Help mij kiezen

Koop jouw presentatiescherm bij dé digibord specialist!

Beamers & Touchscreens.nl biedt mobiele presentatieschermen aan van A-merken als Ctouch, Smartboard, i3 Touch, Samsung en Sharp. Voor presentatiescherm advies adviseren wij je graag bij uw keuze. Denk aan het formaat, de resolutie en het geluid. Bekijk de pagina voor meer informatie.


Bekijk het assortiment

Wil je een presentatiescherm kopen voor op kantoor? De manier van werken verandert continue, organisaties werken, ontmoeten en vergaderen op een andere manier. Ook de technologie waarmee we werken verandert. Deze technologie (zoals een touchscreen) zorgt ervoor dat we op een effectieve en eenvoudige manier kunnen werken. Voor de organisaties die verder willen met deze technologieën staan wij klaar met gebruiksvriendelijke oplossingen.

Presentatiescherm

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Digitaal presentatiescherm advies | Formaat & resolutie

Onze digitale presentatieschermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 55 tot 86 inch, dat is 1,4 meter tot 2,18 meter diagonaal. Voor presentatiescherm advies gaan we graag het gesprek aan. Het ideale formaat is afhankelijk van de ruimte, maar vooral van het beoogde gebruik van het touchscreen. Om een inschatting te maken van het juiste formaat, kan je uitgaan van het onderstaande:

  • Vergaderruimtes of klaslokalen van 1 tot 3 meter: 55 inch
  • Vergaderruimtes of klaslokalen van 3 tot 5 meter: 65 inch
  • Vergaderruimtes of klaslokalen van 5 tot 8 meter: 75 inch
  • Vergaderruimtes of klaslokalen van 8 meter +: 86 inch

Presentatiescherm adviesDe resolutie van een interactief presentatiescherm bepaalt hoe gedetailleerd het beeld is. Des te hoger de resolutie, des te beter het beeld. Alle onze touchscreens hebben minimaal een Ultra HD resolutie, ook wel 4K genoemd. Deze schermen beschikken over een 4 keer hogere resolutie dan Full HD schermen, en is dé standaard op het gebied van groot formaat touch displays.

2. Aantal touchpunten & het geluid

Het aantal touchpunten op het scherm zijn het aantal punten welke tegelijk kunnen worden aangeraakt. Al onze presentatieschermen werken met minimaal met 10 touchpunten, wat meer dan genoeg is voor elk gebruik. In de praktijk worden er namelijk nauwelijks meer dan 2 touchpunten tegelijk gebruikt.

Net als in een televisie zitten er in elk presentatiescherm ingebouwde luidsprekers. De ingebouwde luidsprekers zijn doorgaans 15 tot 20 watt en bieden genoeg volume voor een standaard klaslokaal of vergaderruimte. Mooi en vol geluid bieden ingebouwde speakers doorgaans niet. Wanneer mooi geluid is vereist kunnen er externe speakers aan een scherm worden bevestigd.

In tegenstelling tot de meeste presentatieschermen, beschikken de Ctouch schermen over 80 watt ingebouwde speakers van JBL. Deze speakers zijn kwalitatief zo goed, dat er absoluut geen externe speakers benodigd zijn. De mobiele presentatieschermen van Ctouch hebben tevens de beste garantievoorwaarden, namelijk 3 jaar! Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkend scherm. De mobiele presentatieschermen worden bevestigd op een Ctouch Wallom 2 mobiel. Hierdoor is dit mobiele presentatiescherm verrijdbaar naar verschillende ruimtes. Daarnaast zijn de mobiele schermen elektrisch in hoogte verstelbaar.

3. Waarom een presentatiescherm bij Newcandle?

Omdat Newcandle ruim 10 jaar ervaring heeft met interactieve presentatiesystemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste interactieve systeem/touchscreen dat past bij jouw behoeften
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ben je benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Op Trustpilot kan je hun reviews lezen. Ben je benieuwd welk presentatiescherm past bij jouw situatie? Neem dan contact op met één van onze experts.

Een greep uit het assortiment