De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Touchscreens

De technologie voor presentatiemiddelen (touchscreens) gaat de laatste jaren in een sneltreinvaart. Voor zowel de zakelijke markt als de educatieve markt biedt Beamers & Touchscreens.nl diverse merken en modellen aan zoals Ctouch, Smartboard, i3 Touch, Sharp en Samsung.

FORMAAT VAN DE TOUCHSCREENS

Onze touchscreens zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 55 tot 86 inch, dat is 1,4 tot 2,18 meter diagonaal. Het ideale formaat voor u is afhankelijk van de ruimte, maar vooral van het beoogde gebruik. Om een inschatting te maken van het juiste formaat, kunt u uitgaan van het onderstaande.

  • 55 inch – 65 inch: Kleuterlokaal, vergaderruimtes tot 5 meter.
  • 70 inch – 75 inch: Klaslokaal, vergaderruimtes tot 7 meter
  • 80+ inch: Grote klaslokalen/praktijklokalen, vergaderruimtes vanaf 7 meter.

RESOLUTIE

De resolutie van een interactief touchscreen bepaalt hoe gedetailleerd het beeld is. Des te hoger de resolutie, des te beter het beeld. Alle touchscreens op Beamers & Touchscreens.nl hebben minimaal een Full HD resolutie. Naast de Full HD schermen zijn er ook Ultra HD schermen, ook wel 4K genoemd. Deze schermen beschikken over een 4 keer hogere resolutie dan de Full HD schermen, en worden ingezet wanneer er extra detail is vereist.

AANTAL TOUCHPUNTEN

Het aantal touchpunten op het scherm zijn het aantal punten welke tegelijk kunnen worden aangeraakt. Al onze interactieve  touchscreens werken met minimaal met 10 touchpunten, wat meer dan genoeg is voor elk gebruik. In de praktijk worden er namelijk nauwelijks meer dan 2 touchpunten tegelijk gebruikt.

GELUID

Net als in een televisie zitten er nagenoeg in elk touchscreen ingebouwde luidsprekers. De ingebouwde luidsprekers zijn doorgaan 15 tot 20 watt en bieden genoeg volume voor een standaard klaslokaal of vergaderruimte. Mooi en vol geluid bieden ingebouwde speakers doorgaans niet. Wanneer mooi geluid is vereist kunnen er externe speakers bij een scherm worden gekozen.

In tegenstelling tot de meeste interactieve touchscreens, heeft de Laser SKY lijn van CTOUCH 80 watt ingebouwde speakers van JBL. Deze speakers zijn kwalitatief zo goed, dat er absoluut geen externe speakers zijn benodigd. Dit geldt ook voor onze CTOUCH Leddura 2Share. Bekijk onze touchscreens gerust op de productpagina!

GARANTIEVOORWAARDEN

De garantievoorwaarden van touchscreens zijn doorgaans een stuk beter dan van bijvoorbeeld projectoren. De garantievoorwaarden en met name de garantietermijn verschillen echter wel veel per touchscreen merk. Wanneer u het aanbod touchscreens bekijkt kunt bij elk scherm de garantie bekijken. De touch displays van Ctouch hebben momenteel de langst garantietermijn, namelijk 7 jaar! Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkend scherm.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Merken

CTOUCH

CTOUCH is een van de grootste merken in de touchscreen branche. De touch displays van CTOUCH worden specifiek ontworpen voor het onderwijs en het bedrijfsleven. Hiervoor bieden wij dan ook twee verschillende modellen aan. De Laser SKY en de 2Share/2Meet.

De schermen van CTOUCH zijn zeer betrouwbaar én compleet. De schermen behoren daarmee absoluut tot onze favoriet. Zo worden de schermen standaard geleverd met een krachtige ingebouwde soundbar, een Air mouse én 7 jaar garantie!

Producten Informatie

SMART Board

Bent u opzoek naar een SMART Board touchscreen voor uw vergaderruimte of klaslokaal? Met het SMART Board touchscreen kunt u het scherm delen vanaf uw iOS, Android en Microsoft device.

De SMART Board 6000 serie werkt met het door SMART Technologies ontwikkelde ‘DViT touch’. De Silktouch technologie zorgt voor een erg fijne schrijfervaring en bovendien voor intuïtief gebruik. De SMART Ink software zorgt voor probleemloos schrijven over iedere applicatie en over Microsoft Office.

Producten Informatie

i3 Touch

i3TOUCH voert twee lijnen touch diplays; het instapmodel, de Excellence en de uitgebreidere Premium. De Premium schermen van i3 werken met de nieuwste C-Sense touchtechniek, waarbij er geen infraroodranden meer worden gebruikt. Dit zorgt voor een compleet vlak scherm met een strakke uitstraling.

De modellen van i3TOUCH beschikken over tot wel 40 touchpunten en worden geleverd me de handige annotatietool i3 Annotate.

Producten Informatie

Focus Touch

Focus Touch schermen zijn verkrijgbaar in de maten 55 tot en met 82 inch. Focus werkt met Full HD anti-reflectie displays, wat refecties op het scherm minimaliseert. De nauwkeurige touch bediening biedt optimaal gebruikersgemak en de ingebouwde speakers, camera en microfoon maken randapparatuur overbodig.

In tegenstelling tot alle andere touchscreens, zijn de randen van de Focus Touch volledig in het wit in plaats van zwart.

Producten Informatie

Samsung

Samsung heeft een wereldwijd bereik als het gaat om consumenten elektronica. Maar ook op het gebied van presentatiemiddelen maken zij uitstekende producten die aan de buitenkant worden gekenmerkt door een mooi, strak design.

Touch displays van Samsung zijn vanwege het merk en de strakke uitstraling uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Producten Informatie

BenQ

BenQ biedt betaalbare touch displays aan in afmetingen van 55 tot en met 84 inch. De nieuwste lijn van Benq beschikt over een ingebouwde soundbar, een Ultra HD (4K) beeldresolutie en 20 touch-punten punten.

BenQ beschikt over een ambient light sensor. Deze sensor stelt de hoeveelheid licht vast rondom de touchscreen en stelt het scherm daarop in.

Informatie

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT: