De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Draadloos presenteren

Het is tegenwoordig het mooiste maar zeker ook het gemakkelijkste om draadloos te presenteren. Met draadloos presenteren hoeft u namelijk niet meer steeds uw computer aan te sluiten aan het systeem, maar stuurt u uw presentatie met één druk op de knop naar het grote scherm.

Bent u bekend met de situatie waarin u moet zoeken naar een kabel op de rommelige tafel? Of waarin iedere deelnemer zelf een connector moet meenemen? Draadloos presenteren biedt de oplossing. Een draadloos presentatiescherm past namelijk perfect in uw vergaderruimte.

Maak kennis met het draadloos delen van Full HD-beeld. Deel afbeeldingen, bestanden, presentaties en video’s in hoge kwaliteit op een groot scherm. Met draadloos presenteren behoudt u bovendien de kwaliteit van uw device. Schakel van het ene scherm over op het andere systeem met één klik op de knop. Bevorder tevens de samenwerking binnen uw vergaderruimte en verander voorgoed de manier waarop u uw presentaties geeft.

Waarom draadloos presenteren?

Wanneer er verschillende collega’s en/of externen gebruik maken van een presentatiesysteem, is het juist belangrijk dat alles in één keer werkt. Geen drivers die geïnstalleerd moeten worden of aansluitingen die niet blijken te passen op het device van uw klant. Met andere woorden; deze producten zijn hiervoor dé oplossing.

Geen zichtbare bekabeling

Wanneer er geen ruimte is voor kabelgoten aan de wand en of het meubilair biedt draadloos presenteren ook de perfecte oplossing. Zowel geluid als Full HD beeld wordt namelijk draadloos naar het betreffende systeem verstuurd; losse onhandige bekabeling naar de computers is hierdoor niet meer nodig.

Het idee werkt snel en effectief: u maakt een keuze uit diverse adapters (zoals de Barco CSC-1 of i3SYNC Pro FHD 1+3) om de juiste oplossing voor kleine, middelgrote of grote vergaderruimtes en klaslokalen te vinden. De content en het geluid van het scherm worden hierdoor direct gedeeld, zonder dat hiervoor kabels benodigd zijn.

Kortom, voor het draadloos streamen van uw content voor presentaties bent u bij Beamers & Touchscreens.nl aan het juiste adres. Verschillende mogelijkheden van Barco, WePresent en i3SYNC voor draadloos presenteren zijn bovendien uit voorraad leverbaar. Deze producten worden tevens geleverd tegen de beste voorwaarden en de scherpste prijs.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie over draadloos presenteren of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Oplossingen

i3Sync

i3Sync maakt het mogelijk om uw content met één druk op de knop te delen. De i3Sync is als het ware een HDMI-stick welke u in uw computer plugt. Vervolgens streamt u uw beeld en geluid draadloos naar het grote scherm.

Producten Informatie

WePresent

De WePresent 1600 verbindt snel en eenvoudig iedere computer, laptop, tablet en mobiele telefoon met uw touchscreen of digibord. Met WePresent behoudt u de interactieve functies van uw touchscreen, door de support van touch technologieën.

Producten Informatie

Barco

Met de Barco Clickshare streamt u op zeer eenvoudige wijze uw content naar het grote presentatiescherm. Om draadloos uw content te delen hoeft u enkel de Chickshare aan te stuiten via de USB.

Producten Informatie

Gerelateerde producten