Help mij kiezen

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Philips Display? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Philips displays

Ontdek het nieuwste pakket digitale signage oplossigen van Philips Displays, gemaakt voor maximale impact. Dankzij de superhoge helderheid en ultra heldere resolutie komt de inhoud tot leven, voor een vlekkeloze betrokkenheid van het publiek en betere resultaten.

Philips displays worden ontwikkeld als presentatiescherm, digital signage/narrowcasting display en als videoconference display. Ontdek de branchespecifieke innovaties en creëer de perfecte aangepaste opstelling voor uw behoeften.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Philips Display? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Informatie over Philips Displays

Ontdek het nieuwste pakket digitale signage van Philips Displays, gemaakt voor maximale impact. Dankzij de superhoge helderheid en ultra heldere resolutie komt de inhoud tot leven, voor een vlekkeloze betrokkenheid van het publiek en betere resultaten. Ontdek de branchespecifieke innovaties en creëer de perfecte aangepaste opstelling voor uw behoeften.

Voor elke branche. Voor iedereen. Philips is er om de evolutie te stimuleren met professionele beeldschermen en stelt bedrijven in staat hun visie tot leven te brengen met op maat gemaakte professionele Philips-beeldschermoplossingen en innovaties die grenzen verleggen. Philips staat voor alles wat nieuw is, voor het digitale, en voor het verbinden van de mensen van vandaag met duurzame technologie voor morgen.

Philips Displays

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. De Philips B-Line, Q-Line en D-Line – Voor presenteren, lesgeven en videobellen

Verhoog de productiviteit met de Philips B-Line, het display kan naadloos worden geïntegreerd in bedrijfssystemen voor efficiënte bediening. De ingebouwde Chromecast zorgt ervoor dat presentaties soepel verlopen met direct draadloos delen van media vanaf Windows-, Apple- en Android-apparaten. De Philips B-Line is beschikt over een helderheid van 350 nits, is voor 16/7 gebruik en uitsluitend in landscape modus. Deze lijn van Philips is beschikbaar in een 43, 50, 55, 58, 65, 70 en 75 inch display.

De Philips Q-Line is overal op voorbereid en beschikbaar in Full HD (32 inch) en Ultra HD voor krachtige betrokkenheid. Deze serie van Philips beschikt over een helderheid van van 400 nits en is in landscape en portrait te bevestigen. De displays zijn uitgerust met een OPS-Slot, waardoor het mogelijk is om een krachtige Windows PC of een Android-aangedreven CRD50-module te integreren. Ook is het mogelijk om inhoud af te spelen vanaf USB of intern geheugen. De Q-Line ontwaakt uit stand-by om de gewenste inhoud af te spelen, en keert vervolgens terug naar stand-by zodra het afspelen is voltooid. De Philips Q-Line is beschikbaar in een 32, 43, 50, 55, 65, 75, 86 en zelfs 98 inch.

De Philips D-Line brengt prestaties en veelzijdigheid bij elkaar. Deze serie is beschikbaar van 32 inch tot 98 inch en beschikt over een helderheid van 500 nits. De D-Line serie van Philips beschikt over een OPS-slot voor een geïntegreerde Windows PC en kan bevestigd worden in landscape en portrait modus. Het matte beeldoppervlak zorgt voor anti-reflectie bij lichtinval zodat jouw content ook met daglicht goed te zien is.

2. De Philips P-Line en H-Line – Voor professioneel gebruik in ruimtes met veel licht

Overtref uitdagende omgevingen met de Philips P-Line. Deze serie is robuust gebouwd met componenten voor zwaar gebruik, is ontworpen voor 24/7 gebruik en beschikt over uitgangen met hoge helderheid van 750 nits. Het display is uitermate geschikt voor ruimte met veel dachtlicht zoals winkels en bedrijfsruimtes. Het display is te bevestigen in portrait en landscape modus en is beschikbaar in een 43, 50, 55 en 65 inch display.

Val op en maak indruk in elke omgeving. De ultrahoge helderheid van de H-Line-serie zorgt ervoor dat content door de massa heen snijdt en de erkenning krijgt die het verdient. Robuuste componenten maken dit display ideaal voor 24/7 gebruik. Dit display is geschikt als narrowcasting scherm in bijvoorbeeld een winkelraam vanwege de helderheid van 2.500 nits bij de 55 inch (Full HD), en zelfs 3.000 nits bij de 75 inch (Ultra HD). Ook beschikt het scherm over een OPS-Slot voor een sterke Android player of Windows PC. De Philips H-Line is te bevestigen in portrait en landscape modus.

3. Philips display: Powered by Android, met volledige toegang tot de Google Play Store

Philips Displays zijn perfect uitgerust om horecagelegenheden te helpen. Geef jouw menu’s en promoties digitaal weer, communiceer belangrijke berichten en plan eenvoudig merkinhoud met deze verbeterde signage-oplossing. Professionele Philips-beeldschermen met Android-ondersteuning zijn bovendien snel, veelzijdig en gemakkelijk te navigeren. Alle beeldschermen zijn geoptimaliseerd voor native Android-apps en je kunt ook webapps rechtstreeks op het beeldscherm installeren. Automatische updates zorgen ervoor dat apps up-to-date blijven.

Met de Philips dispalys heb je tevens toegang tot de volledige Google Play Store zodat je apps kunt toevoegen aan jouw professionele Philips-scherm. Er worden dagelijks nieuwe zakelijke tools en extra entertainmentopties aan de catalogus toegevoegd, zodat je altijd toegang hebt tot de nieuwste wereldwijde trends.

Dankzij de ingebouwde planner kan je eenvoudig inhoud en apps starten op specifieke dagen en tijden.

4. Waarom een Philips Display kopen bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met presentatieoplossingen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste Philips Display dat past bij jouw behoeften
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ook verrijdbare Philips Displays zijn erg in trek omdat het presentatiescherm dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Wil je een Philips Display kopen? Dan moet je bij Newcandle zijn. Een divers assortiment aan displays vind je in het displays assortiment.