Help mij kiezen

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Yealink videoconference systeem? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Yealink videoconference systeem

De Yealink videoconference systemen zorgen ervoor dat iedereen duidelijk te zien en te horen is met oplossingen voor traditionele vergaderruimtes. All-in-one systemen voor kleine, middelgrote en grote ruimtes vind je bij Yealink de A-serie.

Diverse mogelijkheden biedt Yealink via tafelmicrofoons, bedieningspanelen en draadloos delen dongels voor intuïtief en eenvoudig gebruik. Volledig geïntegreerde systemen voor videobellen kan met Yealink producten in combinatie met Microsoft Teams Rooms en Zoom Rooms.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Yealink videoconference systeem? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Informatie over Yealink

Hoe maak je vergaderen online nu leuk, interactief en effectief? Door te investeren in een Yealink videoconference systeem. En dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. We zorgen voor de installatie én leggen je uitgebreid uit hoe het werkt.

Een video-oplossing als extensie van je platform: met een Yealink oplossing ben je verzekerd van een naadloze integratie. Afhankelijk van de applicaties die je gebruikt, kies je voor een native Microsoft Teams of Zoom oplossing, of voor eenvoudige koppeling met andere veelgebruikte platforms. Zo wordt samenwerking op locatie of op afstand wel heel gemakkelijk!

Yealink meetingbar A20 3

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Voor iedere grootte vergaderruimte een passend videoconferencing systeem

Een videoconference systeem is voor iedereen een bekend fenomeen. Door te kijken naar de gebruikerswensen adviseren we je de meest gebruiksvriendelijke opstelling aan. Om een beeld te krijgen van welke Yealink oplossing geschikt is voor jouw ruimte vind je hieronder systemen voor vergaderruimtes tot 8 meter:

  • Yealink A10: alles-in-één systeem met ingebouwde camera, speakers en microfoons voor kleinere ruimtes tot 3 meter
  • Yealink A20: alles-in-één systeem met ingebouwde camera, speakers en microfoons voor kleinere ruimtes tot 5 meter
  • Yealink A30: alles-in-één systeem met ingebouwde camera, speakers en microfoons voor kleinere ruimtes tot 8 meter

Yealink A10 – All-in-one videoconferencing oplossing voor de kleinere ruimtes:

Ervaar haarscherpe beelden en kristalhelder geluid tijdens uw videoconferenties met de Yealink meetingbar A10. Deze alles-in-één videobar is perfect voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes en biedt een ongeëvenaarde videokwaliteit met geavanceerde AI-technologie. Met de 20 MP Sony-camera en 4K-sensor geniet je van scherpe beelden en een brede kijkhoek van 120 graden. Dankzij AI-technologieën zoals Autoframing en speakertracking ben je altijd goed in beeld.

Yealink A20: All-in-one videoconferencing oplossing voor de middelgrote ruimtes::

De Yealink A20 is een compacte, alles-in-één videobar geschikt voor videoconferenties in kleine tot middelgrote ruimtes zoals huddle rooms, thuiskantoren en middelgrote vergaderruimtes. De meetingbar bevat namelijk een 20 MP Sony camera met een kijkhoek van 120 graden en beschikt over 8x digitale zoom. Vanwege de 4K-sensor en 20 MP is dit mogelijk zonderYealink meetingbar A30.1 kwaliteitsverlies. De camera van de A20 beschikt over de meest geavanceerde AI-technologieën van dit moment. Denk aan autoframing, speakertracking, multi-focus framing en PIP. De 8 ingebouwde MEMS-microfoons hebben een bereik tot 6 meter.

Yealink A30 All-in-one videoconferencing oplossing voor de grotere ruimtes:

De Yealink A30 is een compacte, alles-in-één videobar geschikt voor videoconferenties in middelgrote vergaderruimtes. De A30 bevat twee camera’s van Sony met een kijkhoek van 120 en 90 graden. De hoogwaardige PTZ camera heeft 4x digitale zoom en de tweede camersa beschikt over een 10x Hybrid zoom functie. De camera beschikt over de meest geavanceerde AI-technologieën van dit moment.

De Speaker Tracking techniek geeft een real-time close-up van de spreker weer. Dit creëert een levendige face-to-face vergaderervaring. Alle aanwezigen voelen zich hierdoor betrokken bij een online vergadering. De picture-in-picture techniek volgt en kadert de spreker en alle andere deelnemers in een afzonderlijk venster van elkaar.

Alle bovenstaande producten zijn te combineren met een Yealink Tap die op tafel geplaatst kan worden voor eenvoudige bediening.

2. Een Yealink all-in-one videoconferencing systeem voor Microsoft Teams

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor videoconferencing? Dan is de Yealink A-serie all-in-one videoconferencing oplossing hét geschikte systeem. Zo bestaat de Yealink A30 uit de Yealink A30 meetingbar en de Yealink CTP18 console. De Yealink A30 is een compacte, alles-in-één videobar geschikt voor videoconferenties in middelgrote vergaderruimtes. De A30 bevat twee camera’s van Sony met een kijkhoek van 120 en 90 graden. De hoogwaardige PTZ camera heeft 4x digitale zoom. De Yealink Meetingbar A10 2camera beschikt over de meest geavanceerde AI-technologieën van dit moment. Denk aan Autoframing, speakertracking, Multi-focus framing en PIP.

De 8 ingebouwde MEMS microfoons hebben een bereik tot 6 meter in een ruimte waar de akoestiek optimaal is. De A30 is full duplex en dat zorgt voor de juiste werking tussen microfoons en weergave. De A30 beschikt ook over de bewezen Yealink Noise Proof technologie, AGC (Automatic Gain Control) en Echo Cancellation. De A30 is daarom ook geschikt voor ruimtes waarin de akoestiek niet helemaal perfect is. In het bijzonder zijn de Yealink MTR systemen dan iets voor jou. Aangezien deze oplossing in een Microsoft Teams & Zoom variant beschikbaar is, is deze oplossing dus voor veel gebruikers een geschikt videoconference systeem. Met de CTP18 console kan je met slechts één klik deelnemen aan je vergadering. Ook bedien je hiermee eenvoudig de volumeknoppen en microfoon.

3. Waarom een Yealink videoconference systeem bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met betrouwbare videoconferencing systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste videoconference systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor de juiste Yealink videoconference systeem
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ook verrijdbare videoconference oplossingen zijn erg in trek omdat het videconference systeem dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Wil je een Logitech videoconference systeem kopen? Een divers assortiment aan videoconference systemen vind je in het videoconference assortiment.