liever een ‘algemene thuisbasis’ van het presentatiescherm in de vorm van een ingebouwde pc? Kijkend naar gebruikerswensen adviseren we onze klanten met de bedoeling om de meest gebruiksvriendelijke opstelling aan te raden.

Videoconference systeem

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen
betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Werken met eigen laptops is een veelvoorkomende vraag en wordt BYOD (Bring Your Own Device) genoemd. Onder andere een Logitech Rally i.c.m. met een Barco Clickshare CX-30 is hiervoor erg geschikt. Echter is dit (BYOD) principe niet voor ieder bedrijf de wens.

Videoconferencing systeem voor Microsoft Teams & Zoom

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor videoconferencing? In het bijzonder is de Logitech Rooms oplossing dan iets voor jou. Aangezien deze oplossing in een Microsoft Teams & Zoom variant beschikbaar is, is deze oplossing dus voor veel gebruikers een geschikt videoconference systeem.

Logitech Rally Bar

Logitech Teams Rooms voor Microsoft Teams bevat alles wat je nodig hebt voor videovergaderingen, beschikbaar voor kleine, middelgrote en grote configuraties. Zo omvatten deze voor geconfigureerde systemen een mini-pc, Logitech-conferencecam met RightSense – technologieën, pc-montage met kabelbevestiging en de Logitech Tap-touch controller.

Eén van de meest gebruiksvriendelijke videoconference systemen is een presentatiescherm, met een ingebouwde Windows 10 pc. Vanaf deze Ops pc kunnen gebruikers immers direct een videoconference starten via bijvoorbeeld Microsoft Teams of Zoom.

Waarom een videoconference systeem bij Newcandle?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met betrouwbare videoconferencing systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste videoconference systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor de juiste videoconference dienst (Zoom, Microsoft Teams etc.)
  • Het juiste videoconference systeem
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ben je benieuwd welk videoconference systeem het beste past bij jouw situatie?

De verschillende Logitech oplossingen

Logitech Rally

De Logitech Rally is hét videoconferencing systeem voor middelgrote vergaderruimtes tot 10 personen. Standaard wordt er 1 webcam, 1 speaker en 1 microfoon bij de Logitech Rally geleverd. Tegen een meerprijs is deze uit te breiden naar de Rally Plus.

De Logitech Rally is samengesteld met hoge kwaliteit producten. De 4K lens levert prachtige kleuren en resoluties, waardoor iedereen in de ruimte goed te zien is. Ook kan de camera tot 15 keer inzoomen: extra handig voor de grotere vergaderruimtes.

Producten

Logitech Tap

De Logitech Tap is hét bedieningspaneel voor videoconferencing systemen voor vergaderruimtes. De Tap is het aanraakbedieningssysteem voor de werkplek, met oplossingen voor videovergaderen met Google Meet, Microsoft Teams en Zoom.

De Logitech Tap, de video-oplossing voor vergaderruimtes, omvat agenda-integratie, deelname met één enkele aanraking en direct inhoud delen. Logitech Tap is vooraf geconfigureerd met software van Google, Microsoft of Zoom.

Producten

Logitech Bar

De Logitech Rally Bar levert een krachtige alles-in-één videoconferentie ervaring, met uitstekende beeldkwaliteit, geautomatiseerde PTZ en een hoge audio kwaliteit voor medium grote vergaderzalen. De Rally Bar zet de nieuwe norm voor videosamenwerking.

Met de Rally Bar worden videovergaderingen net zo natuurlijk en productief als face-to-face meetings en kun je efficiënt samenwerken. Hieruit volgt dat de Logitech Rally Bar de nieuwe standaard zet voor videovergaderingen in middel grote vergaderruimtes.

Producten

Logitech MeetUp

De Logitech MeetUp is hét videoconferencing systeem voor kleine vergaderruimtes tot 8 personen. Het systeem beschikt over ingebouwde microfoons & speakers en heeft een kijkhoek van 120 graden om alle aanwezigen in beeld te brengen.

Het geluid van de Logitech MeetUp is aangepast aan de akoestiek van kleine vergaderruimtes. De ingebouwde speakers zorgen voor kraakhelder geluid. Tevens is het systeem voorzien van drie Beamforming microfoons die het geluid goed oppikken.

Producten

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT