Help mij kiezen

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een systeem? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Draadloos presenteren

Het is niet alleen mooi, maar tegenwoordig ook zeer gemakkelijk om presentaties draadloos te kunnen delen. Met draadloos presenteren hoef je namelijk niet meer steeds te rommelen met verschillende kabels. Je kunt jouw presentatie dankzij een zender draadloos doorsturen naar het grote scherm met één druk op de knop.

Onze experts vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van draadloos presenteren.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een systeem? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Geschikt voor videobellen
Touch back functionaliteit
Aantal buttons
Merken
Prijs

Informatie over draadloos presenteren

Het is tegenwoordig het mooiste maar zeker ook het gemakkelijkste om draadloos te presenteren. Met draadloos presenteren hoef je namelijk niet meer steeds je computer aan te sluiten aan het systeem, maar stuur je jouw presentatie met één druk op de knop naar het grote scherm.

Ben je bekend met de situatie waarin je moet zoeken naar een kabel op de rommelige tafel? Of waarin iedere deelnemer zelf een connector moet meenemen? Draadloos presenteren biedt de oplossing. Een draadloos presentatiescherm past namelijk perfect in jouw vergaderruimte of klaslokaal. Hiervoor zijn verschillende oplossingen mogelijk: van systemen die je kunt aansluiten op huidige apparatuur, tot compleet geïntrigeerde systemen.

Draadloos presenteren

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Verschillende oplossingen voor draadloos delen in hoge kwaliteit – Met Windows, Apple & Android

Deel daarom afbeeldingen, bestanden, presentaties en video’s in hoge kwaliteit op een groot scherm. Met draadloos presenteren behoud je ook de beeldkwaliteit van jouw device. Schakel van jouw scherm naar het scherm van jouw collega met één klik op de knop (Barco Clickshare). Bevorder tevens de samenwerking binnen jouw vergaderruimte en verander de manier waarop je jouw presentaties geeft. Op deze manier wordt draadloos presenteren efficiënter en handiger.

Wanneer er verschillende collega’s en/of externen gebruik maken van een presentatiesysteem, is het juist belangrijk dat alles in één keer werkt. Geen drivers die geïnstalleerd moeten worden of aansluitingen die niet blijken te passen op het device van jouw klant. Met andere woorden; draadloos presenteren via een draadloos delen systeem is hiervoor dé oplossing. Dit kan o.a. met de Ctouch 75 inch – Vast, een 75 inch touchscreen met ingebouwde Windows pc.

Draadloos presenteren

2. Snel, gebruiksvriendelijk en zonder gedoe – Delen via de Barco Clickhare 

Barco Clickshare is het bekendste merk in de markt van draadlood delen. De producten van Barco werken snel en effectief: je deelt draadloos het beeld van je laptop met één druk op de Barco Clickshare button. Het Barco assortiment bestaat uit een aantal producten, met elk hun eigen kenmerken:

De content en het geluid van het gedeelde device wordt bij alle bovenstaande oplossingen direct gedeeld, zonder dat hiervoor kabels benodigd zijn. Draadloos delen met de Barco Clickshare werkt middels een USB dongel of via de Barco Clickshare App.

3. Compleet presentatiesysteem, inclusief mogelijkheid om een device draadloos te delen

De totaaloplossing bestaat uit een presentatiescherm (touch of non-touch display) en een Windows Ops pc. Ruim 98 procent gebruikt als besturingssysteem windows. Via de ingebouwde Windows pc is het mogelijk om via Wifi direct het beeld van een laptop, tablet of smartphone draadloos naar het scherm te streamen. Dit kan met Apple, Windows en Android apparaten.

Een dergelijk compleet presentatiesysteem is er in een touch variant en een non-touch variant.

4. Waarom draadloos presenteren bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met draadloos presenteren en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, wij adviseren en implementeren het juiste draadloos presenteren systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste systeem
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ben je benieuwd welk draadloos delen systeem het beste past bij jouw situatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts, zij voorzien je van de benodigde informatie.