help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Videoconferencing systeem

3 juli 2020

Videoconferencing

De manier van werken verandert continue, organisaties opereren internationaal. Gelukkig verandert bovenal de technologie om ons heen. Deze technologie (zoals een videoconferencing systeem) zorgt er immers voor dat wij van afstand met elkaar kunnen communiceren. Voor de organisaties die verder willen met deze technologieën staan wij klaar.

Een webcam is eigenlijk voor iedereen een bekend fenomeen. Maar hoe kan je dit op de juiste manier implementeren binnen huidige werkprocessen? Er zijn, ter illustratie, tal van mogelijkheden om een videoconference te starten. Kijkend naar de meest gebruiksvriendelijke opstelling wijzen wij onze klanten op een totaalopstelling, voornamelijk in combinatie met een OPS Pc.

videoconferencing systeem

Een voorbeeld van een dergelijke opstelling vindt u hiernaast. Dit is namelijk een 86 inch touchscreen (Ctouch Laser Sky) in combinatie met een Ctouch Wallom mobiel en een ingebouwde Pc. Deze ingebouwde Pc draait op Windows en van hieruit kunt u een videoconference (bijvoorbeeld Skype, Zoom, Teams) starten.

De Logitech Meetup die je in de afbeelding hiernaast ziet, is ook direct aangesloten op de ingebouwde Pc. Een videoconference systeem toevoegen aan jouw presentatiescherm? Er zijn verschillende mogelijkheden. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn; we streven namelijk naar de meest gebruiksvriendelijke oplossing.

EEN VIDEOCONFERENCING SYSTEEM BIJ NEWCANDLE?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met videoconferencing systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, wij adviseren en implementeren het juiste videoconference systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor de juiste videoconference dienst (Skype, Zoom, Teams)
  • Het juiste videoconference systeem
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Videoconferencing systemen

Kortom: voor iedere ruimte is er een de videoconferencing systeem geschikt. Ben je benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Kijk op onze LinkedIn pagina voor een impressie.Terug naar al het nieuws