Help mij kiezen

Optimaal videobellen? Bekijk onze videoconferencing systemen

Steeds meer afspraken vinden digitaal plaats en dat brengt een aantal uitdagingen met zich mee. Hoe maak je vergaderen online nu leuk, interactief en effectief? Door te investeren in videoconference. En dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Bij Beamers & Touchscreens.nl ontzorgen we je namelijk volledig. We zorgen voor de installatie én leggen je uitgebreid uit hoe het werkt.


Ontdek wat videoconference je oplevert

Effectief hybride werken met collega’s en klanten

Sinds de coronacrisis werken we meer hybride dan ooit. De ene dag vanuit huis, de andere dag op je vaste plek op kantoor. Hoe kun je dan toch effectief vergaderen wanneer niet iedereen live aanwezig is? Hybride werken is lekker flexibel, maar ook uitdagend. Met een videoconference systeem wordt het vergaderen vanaf afstand een eitje. Door de goede zorgen van Beamers & Touchscreens.nl kan iedereen deze videoconference schermen gebruiken – ook de digibeet.

Videoconferencing

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Voor iedere grootte vergaderruimte een passend videoconferencing systeem

Een videoconference systeem is evenzeer voor iedereen een bekend fenomeen. Door te kijken naar de gebruikerswensen adviseren we je om de meest gebruiksvriendelijke opstelling aan te raden. Om een beeld te krijgen van welke oplossing geschikt is voor verschillende ruimtes vind je hieronder vergaderruimtes tot 3 meter, 6 meter en vanaf 6 meter:

Maar hoe kan je dit op de juiste manier implementeren binnen huidige werkprocessen? Werk je bijvoorbeeld vooral met eigen laptops of computers? Of wil je liever een ‘algemene thuisbasis’ van het presentatiescherm in de vorm van een ingebouwde pc? Werken met eigen laptops is een veelvoorkomende vraag en wordt BYOD (Bring Your Own Device) genoemd. Voor iedere vraag bieden wij een oplossing op maat.

Videoconference systeem

2. Een videoconferencing systeem voor o.a. Microsoft Teams & Zoom

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor videoconferencing (o.a. Teams, Zoom)? In het bijzonder is de Logitech Rooms oplossing dan iets voor jou. Aangezien deze oplossing in een Microsoft Teams & Zoom variant beschikbaar is, is deze oplossing dus voor veel gebruikers een Logitech Rally Bargeschikt videoconference systeem.

Logitech Teams Rooms voor Microsoft Teams bevat alles wat je nodig hebt voor videovergaderingen, beschikbaar voor kleine, middelgrote en grote configuraties. Zo omvatten deze voor geconfigureerde systemen een mini-pc, Logitech-conferencecam met RightSense – technologieën, pc-montage met kabelbevestiging en de Logitech Tap-touch controller.

Eén van de meest gebruiksvriendelijke videoconference systemen is een presentatiescherm, met een ingebouwde Windows 10 pc. Vanaf deze Ops pc kunnen gebruikers immers direct een videoconference starten via bijvoorbeeld Microsoft Teams, Zoom of Google Meet.

2.1. Wat is de betekenis van videoconferencing en wat is het beste videoconferencing systeem?

Videoconferencing is een audio- en videoverbinding tussen twee of meer mensen die via beeld en geluid een uitwisseling van informatie mogelijk maakt. Deze verbinding komt vaak tot stand via het internet, waarbij er gebruik gemaakt wordt van een videoconference programma. Voorbeelden van deze videconferentie programma’s zijn Zoom, Microsoft Teams en Google Meet.

Wat is beste videoconference systeem voor jou? Deze vraag is legitiem en is afhankelijk van de wensen en eisen dat je stelt aan videoconferencing / online vergaderen. Is de kwaliteit van videoconferencing met klanten, collega’s en leveranciers belangrijk, dan is een professioneel videoconferencing systeem het beste geschikt. Welk specifiek systeem hangt af van de grootte van de ruimte, het aantal deelnemers en software. Onze experts geven je hier advies over.

