help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Displays

Naast het aanbod van digiborden bieden we bij Beamers & Touchscreens.nl ook groot formaat touch monitoren aan. Touch monitoren worden gebruikt als informatieschermen, presentatieschermen of simpelweg als beeldscherm op uw bureau.

Displays en touch monitoren worden aangeboden in verschillende formaten. Ze worden doorgaans ingezet als informatiescherm of presentatiescherm. De touch monitoren en displays zijn allemaal voorzien van de gangbare aansluitingen en beschikken over de beste beeldkwaliteit.

Wanneer je op zoek bent naar een informatiescherm waar ‘touch’ geen vereiste is, is een monitor/display een goede oplossing. Informatieschermen worden onder andere gebruikt voor het tonen van lesroosters, wachttijden en productinformatie. Het is mogelijk om deze content eenvoudig op afstand te beheren. Bij de non-touch displays van Clevertouch is het tevens mogelijk om de schermen uit te breiden met een ingebouwde pc (ops pc).

Displays en touch monitoren voor presentaties & lesgeven

Touch monitoren kunnen uitstekend worden gebruikt als presentatiescherm. De touch monitoren worden in verschillende formaten aangeboden. Ze zijn voorzien van de gangbare aansluitingen en dankzij de uitstekende beeldkwaliteit zijn de schermen geschikt voor uw vergaderruimte of klaslokaal. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van touch voor vergaderen en presenteren? Klik op de link voor de mogelijkheden.

Display

Wanneer je een nieuw touchscreen of presentatiescherm hebt aangeschaft, wil je dat de content op het scherm gelijk is aan het scherm op je device. Onze touchscreens hebben een beeldverhouding van 16:9 terwijl wat oudere computermonitoren nog wel eens een beeldverhouding van 4:3 hebben. Hierdoor ontstaan er zwarte balken of uitgerekte beelden op één van de 2 schermen. Dit is natuurlijk niet gewenst.

Waarom een presentatiescherm of display bij newcandle?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met interactieve systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem voor uw situatie:

  1. Advies voor het juiste interactieve systeem/touchscreen dat past bij uw behoeften
  2. Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  3. Advies juiste integratie met overige apparatuur
  4. Complete installatie en uitleg van de producten

Ben je benieuwd naar wat andere klanten van ons vinden? Op Trustpilot vind je diverse beoordelingen van klanten die jou voor zijn gegaan!

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment