Help mij kiezen

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Barco Clickshare? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Barco Clickshare videoconference systeem

De ultieme collaborationervaring in één klik: met plezier vergaderen dankzij ClickShare, het draadlooze conferencingsysteem voor de moderne werkplek. Moeiteloos verbinden, communiceren en samenwerken. Geschikt voor verbinden met Apple, Windows en Android apparaten.

Het wereldbekende merk staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid en eevoud. Via de USB-C dongel van de diverse Barco Clickshare oplossingen verbind je het beeld van jouw laptop met één druk op de knop draadloos met het grote display.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Barco Clickshare? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Informatie over Barco Clickshare

De Barco Clickshare verbindt snel en eenvoudig iedere PC, tablet en smartphone met jouw touchscreen of monitor. Met de Barco Clickshare stream je zeer stabiel het beeld en geluid van jouw devices.

Transformeer kleine vergader- en huddle-ruimten in inspirerende conferencing faciliteiten. In de moderne bedrijfswereld is een vlotte samenwerking en flexibiliteit vereist, vooral wanneer het gaat om teamvergaderingen in huddle-ruimten, en dit is precies wat de Barco Clickshare conference CX biedt. Door creatieve innovatie te stimuleren via naadloze draadloze vergaderingen, maakt de ClickShare conference CX vergaderingen inspirerend en productief.

Barco Clickshare kopen

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Start een huddle meeting vanaf jouw device met Barco Clickshare videoconference systemen

Met Barco Clickshare Conference CX is het eenvoudiger dan ooit om huddle-vergaderingen op afstand te starten op je apparaat. Hierdoor kan je alle deelnemers een naadloze en meeslepende vergaderervaring bieden, zowel lokaal, als gast of op afstand. Gebruik je favoriete vergadersoftware in combinatie met de ClickShare Conferencing Button en je kunt je vergadering in minder dan zeven seconden starten. De Barco Clickshare Conference CX kan bovendien draadloos worden aangesloten op bestaande camera’s in de huddle-ruimte, speakers en audio. Waardoor je tijd bespaart en de efficiëntie maximaliseert.

De Barco Clickshare Conference CX bied je uitzonderlijke flexibiliteit en keuze, zodat je zelf kunt bepalen hoe je wilt samenwerken. Of je nu op een pc, Mac of mobiel werkt, de ClickShare Wireless Conferencing Button en de ClickShare Collaboration App zorgen vooral ook een eenvoudige en consistente gebruikerservaring. Naast zijn compatibiliteit met meerdere apparaten is ClickShare CX ook volledig compatibel met de technologie van je conferencing platform (UC) en je eigen USB-randapparatuur. Extra functies, zoals een lokaal zicht op het beeldscherm van de vergaderruimte, zorgen voor een nog betere ervaring.

Kortom, het ClickShare CX draadloze conferencing systeem is perfect geschikt voor elke zakelijke omgeving. Het systeem is namelijk uitgerust met een aantal geweldige functies voor verbeterde beveiliging en naadloze integratie. De ClickShare Conference biedt daarnaast een probleemloze integratie met elk IT-netwerk.

2. Waarom een Barco Clickshare videoconference systeem bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met betrouwbare videoconferencing systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste videoconference systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor de juiste Barco Clickshare videoconference systeem
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ook verrijdbare videoconference oplossingen zijn erg in trek omdat het videconference systeem dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Wil je een Barco Clickshare kopen? Een divers assortiment aan videoconference systemen vind je in het videoconference assortiment.