2.2. Wat is videoconferencing en wat zijn hier voorbeelden van?

Met behulp van videoconferencing breng je de deelnemers samen in een virtuele meetingroom. Dat betekent dat je voor vergaderingen niet langer op één plek hoeft te zijn: ook op afstand, vanuit huis of onderweg kun je als deelnemer meedoen aan de meeting. Voor het starten van een videoconferentie heb je altijd de volgende onderdelen nodig: internetverbinding, camera, microfoon, beeldscherm en computer.

De computer kan een standaard pc of laptop zijn of een apparaat die speciaal voor video conferencing ontwikkeld is. Voorbeelden van videoconferencing zijn de Logitech Rally x Epos large, Logitech Rally Bar x Logitech Tap en de Logitech Tap Teams – Large. Een videogesprek starten kan via een laptop, tablet of smartphone. In de meeste kantoren wordt voor een vergaderruimte gebruik gemaakt van een Zoom of Microsoft Teams Room account.

Eenvoudig plan je hier een meeting in, vervolgens loop je naar de vergaderruimte en kun je met één druk op de knop via het touchscreen of display de video meeting in een Teams of Zoom Room starten. Naast de enorm gebruiksvriendelijke manier van een meeting starten deel je documenten binnen een handomdraai met de collega’s in de ruimte, maar ook met de deelnemers op afstand.

2.3. Waar kan videoconferencing voor gebruikt worden en wat zijn de voordelen?

Videoconferencing wordt in de basis gebruikt voor audiovisuele uitwisselingen, maar kan ook gebruikt worden voor de uitwisseling van documenten, op de computer weergegeven informatie en whiteboards. Sinds begin 2020 wordt video conferencing op een interactieve manier gebruikt. Dit is o.a. mogelijk door de interactieve functies in Microsoft Teams en Zoom.

Een voorbeeld van deze interactieve functies is een digitaal whiteboard. Hierop kan een deelnemer starten met het maken van aantekeningen, waarna andere deelnemers deze aantekeningen kunnen inkijken en aanpassen. Dit is één van de grote voordelen van videoconferencing vandaag de dag.

2.4. Wat is een andere benaming van videoconferencing?

Een andere benaming voor videoconferencing is videoconferentie of videoconference. Het is een vergadering door middel van telecommunicatie; ook wel televergaderen genoemd. Deze besprekingen vinden plaats via beeldtelefoon en deelnemers kunnen via een televisiescherm met elkaar praten. Sinds begin jaren tachtig is het mogelijk om op deze manier te communiceren, maar sinds begin 2020 is dit niet meer weg te denken uit vergaderruimtes, klaslokalen en kantoren.

Videoconference

3. Waarom een videoconference systeem bij Newcandle?

Newcandle heeft meer dan 10 jaar ervaring met betrouwbare videoconferencing systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste videoconference systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor de juiste videoconference dienst (Zoom, Microsoft Teams etc.)
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Klanttevredenheid staat voor ons hoog in het vaandel. Ben je benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Neem dan eens een kijkje op Trustpilot.

De verschillende Logitech oplossingen

Logitech Rally

De Logitech Rally is hét videoconferencing systeem voor middelgrote vergaderruimtes tot 10 personen. Standaard wordt er 1 webcam, 1 speaker en 1 microfoon bij de Logitech Rally geleverd. Tegen een meerprijs is deze uit te breiden naar de Rally Plus.

De Logitech Rally is samengesteld met hoge kwaliteit producten. De 4K lens levert prachtige kleuren en resoluties, waardoor iedereen in de ruimte goed te zien is. Ook kan de camera tot 15 keer inzoomen: extra handig voor de grotere vergaderruimtes.

