help mij kiezen

Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Presenteren & videoconferencing Advies op maat Experience center in Rotterdam

Touchscreens

De technologie voor presentatiemiddelen (touchscreens) gaat de laatste jaren in een sneltreinvaart. Voor zowel de zakelijke markt als de educatieve markt biedt Beamers & Touchscreens.nl diverse merken en modellen aan zoals Ctouch, Smartboard, i3 Touch, Sharp en Samsung.


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

Touchscreen in jouw organisatie | Interactief werken

De manier van werken verandert continue, organisaties werken, ontmoeten en vergaderen op een andere manier. Ook de technologie waarmee we werken verandert. Deze technologie (zoals touchscreens) zorgt ervoor dat we op een effectieve en eenvoudige manier kunnen werken. Voor de organisaties die verder willen met deze technologieën staan wij klaar met gebruiksvriendelijke oplossingen.
Presentatiesysteem, touchscreens

FORMAAT & RESOLUTIE VAN DE TOUCHSCREENS

Een touchscreen kopen kan bij ons in verschillende maten. Onze touchscreens zijn verkrijgbaar in maten van 55 tot 86 inch, dat is 1,4 tot 2,18 meter diagonaal. Het ideale formaat voor jou is afhankelijk van de ruimte, maar vooral van het beoogde gebruik. Om een inschatting te maken van het juiste formaat touchscreen, kunt u uitgaan van het onderstaande.

 • 55 inch – 65 inch: Kleuterlokaal, vergaderruimtes tot 5 meter.
 • 70 inch – 75 inch: Klaslokaal, vergaderruimtes tot 7 meter
 • 80+ inch: Grote klaslokalen/praktijklokalen, vergaderruimtes vanaf 7 meter.

Touchscreens

De resolutie van een interactief touchscreen monitor bepaalt hoe gedetailleerd het beeld is. Des te hoger de resolutie, des te beter het beeld. Alle onze touchscreens hebben minimaal een Ultra HD resolutie, ook wel 4K genoemd. Deze schermen beschikken over een 4 keer hogere resolutie dan Full HD schermen, en is dé standaard op het gebied van groot formaat touch displays.

Aantal touchpunten & het geluid

Het aantal touchpunten op het scherm zijn het aantal punten welke tegelijk kunnen worden aangeraakt. Al onze interactieve  touchscreens werken met minimaal met 10 touchpunten, wat meer dan genoeg is voor elk gebruik. In de praktijk worden er namelijk nauwelijks meer dan 2 touchpunten tegelijk gebruikt.

Net als in een televisie zitten er in elk touchscreen ingebouwde luidsprekers. De ingebouwde luidsprekers zijn doorgaans 15 tot 20 watt en bieden genoeg volume voor een standaard vergaderruimte of klaslokaal. Mooi en vol geluid bieden ingebouwde speakers doorgaans niet. Wanneer mooi geluid is vereist kunnen er externe speakers bij een scherm worden gekozen.

In tegenstelling tot de meeste interactieve touchscreens, beschikken de Ctouch schermen over 80 watt ingebouwde speakers van JBL. Deze speakers zijn kwalitatief zo goed, dat er absoluut geen externe speakers zijn benodigd.

Beste Touchscreen monitor

Wil je een touchscreen monitor kopen? Volgens Beamers & Touchscreens.nl is de beste touchscreen monitor op dit moment de Ctouch Riva. Ctouch is het merk van Nederlandse makelaardij, waarbij het hoofdkantoor zich in Eindhoven bevindt. Er zijn een aantal punten waarop de Ctouch Riva op dit moment de beste touchscreen monitor is:

 • De Ultra HD beeldkwaliteit, met Adaptive Touch techniek
 • Ingebouwde 2 x 80 watt JBL speakers
 • 5 jarige on site garantie (7 jaar op spare parts)
 • Ctouch Android Operating system (inclusief een browser en een whiteboardtool)
 • Draadloos content & geluid streamen naar het grote scherm

De touchscreens van Ctouch werken zeer intuïtief; wil je bijvoorbeeld terug naar het hoofdmenu, dat kan met 1 druk op de Ctouch Home knop. Wanneer je kiest voor de Ctouch Riva ben je altijd verzekerd van een goed werkend scherm. Voeg een OPS module (inclusief Windows 10) toe aan uw touch monitor om te zorgen voor de meest gebruiksvriendelijke opstelling.

