help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Draadloos presenteren

Het is tegenwoordig het mooiste maar zeker ook het gemakkelijkste om draadloos te presenteren. Met draadloos presenteren hoeft u namelijk niet meer steeds uw computer aan te sluiten aan het systeem, maar stuurt u uw presentatie met één druk op de knop naar het grote scherm.

Ben je bekend met de situatie waarin je moet zoeken naar een kabel op de rommelige tafel? Of waarin iedere deelnemer zelf een connector moet meenemen? Draadloos presenteren biedt de oplossing. Een draadloos presentatiescherm past namelijk perfect in uw vergaderruimte.

Deel afbeeldingen, bestanden, presentaties en video’s in hoge kwaliteit op een groot scherm. Met draadloos presenteren behoud je bovendien de kwaliteit van jouw device. Schakel van jouw scherm naar het scherm van jouw collega met één klik op de knop. Bevorder tevens de samenwerking binnen uw vergaderruimte en verander de manier waarop je jouw presentaties geeft.

draadloos presenterenWanneer er verschillende collega’s en/of externen gebruik maken van een presentatiesysteem, is het juist belangrijk dat alles in één keer werkt. Geen drivers die geïnstalleerd moeten worden of aansluitingen die niet blijken te passen op het device van uw klant. Met andere woorden; een draadloos delen systeem is hiervoor dé oplossing.

Het idee werkt snel en effectief: u maakt een keuze uit diverse adapters, zoals de Barco Clickshare, de Barco Clickshare CX of de Barco CX conference. Vindt de juiste oplossing voor kleine, middelgrote of grote vergaderruimtes en klaslokalen. De content en het geluid van het gedeelde device worden direct gedeeld, zonder dat hiervoor kabels benodigd zijn.

Waarom draadloos presenteren bij Newcandle?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met draadloos presenteren en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, wij adviseren en implementeren het juiste draadloos presenteren systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste systeem
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ben je benieuwd welk draadloos delen systeem het beste past bij jouw situatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts, zij voorzien je van de benodigde informatie.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie over draadloos presenteren of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment

Barco

Met de Barco Clickshare streamt u op zeer eenvoudige wijze uw content naar het grote presentatiescherm. Om draadloos uw content te delen hoeft u enkel de Chickshare aan te stuiten via de USB.

Producten Informatie

i3Sync

i3Sync maakt het mogelijk om uw content met één druk op de knop te delen. De i3Sync is als het ware een HDMI-stick welke u in uw computer plugt. Vervolgens streamt u uw beeld en geluid draadloos naar het grote scherm.

Producten Informatie

WePresent

De WePresent 1600 verbindt snel en eenvoudig iedere computer, laptop, tablet en mobiele telefoon met uw touchscreen of digibord. Met WePresent behoudt u de interactieve functies van uw touchscreen, door de support van touch technologieën.

Producten Informatie

Gerelateerde producten