De Logitech Rally is hét videoconferencing systeem voor middelgrote vergaderruimtes tot 10 personen. Standaard wordt er 1 webcam, 1 speaker en 1 microfoon bij de Logitech Rally geleverd. Tegen een meerprijs is deze uit te breiden naar de Rally Plus.

De Logitech Rally is samengesteld met hoge kwaliteit producten. De 4K lens levert prachtige kleuren en resoluties, waardoor iedereen in de ruimte goed te zien is. Ook kan de camera tot 15 keer inzoomen: extra handig voor de grotere vergaderruimtes.

Producten

Logitech Tap

De Logitech Tap is hét bedieningspaneel voor videoconferencing systemen voor vergaderruimtes. De Tap is het aanraakbedieningssysteem voor de werkplek, met oplossingen voor videovergaderen met Google Meet, Microsoft Teams en Zoom.

De Logitech Tap, de video-oplossing voor vergaderruimtes, omvat agenda-integratie, deelname met één enkele aanraking en direct inhoud delen. Logitech Tap is vooraf geconfigureerd met software van Google, Microsoft of Zoom.

De Logitech Tap is hét bedieningspaneel voor videoconferencing systemen voor vergaderruimtes. De Tap is het aanraakbedieningssysteem voor de werkplek, met oplossingen voor videovergaderen met Google Meet, Microsoft Teams en Zoom.

De Logitech Tap, de video-oplossing voor vergaderruimtes, omvat agenda-integratie, deelname met één enkele aanraking en direct inhoud delen. Logitech Tap is vooraf geconfigureerd met software van Google, Microsoft of Zoom.

Producten

Logitech Bar

De Logitech Rally Bar levert een krachtige alles-in-één videoconferentie ervaring, met uitstekende beeldkwaliteit, geautomatiseerde PTZ en een hoge audio kwaliteit voor medium grote vergaderzalen. De Rally Bar zet de nieuwe norm voor videosamenwerking.

Met de Rally Bar worden videovergaderingen net zo natuurlijk en productief als face-to-face meetings en kun je efficiënt samenwerken. Hieruit volgt dat de Logitech Rally Bar de nieuwe standaard zet voor videovergaderingen in middel grote vergaderruimtes.

De Logitech Rally Bar levert een krachtige alles-in-één videoconferentie ervaring, met uitstekende beeldkwaliteit, geautomatiseerde PTZ en een hoge audio kwaliteit voor medium grote vergaderzalen. De Rally Bar zet de nieuwe norm voor videosamenwerking.

Met de Rally Bar worden videovergaderingen net zo natuurlijk en productief als face-to-face meetings en kun je efficiënt samenwerken. Hieruit volgt dat de Logitech Rally Bar de nieuwe standaard zet voor videovergaderingen in middel grote vergaderruimtes.

Producten

Logitech MeetUp

De Logitech MeetUp is hét videoconferencing systeem voor kleine vergaderruimtes tot 8 personen. Het systeem beschikt over ingebouwde microfoons & speakers en heeft een kijkhoek van 120 graden om alle aanwezigen in beeld te brengen.

Het geluid van de Logitech MeetUp is aangepast aan de akoestiek van kleine vergaderruimtes. De ingebouwde speakers zorgen voor kraakhelder geluid. Tevens is het systeem voorzien van drie Beamforming microfoons die het geluid goed oppikken.

De Logitech MeetUp is hét videoconferencing systeem voor kleine vergaderruimtes tot 8 personen. Het systeem beschikt over ingebouwde microfoons & speakers en heeft een kijkhoek van 120 graden om alle aanwezigen in beeld te brengen.

Het geluid van de Logitech MeetUp is aangepast aan de akoestiek van kleine vergaderruimtes. De ingebouwde speakers zorgen voor kraakhelder geluid. Tevens is het systeem voorzien van drie Beamforming microfoons die het geluid goed oppikken.

Producten

Een greep uit het assortiment