Help mij kiezen

Displays voor vergaderen, videobellen & narrowcasting

Wil jij je boodschap op een visueel aantrekkelijke manier overbrengen op je doelgroep? Investeer dan in displays, hiermee maak je jouw presentaties en vergaderingen aantrekkelijk en effectief. We leveren uitsluitend displays van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast zorgen we voor een zorgvuldige installatie en leveren een uitgebreide nazorg.


Bekijk onze displays

Op aantrekkelijke wijze presenteren & vergaderen? Investeer in een display

De manier van werken & het uiten van jouw boodschap verandert continue, dat maakt het uitdagend om mee te gaan met de tijd. Je wilt op een effectieve manier ontmoeten, vergaderen en werken. Ook moet de boodschap die je wilt delen met klanten, medewerkers en partners goed overkomen. Maar hoe pak je dit aan? Onze gebruiksvriendelijke displays kunnen door iedereen gebruikt worden – ook door de digibeet. Met het bijpassende display zorg je ervoor dat jouw boodschap blijft hangen!

Betrouwbare videoconferentie

Een greep uit het display assortiment:

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Formaat & resolutie van de displays

Een display kopen kan bij ons in verschillende maten. Onze displays zijn verkrijgbaar in maten van 55 tot 86 inch, dat is 1,4 tot 2,18 meter diagonaal. Het ideale formaat displays voor jou is afhankelijk van de ruimte, maar vooral van het beoogde gebruik. Wil je een display kopen, dan moet je eerst een inschatting maken van het juiste formaat. Om een inschatting te maken van het juiste formaat display, kan je uitgaan van onderstaande:

 • Vergaderruimtes van 1 tot 3 meter: 55 inch
 • Vergaderruimtes van 3 tot 5 meter: 65 inch
 • Vergaderruimtes van 5 tot 8 meter: 75 inch
 • Vergaderruimtes van 8 meter+: 86 inch

De resolutie van een display bepaalt hoe gedetailleerd het beeld is. Des te hoger de resolutie, des te beter het beeld op een display. Al onze displays hebben minimaal een Ultra HD resolutie, ook wel 4K genoemd. Deze schermen beschikken over een 4 keer hogere resolutie dan Full HD schermen, en is dé standaard op het gebied van groot formaat displays.

2. Werken met een ingebouwde Windows pc & gebruiksvriendelijke videoconferencing

Bij de non-touch displays van ULTRA is het daarnaast mogelijk om de schermen uit te breiden met een ingebouwde pc (Windows Ops pc). Je kunt de ingebouwde Windows Pc zien als het brein van het scherm, waarmee je kunt  presenteren en vergaderen. Daarnaast is het mogelijk om via de Ops pc draadloos het beeld te delen van een laptop, tablet of telefoon Apple, Windows & Android). Het ULTRA display is één van onze favorieten, en wordt o.a. gekenmerkt door:

 • Ultra HD resolutie 3840 x 2160 | Des te hoger de resolutie, des te gedetailleerder het beeld
 • Uitstekende beeldkwaliteit vanwege de 500 nits helderheid
 • 16/7 professioneel display | Mat beeldscherm voor goed beeld bij lichtinval
 • Optimale garantievoorwaarden van 3 jaar on-site

Ben je op zoek naar een display of touch monitor waarmee je ook kunt videobellen? Videoconference oplossingen zijn er in verschillende soorten en maten. Via ons videoconferencing assortiment kan je met de filter eenvoudig kiezen voor het aantal deelnemers, de gewenste zoomfunctie en de maximale afstand tot het scherm. Het videoconference systeem wordt dus toegevoegd aan het gekozen display of touchscreen.

3. Afmetingen van de belangrijkste display formaten

Het formaat van een display wordt aangegeven met de lengte van het schermdiagonaal. Dit is de lijn die van de linkeronderhoek naar de rechterbovenhoek van het scherm loopt. Scherm maten worden altijd uitgedrukt in inches. Meestal kun je aan het begin van de productnaam van het display zien wat voor schermdiagonaal het model heeft. Uit de productnaam ULTRA 75 inch kun je bijvoorbeeld afleiden dat het scherm van dit display 75 inch is. Hieronder vind je de gemiddelde afmetingen van displays, inclusief de behuizing.

Draadloos presenteren

4. Welk formaat is geschikt voor mijn ruimte?

Iedere ruimte is natuurlijk anders, in grootte en in hoe de ruimte is ingericht. Het is daarom belangrijk om te bepalen waar je het presentatiescherm voor wilt gaan gebruiken. De optimale kijkafstand voor de verschillende formaten zijn hieronder te vinden:

Diagonaal in cm Breedte in cm Maximale afstand tot scherm
32 inch 81 cm 74 cm 0,5 meter
43 inch 109 cm 99 cm 1 meter
49 inch 125 cm 113 cm 1 tot 2 meter
55 inch 140 cm 130 cm 1 tot 3 meter
65 inch 165 cm 150 cm 3 tot 5 meter
75 inch 189 cm 175 cm 5 tot 8 meter
86 inch 226 cm 197 cm 8 tot 10 meter
98 inch 248 cm 220 cm 10 tot 15 meter

Twijfel je over de grootte van het scherm voor in jouw ruimte? Stuur een e-mail of bel naar 010 800 9885.

Onze displays

Voor vergaderingen, presentaties & digital signage
Betrouwbare videoconferentie

Vergaderen

ULTRA displays beschikken over een mat display. Dit gaat reflectie tegen en dus zijn deze displays goed geschikt in verlichte (vergader)ruimtes. Bekijk het assortiment

Videobellen

De ULTRA schermen zijn perfect geschikt voor videoconferencing met elk platform, zoals Microsoft Teams, Zoom en Google Meet. Bekijk het assortiment
Ultra Narrowcasting

Narrowcasting

ULTRA displays zijn in te zetten voor digital signage in kantoren, winkels en scholen. Probeer de ULTRA Narrowcasting App nu 14 dagen gratis. Bekijk het assortiment

 

5. Waarom een display aanschaffen bij newcandle?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met interactieve systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem voor jouw situatie:

 1. Advies voor het juiste display dat past bij jouw behoeften
 2. Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
 3. Advies juiste integratie met overige apparatuur
 4. Complete installatie en uitleg van de producten

Ben je benieuwd naar wat andere klanten van ons vinden? Op Trustpilot vind je diverse beoordelingen van klanten die jou voor zijn gegaan!