help mij kiezen

Draadloos presenteren

Het is tegenwoordig het mooiste maar zeker ook het gemakkelijkste om draadloos te presenteren. Met draadloos presenteren hoeft u namelijk niet meer steeds uw computer aan te sluiten aan het systeem, maar stuurt u uw presentatie met één druk op de knop naar het grote scherm.


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

Ben je bekend met de situatie waarin je moet zoeken naar een kabel op de rommelige tafel? Of waarin iedere deelnemer zelf een connector moet meenemen? Draadloos presenteren biedt de oplossing. Een draadloos presentatiescherm past namelijk perfect in uw vergaderruimte.

Draadloos presenteren

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen
betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Deel daarom afbeeldingen, bestanden, presentaties en video’s in hoge kwaliteit op een groot scherm. Met draadloos presenteren behoud je ook de beeldkwaliteit van jouw device. Schakel van jouw scherm naar het scherm van jouw collega met één klik op de knop. Bevorder tevens de samenwerking binnen uw vergaderruimte en verander de manier waarop je jouw presentaties geeft.

Wanneer er verschillende collega’s en/of externen gebruik maken van een presentatiesysteem, is het juist belangrijk dat alles in één keer werkt. Geen drivers die geïnstalleerd moeten worden of aansluitingen die niet blijken te passen op het device van jouw klant. Met andere woorden; een draadloos delen systeem is hiervoor dé oplossing.

Draadloos presenteren

Het idee werkt snel en effectief:  je maakt een keuze uit diverse adapters, zoals de Barco Clickshare, de Barco Clickshare CX of de Barco CX conference. Vindt de juiste oplossing voor kleine, middelgrote of grote vergaderruimtes en klaslokalen. De content en het geluid van het gedeelde device worden direct gedeeld, maar zonder dat hiervoor kabels benodigd zijn. Draadloos delen met de Barco Clickshare werkt middels een USB dongel of via de Barco Clickshare App.

Waarom draadloos presenteren bij Newcandle?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met draadloos presenteren en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, wij adviseren en implementeren het juiste draadloos presenteren systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste systeem
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ben je benieuwd welk draadloos delen systeem het beste past bij jouw situatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts, zij voorzien je van de benodigde informatie.

Gerelateerde producten