Help mij kiezen

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een ULTRA Display? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

ULTRA displays

Verrijk jouw content met de ULTRA Displays van ULTRA Pro AV. ULTRA Professional Displays zijn gemaakt voor organisaties die op zoek zijn naar kwalitatief sterke en duurzame beeldschermen in hun kantoren, winkels en werkruimtes. De displays hebben een hoge helderheid en een ultramat schermoppervlak voor de beste prestaties.

Met uitgebreide aansluitmogelijkheden is het scherm inzetbaar voor elk kantoor en elk gebruik, zoals digital signage, videoconferencing en presenteren.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een ULTRA Display? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Informatie over ULTRA Displays

ULTRA Professional Displays zijn gemaakt voor organisaties die op zoek zijn naar kwalitatief sterke en duurzame beeldschermen in hun kantoren, winkels en werkruimtes. De displays hebben een hoge helderheid en een ultramat schermoppervlak voor de beste prestaties.

Verrijk jouw content met ULTRA Mira van ULTRA Pro AV. 4K-beelden gecombineerd met naadloze draadloze connectiviteit voor een ongeëvenaarde kijkervaring. De ULTRA Displays beschikken over anti-reflectie en een helder beeldscherm voor gebruik overdag, vanwege de hoge helderheid en het matte beeldoppervlak. 

Ultra Narrowcasting

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Creëer, presenteer en verras met de ULTRA Displays

De schermen van ULTRA zijn gemaakt om dagelijks lange perioden aan te staan, perfect voor vergaderruimtes en narrowcasting oplossingen. Alle formaten beeldschermen van ULTRA zijn zowel in landscape en portret modus te gebruiken. De ingebouwde ULTRA PRO AVtilt-sensor zorg ervoor dat je hiervoor niks hoeft in te stellen; wanneer je het scherm een kwartslag draait, draait het beeld automatisch mee. Voor iedere toepassing zijn de displays van ULTRA geschikt: presenteren, videobellen én narrowcasting!

Uiteraard beschikken de displays van ULTRA over een Ultra HD resolutie en een hoge helderheid tot wel 500 nits, perfect geschikt voor gebruik in ruimtes met veel daglicht. Beeldschermen in kantoren en winkels worden juist overdag veel gebruikt. Lichtinval van buiten kan dan zorgen voor vervelende reflecties, waardoor de informatie op het scherm minder duidelijk of zelfs onleesbaar wordt.

De schermen van ULTRA beschikken over een ultra mat beeldoppervlak, waardoor reflecties verleden tijd zijn.

2. De ingebouwde OPS PC – Het brein van jouw ULTRA Display

Het display gebruiken als planbord, vergaderscherm of voor jouw eigen applicaties? De OPS PC (Open Pluggable Specification) van ULTRA is het brein van jouw display. Of het nu gaat om het draaien van een presentatie of het starten van een videogesprek met Microsoft Teams of Zoom, alle taken die je op jouw scherm uitvoert worden verwerkt door de OPS PC.ULTRA OPS PC

Voor een vloeiende gebruikerservaring is het daarom belangrijk dat je een goede OPS PC gebruikt. ULTRA biedt de OPS PC in de krachtige Intel i5 en de nog krachtigere Intel i7 processor voor al jouw werkzaamheden.

Deel draadloos het beeld van jouw device met Wireless Sharing!

Draadloos het beeld delen van een Windows, Apple of Chrome device? Het is mogelijk met de schermen van ULTRA. Een laptop, tablet of telefoon deel je eenvoudig met één druk op de knop. Je kunt zelfs meerdere apparaten tegelijk verbinden!

Toch liever bekabeld een laptop aansluiten? Een laptop verbind je ook bekabeld in een handomdraai. Een laptop met het ULTRA scherm verbinden kan met één enkele USB-C kabel. De laptop laadt op, deelt het beeld en geluid en kan zelfs worden bediend met een op het ULTRA display aangesloten toetsenbord en muis. Via de auto-source van de ULTRA Mira verschijnt het beeld van jouw laptop direct op het display.

3. De ULTRA Narrowcasting App – Jouw content creeëren zonder ontwerp skills

ULTRA Displays zijn perfect in te zetten voor digital signage in kantoren, winkels en scholen. De displays zijn namelijk ontwikkeld om de hele dag aan te staan, hebben een goede helderheid en zijn voorzien van een anti-reflectie beeldscherm. Via de ULTRA Narrowcasting App haal je direct vanaf het ULTRA Narrowcasting Appscherm jouw feed op. Dit betekent geen prijzige en externe players en onhandige bekabeling meer!

Om de ULTRA Narrowcasting App te kunnen gebruiken heb je geen technische kennis of ontwerp skills nodig. Er zijn meer dan 500 templates beschikbaar die het zeer gemakkelijk maken een mooie speellijst op te zetten. Stel per dag in wanneer het scherm moet opstarten en afsluiten. Bij het opstarten wordt de ULTRA Narrowcasting app automatisch geactiveerd en aan het einde van de dag schakelt deze automatisch uit om het energieverbruik te minimaliseren.

Het display wordt geleverd met een ingebouwde WiFi ontvanger. Zo ben je niet meer afhankelijk bent van een netwerkkabel en extra flexibel in waar het scherm geplaatst moet worden.

Alle formaten beeldschermen van ULTRA zijn zowel in landscape en portret modus te gebruiken. De ingebouwde tilt-sensor zorg ervoor dat je hiervoor niks hoeft in te stellen; wanneer je het scherm een kwartslag draait, draait het beeld automatisch mee. Perfect voor vergaderruimtes en narrowcasting oplossingen.

Gratis demo acount? Probeer de ULTRA Narrowcasting App nu 14 dagen gratis! Vraag jouw ULTRA dealer naa een demo account.

4. Waarom een ULTRA Display kopen bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met presentatieoplossingen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste ULTRA Display dat past bij jouw behoeften
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ook verrijdbare ULTRA Displays zijn erg in trek omdat het presentatiescherm dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Wil je een ULTRA Display kopen? Dan moet je bij Newcandle zijn. Een divers assortiment aan displays vind je in het displays assortiment.