Touchscreen monitor kopen? | Met ingebouwde OPS PC

Op de OPS PC’s die Beamers & Touchscreens.nl levert is ook een licentie voor draadloos delen opgenomen (Newcandle Wireless Sharing). Hierdoor is het mogelijk om draadloos beelden naar het grote scherm te streamen via Miracast, Airplay en Android (deze functie is uniek). Voor de bevestiging van uw digibord of touchscreen heb je de keuze uit een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling.

Touchscreen monitor kopen

OPTIMALISATIE VAN DE ERVARING | MET WINDOWS 10

Microsoft heeft zich de laatste jaren toegespitst op het gebruik van touch. Dit zie je bijvoorbeeld in de Windows Surface laptops, maar ook in de nieuwe Windows Ink werkruimte. De Windows Ink werkruimte beschikt over het maken van een schermaantekening en een ingebouwde whiteboardfunctie. Hierbij kunt je jouw aantekeningen direct verzenden naar je collega’s via de email.

Ook is de browser Microsoft Edge voorzien van een bewerkingsfunctie voor de internetpagina’s die je wilt laten zien. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het maken van aantekeningen in een online PDF bestand. Ben je enthousiast? Boek dan een persoonlijk gesprek in met onze specialisten; en ontdek de mogelijkheden van de beste touchscreen monitor.

Waarom een touchscreen monitor kopen bij Newcandle?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met interactieve systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem voor jouw situatie:

 • Advies voor het juiste interactieve systeem/touchscreen monitor dat past bij uw behoeften
 • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
 • Advies juiste integratie met overige apparatuur
 • Complete installatie en uitleg van de producten

Verrijdbare touchscreens zijn erg in trek omdat het interactieve scherm dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Een divers assortiment aan interactieve touchscreens vind je in het digiborden assortiment met o.a. Ctouch, Smartboard en Clevertouch. Op onze product pagina kan je direct een presentatiesysteem kopen.

Ben je benieuwd welk interactief systeem het beste past bij jouw situatie?

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT:

De verschillende touchscreen merken

CTOUCH

Ctouch is een van de grootste merken in de touchscreen branche. De touch displays van Ctouch worden specifiek ontworpen voor het onderwijs en het bedrijfsleven. Hiervoor bieden wij dan ook twee verschillende modellen aan. De Riva en de Canvas.

De schermen van Ctouch zijn zeer betrouwbaar én compleet. De schermen behoren daarmee absoluut tot onze favoriet. Zo worden de schermen standaard geleverd met een krachtige ingebouwde soundbar én optimale garantievoorwaarden!

Producten Informatie

SMART Board

Ben je op zoek naar een Smart Board touchscreen voor uw vergaderruimte of klaslokaal? Met het Smart Board touchscreen kan je het scherm delen vanaf jouw iOS, Android en Microsoft device.

De Smart Board 6000 serie werkt met het door Smart Technologies ontwikkelde ‘DViT touch’. De Silktouch technologie zorgt voor een erg fijne schrijfervaring en bovendien voor intuïtief gebruik. De Smart Ink software zorgt voor probleemloos schrijven over iedere applicatie en over Microsoft Office.

Producten Informatie

Clevertouch

Het doel bij Clevertouch is om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en optimale communicatie, connectiviteit en samenwerking mogelijk te maken met behulp van interactieve technologie. Ze zijn ervan overtuigd dat de natuurlijke lichtheid van een gesprek kan worden overgedragen naar moderne vergaderingen.

De Cleverstore is de eerste in zijn soort: een kosteloze, geteste, speciale app store waarin alle talloze leer-apps (inclusief die van bekende ontwikkelaars met grote namen) zijn vrijgemaakt van advertenties en in-app aankopen, zodat ze kan veilig in de klas worden gebruikt.

Producten Informatie

i3 Touch

i3 Touch voert twee lijnen touch diplays; het instapmodel, de Excellence en de uitgebreidere Premium. De Premium schermen van i3 werken met de nieuwste C-Sense touchtechniek, waarbij er geen infraroodranden meer worden gebruikt. Dit zorgt voor een compleet vlak scherm met een strakke uitstraling.

Het touchscreen beschikt over de razendsnelle een 20-punts touch V-sense technologie. De modellen van i3 Touch beschikken daarnaast over tot wel 40 touchpunten en worden geleverd me de handige annotatietool i3 Annotate.

Producten Informatie

EEN GREEP UIT HET VIDEOCONFERENCE ASSORTIMENT