help mij kiezen

Displays

Naast het aanbod van digiborden bieden we bij Beamers & Touchscreens.nl ook groot formaat touch monitoren aan. Touch monitoren worden gebruikt als informatieschermen, presentatieschermen of simpelweg als beeldscherm op jouw bureau.


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

Displays en touch monitoren worden aangeboden in verschillende formaten. Ze worden doorgaans ingezet als informatiescherm of presentatiescherm. De touch monitoren en displays zijn daarnaast allemaal voorzien van de gangbare aansluitingen en beschikken over de beste beeldkwaliteit.

Touchscreen

Wanneer je op zoek bent naar een informatiescherm waar ’touch’ geen vereiste is, is een monitor of display een goede oplossing. Informatieschermen worden onder andere gebruikt voor het tonen van lesroosters, wachttijden en productinformatie. Het is mogelijk om deze content eenvoudig op afstand te beheren. Bij de non-touch displays van Clevertouch en Viewsonic is het daarnaast mogelijk om de schermen uit te breiden met een ingebouwde pc (Windows Ops pc).

Displays & touch monitoren voor presentaties & lesgeven

Touch monitoren kunnen uitstekend worden gebruikt als presentatiescherm. Zo worden de touch monitoren in verschillende formaten aangeboden. Ze zijn voorzien van de gangbare aansluitingen en dankzij de uitstekende beeldkwaliteit zijn de schermen geschikt voor jouw vergaderruimte of klaslokaal. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van touch voor vergaderen en presenteren? Klik dan op de link voor de mogelijkheden.

Wanneer je een nieuw touchscreen of presentatiescherm hebt aangeschaft, wil je dat de content op het scherm gelijk is aan het scherm op je device. Onze touchscreens hebben een beeldverhouding van 16:9 terwijl wat oudere computermonitoren nog wel eens een beeldverhouding van 4:3 hebben. Hierdoor ontstaan er zwarte balken of uitgerekte beelden op één van de 2 schermen. Dit is natuurlijk niet gewenst.

AFMETINGEN VAN DE BELANGRIJKSTE DISPLAY FORMATEN

Het formaat van een presentatiescherm wordt aangegeven met de lengte van het schermdiagonaal. Dit is de lijn die van de linkeronderhoek naar de rechterbovenhoek van het scherm loopt. Scherm maten worden altijd uitgedrukt in inches. Meestal kun je aan het begin van de productnaam van het display zien wat voor schermdiagonaal het model heeft. Uit de productnaam Ctouch Riva 75 inch kun je bijvoorbeeld afleiden dat het scherm van dit touchscreen 75 inch is. Hieronder vind je de gemiddelde afmetingen van displays, inclusief de behuizing.

Display

WELK FORMAAT IS GESCHIKT VOOR MIJN RUIMTE?

Iedere ruimte is natuurlijk anders, in grootte en in hoe de ruimte is ingericht. Het is daarom belangrijk om te bepalen waar je het presentatiescherm voor wilt gaan gebruiken. De optimale kijkafstand voor de verschillende formaten zijn hieronder te vinden:

Diagonaal in cm Breedte in cm Maximale afstand tot scherm
32 inch 81 cm 74 cm 0,5 meter
43 inch 109 cm 99 cm 1 meter
49 inch 125 cm 113 cm 1 tot 2 meter
55 inch 140 cm 130 cm 1 tot 3 meter
65 inch 165 cm 150 cm 3 tot 5 meter
75 inch 189 cm 175 cm 5 tot 8 meter
86 inch 226 cm 197 cm 8 tot 10 meter
98 inch 248 cm 220 cm 10 tot 15 meter

Twijfel je over de grootte van het scherm voor in jouw ruimte? Stuur een e-mail of bel naar 010 800 9885.

Waarom een presentatiescherm of display bij newcandle?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met interactieve systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem voor jouw situatie:

  1. Advies voor het juiste interactieve systeem/touchscreen dat past bij jouw behoeften
  2. Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  3. Advies juiste integratie met overige apparatuur
  4. Complete installatie en uitleg van de producten

Ben je benieuwd naar wat andere klanten van ons vinden? Op Trustpilot vind je diverse beoordelingen van klanten die jou voor zijn gegaan!

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment