Help mij kiezen

Clevertouch

Wil jij je boodschap op een interactieve en visueel aantrekkelijke manier overbrengen op je doelgroep? Investeer dan in een touchscreen van Clevertouch, hiermee maak je presenteren leuk, leerzaam en effectief. We leveren uitsluitend touchscreens van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast zorgen we voor een zorgvuldige installatie en leveren een uitgebreide nazorg.


Ontdek onze touchscreens

Interactief werken & communiceren? Investeer dan in een touchscreen van Clevertouch

De manier van werken is continue aan het veranderen, dat maakt het uitdagend om mee te gaan met de tijd. Je wilt effectiever ontmoeten, vergaderen en werken, maar hoe pak je dat aan? Door te investeren in een Clevertouch touchscreen in de vergaderzaal of in de klas. Onze gebruiksvriendelijke touchscreens kunnen door iedereen gebruikt worden – ook door de digibeet. Met de bijpassende touchscreen monitor zorg je zo voor een interactieve sessie.

Clevertouch

1. Clevertouch touchscreens voor klaslokalen | Clevertouch Impact plus

Het doel bij Clevertouch is om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en optimale communicatie, connectiviteit en samenwerking mogelijk te maken met behulp van interactieve technologie. Ze zijn ervan overtuigd dat de natuurlijke lichtheid van een gesprek kan worden overgedragen naar moderne vergaderingen.

Met de in- and out-of-office meeting software garanderen zij een probleemloze vergaderervaring. Ongeacht of je een Skype-for-Business-oproep doet of een videoconferentie opzet waarbij alle deelnemers op afstand commentaar kunnen geven op documenten of live brainstormsessies kunnen organiseren. De Clevertouch schermen zijn leverbaar in verschillende formaten: 55 inch, 65 inch, 75 inch en 86 inch.

Naarmate de wens naar samenwerkende leerruimtes groeit, neemt ook de behoefte aan nieuwe technologie in de klas toe. Clevertouch vertrouwt op meeslepend leren in intelligente digitale klaslokalen. De Clevertouch Impact is hét scherm voor het klaslokaal. De interactieve displays zitten vol met gratis apps en software die voldoen aan de curriculumvereisten, zodat je meer boeiende lessen kunt aanbieden. De oplossing voor het klaslokaal is eenvoudig in gebruik, eenvoudig te installeren en ontworpen voor meer dan 50.000 gebruikersuren. Met weinig onderhoud en geen lopende abonnementskosten bieden de Clevertouch schermen een perfecte alles-in-één oplossing.

De Cleverstore is de eerste in zijn soort: een kosteloze, geteste, speciale app store waarin alle talloze leer-apps (inclusief die van bekende ontwikkelaars met grote namen) zijn vrijgemaakt van advertenties en in-app aankopen, zodat ze kan veilig in de klas worden gebruikt.

2. Clevertouch touchscreens voor vergaderruimtes | Clevertouch UX Pro

Clevertouch-touchscreens helpen je bedrijfsprocessen te optimaliseren. De UX Pro maakt optimale communicatie, connectiviteit en samenwerking mogelijk met behulp van interactieve technologie. Met de in- and out-of-office meeting software garanderen zij een probleemloze vergaderervaring, overal en altijd. UX Pro is ontwikkeld om teamwerk mogelijk te maken, ongeacht de locatie. Met nieuwe ingebouwde touch-back mirroring vanaf elk apparaat, UC-platform, bewegingssensoren, Intel OPS PC-slot, superieure connectiviteit met USB-C laadmogelijkheid en 45 watt max power geluid.

Laat je creativiteit de vrije loop. Ontmoet in huddle ruimtes, vergaderruimtes of laat collega’s op afstand inbellen om je scherm te delen. Geen kabels, niet hoeven wachten, geen gedoe. Deel inhoud vanaf elk apparaat, elk platform en gebruik alle programma’s, software en apps die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Verhoog de productiviteit en maak jouw vergaderingen vloeiender.

3. Waarom een touchscreen monitor kopen bij Newcandle?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met interactieve systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste interactieve systeem/touchscreen monitor dat past bij jouw behoeften
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Verrijdbare touchscreens zijn erg in trek omdat het interactieve scherm dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Wil je een touchscreen kopen? Dan moet je bij Newcandle zijn. Een divers assortiment aan interactieve touchscreens vind je in het digiborden assortiment met o.a. CtouchSmartboard en Clevertouch. Op onze product pagina kan je direct een presentatiesysteem kopen.

Wil je het juiste touchscreen kopen en je benieuwd welk interactief systeem het beste past bij jouw situatie? Neem dan contact op.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment