Help mij kiezen

AVaaS | AV as a Service

AV as a Service biedt jouw organisatie de mogelijkheid om jouw complete communicatiesysteem tegen een vast bedrag per maand te leasen. We leveren uitsluitend producten van hoogstaande kwaliteit en bieden een zorgvuldige installatie en uitgebreide nazorg.


Touchscreens Videoconference systemen Displays

AV-as-a-Service – Complete communicatiesystemen gebruiken in plaats van bezitten

Steeds meer mensen en organisaties kiezen ervoor om producten en diensten te gebruiken, zonder ze te bezitten. Sommige van die mogelijkheden bestaan al heel lang, zoals de leaseauto. Anderen zijn recenter, zoals Spotify en Netflix. Newcandle voegt daar een aantrekkelijke optie aan toe: AV-as-a-Service. Alle faciliteiten om samen te werken, te presenteren en vergaderen voor een vast bedrag per maand.

Onze diensten

Met meer dan 10 jaar ervaring ben je bij Newcandle op het juiste adres.
Touchscreens & non-touch displays
Voor vergaderingen en het geven van presentaties bieden we diverse gebruiksvriendelijke oplossingen aan in verschillende soorten en maten. Meer informatie
Videoconference systemen
Een videogesprek voeren met klanten, collega's of partners? Voor ruimtes van groot & klein hebben we diverse camera systemen en speakerphones. Meer informatie
Wireless sharing systemen
Snel, gebruiksvriendelijk en eenvoudig jouw device draadloos delen op het grote scherm? Het kan met de producten van Barco Clickshare (ook videobellen). Meer informatie

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Flexibiliteit, geen zorgen en compleet ontzorgd

Met een AV-as-a-Service contract ben je flexibel en heb je écht nergens omkijken naar. Wij betalen het volledige investeringsbedrag, installeren en onderhouden de apparatuur, dragen het risico van de waardevermindering en zorgen dat de apparatuur na afloop van de gebruiksperiode wordt verwijderd, hergebruikt of milieuvriendelijk wordt afgevoerd. Optioneel is de opstelling aan het einde van de looptijd tegen een restbedrag over te nemen. Ook bepaal je zelf de looptijd van het contract.

Veel organisaties maken zich hard voor een sterke verduurzaming van het economisch systeem waarin afval (bijna) niet bestaat en grondstoffen veel meer worden hergebruikt. AV as a Service stimuleert de circulaire economie. Ten eerste omdat producten steeds meer een tweede leven krijgen. Ten tweede omdat als producten als dienst worden geleverd (as-a-service), de producent of leverancier eigenaar blijft. Hierdoor hebben zij er baat bij dat producten goed zijn, ze zo min mogelijk onderhoud nodig hebben, zo lang mogelijk probleemloos functioneren én na afloop van de contractperiode een zo hoog mogelijke restwaarde hebben. De verantwoordelijkheid verschuift daarmee van de gebruiker naar de leverancier. AV as a Service biedt de volgende voordelen:

 • Maak gebruik van technologische innovatie zonder grote investeringen
 • Schaf nu de technologie aan die nodig is om je bedrijf te laten groeien
 • Houd cash vrij voor je kernactiviteiten
 • Geen investeringspieken door gelijkmatige betaling
 • Minder druk op jouw begroting en cashflow
 • Geen verplichting tot het afschrijven van apparatuur
 • Positieve invloed op de circulaire economie
 • Geen administratieve rompslomp en asset management
 • Flexibel in het beheer van de levenscyclus van de producten

2. AV as a Service – Lease jouw vegraderoplossing met een looptijd van 12 tot 60 maanden

Innovatieve oplossingen en eerlijke service waar je blij van wordt, dat is waar Newcandle voor staat. We bekijken jouw behoeftes en gebruikerswensen en op basis van een telefonisch gesprek, een online of fysieke demonstratie laten we zien wat de mogelijkheden zijn. Onze experts adviseren uitsluitend de gebruiksvriendelijkste oplossingen.

De complete opstelling kan vervolgens via lease worden afgenomen met een looptijd van 12 maanden tot 60 maanden. Aan het einde van de gekozen looptijd kan er voor worden gekozen om de opstelling tegen een restbedrag over te nemen.

Na een akkoord voor de geboden oplossing maakt onze planning een afspraak voor de levering & installatie van de geoffreerde producten. In overleg wordt er een datum (veelal binnen 1 week) en tijd voor levering overeengekomen. Nagenoeg alle producten zijn uit eigen voorraad leverbaar.

Onze installateurs komen op locatie om het complete systeem te installeren, kabels worden netjes weggewerkt en de oplossing wordt werkend opgeleverd. Aansluitend aan de installatie geven onze collega’s een uitleg over de functies van de producten, zodat deze direct volledig benut kunnen worden.

3. Waarom een communicatie systeem leasen bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met het adviseren en opleveren van (interactieve) presentatiesystemen & videoconferencing. Onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, huddle rooms of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste systeem die past bij jouw situatie:

 • Advies voor het juiste (interactieve) presentatiesysteem & videoconferencing
 • Zorgvuldige installatie & uitgebreide nazorg
 • Implementatie én integratie met overige apparatuur
 • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten

Klanttevredenheid staat voor ons hoog in het vaandel. Ben je benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Neem dan eens een kijkje op Trustpilot.

 

Onze cases

Lees meer over onze afgeronde projecten
De Ware Kosten van een Digibord: Een Diepgaande Analyse

Casa Sofa

Voor Casa Sofa heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een 86 inch touchscreen inclusief muurlift & videoconferencing. Meer informatie

RURO Gereedschappen

Voor Ruro Gereedschappen B.V. heeft Newcandle de vergaderruimte ingericht met een 75 inch display & compleet videoconferencing systeem. Meer informatie
Logitech Rally

Huisartsen Eemland

Voor Huisartsen Eemland heeft Newcandle de vergaderruimtes voorzien van diverse presentatieschermen en videoconferencing oplossingen. Meer informatie