De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Presentatiescherm advies

Beamers & Touchscreens.nl biedt mobiele presentatieschermen aan van A-merken als CTOUCH, SMART BOARD, i3 TOUCH, Samsung en Sharp. Voor presentatiescherm advies adviseren wij u graag bij uw keuze. Denk aan het formaat, de resolutie en het geluid. Bekijk de pagina voor meer informatie.

Digitaal presentatiescherm advies | Formaat

Onze digitale presentatieschermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 55 tot 86 inch, dat is 1,4 meter tot 2,18 meter diagonaal. Voor presentatiescherm advies gaan we graag het gesprek aan. Het ideale formaat voor u is afhankelijk van de ruimte, maar vooral van het beoogde gebruik van het touchscreen. Om een inschatting te maken van het juiste formaat, kunt u uitgaan van het onderstaande:

  • 55 inch – 65 inch: Vergaderruimte tot 5 meter.
  • 70 inch – 75 inch: Vergaderruimte tot 7 meter
  • 80+ inch: Grote vergaderruimtes vanaf 7 meter.

Resolutie & mobiel presentatiescherm

De resolutie van een interactief mobiel presentatiescherm bepaalt hoe gedetailleerd het beeld is. Des te hoger de resolutie, des te beter het beeld. Alle presentatieschermen op Beamers & Touchscreens.nl hebben minimaal een Full HD resolutie. Naast de Full HD schermen zijn er ook Ultra HD schermen, ook wel 4K genoemd. Deze touchscreens beschikken over een 4 keer hogere resolutie dan de Full HD touchscreens.

De mobiele presentatieschermen worden bevestigd op een CTOUCH Wallom 2 mobiel. Hierdoor is dit mobiele presentatiescherm verrijdbaar naar verschillende ruimtes. Daarnaast zijn de mobiele schermen elektrisch in hoogte verstelbaar.

Aantal touchpunten

Het aantal touchpunten op de schermen zijn het aantal punten die tegelijk kunnen worden aangeraakt. Al onze presentatieschermen werken met minimaal 10 touchpunten, wat meer dan genoeg is voor elk gebruik. In de praktijk worden er namelijk nauwelijks meer dan 2 touchpunten tegelijk gebruikt.

Geluid

Net als in een televisie zitten er in elk presentatiescherm ingebouwde luidsprekers. De ingebouwde luidsprekers zijn doorgaan 15 tot 20 watt en bieden genoeg volume voor een standaard klaslokaal of vergaderruimte. Mooi en vol geluid bieden ingebouwde speakers doorgaans niet. Wanneer mooi geluid is vereist kunnen er externe speakers aan een scherm worden bevestigd.

In tegenstelling tot de meeste presentatieschermen, heeft de Laser SKY lijn van CTOUCH 80 watt ingebouwde speakers van JBL. Deze speakers zijn kwalitatief zo goed, dat er absoluut geen externe speakers nodig zijn.

Garantievoorwaarden

De garantievoorwaarden van presentatieschermen zijn doorgaans een stuk beter dan van projectoren en digiborden. De garantievoorwaarden (en met name de garantietermijn) verschillen echter wel per merk. Wanneer u het aanbod touchscreens bekijkt kunt bij elk scherm de garantie bekijken. De mobiele presentatieschermen van CTOUCH hebben momenteel de langst garantietermijn, namelijk 3 jaar! Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkend scherm.

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT HET PRESENTATIESCHERMEN ASSORTIMENT: