Help mij kiezen

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een i3TOUCH Digibord? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

i3Touch digiborden

i3TECHNOLOGIES zorgt voor jouw interactieve superkracht. Het bedrijf met Belgische roots streeft ernaar omgevingen te creeëren waarin hun interactieve en geïntegreerde oplossingen leiden tot insprirende menselijke interacties. i3TOUCH is een geweldige ondersteuning voor elke presentatie.

De i3TOUCH Digiborden worden o.a. gekenmerkt door de fijne schrijfervaring en de grotere modellen: zo beschikken zij over een 98 inch, en zelfs een 105 inch!

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een i3TOUCH Digibord? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Informatie over i3TOUCH

i3TECHNOLOGIES zorgt voor jouw interactieve superkracht. Het bedrijf met Belgische roots streeft ernaar omgevingen te creeëren waarin hun interactieve en geïntegreerde oplossingen leiden tot insprirende menselijke interacties. i3TOUCH is een geweldige ondersteuning voor elke presentatie.

i3TOUCH Digiborden streeft ernaar omgevingen te creëren waar onze interactieve en geïntegreerde oplossingen leiden tot inspirerende menselijke interacties. Ze herdefiniëren de manier waarop klanten communiceren, onderwijzen, vergaderen en samenwerken. De wereld van samenwerking en communicatie is geëvolueerd. Het open ecosysteem van interactieve technologische oplossingen voor het klaslokaal of de werkplek is eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te integreren.

i3Touch X one touchscreen klaslokaal

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. i3TOUCH Digiborden voor jouw klaslokalen en vergaderruimtes

i3TOUCH X2 bevat vier pennen om jouw schrijfervaring intuïtiever en meer collaboratief te maken. Met verschillende kleuren bespaar je tijd door de pen te pakken die je nodig hebt. De X2 heeft geavanceerde aanraakherkenningstechnologie. Leerlingen kunnen tegelijkertijd werken op het scherm in verschillende kleuren met vijf niveaus van aanraakherkenning. Zo brengt de i3TOUCH de beste leerervaring.

De interactieve displays van de i3TOUCH zijn voor geïnstalleerd met i3STUDIO. i3STUDIO levert alles wat je nodig hebt om jouw beste les, pitch, presentatie of brainstormsessie tot een goed einde te brengen. Zo laat je de wereld versteld staan. Met de DC-dimmodus, een blauwlichtfilter en een anti reflecterende coating biedt de i3TOUCH X-ONE een ongeëvenaarde kijkervaring die vermoeidheid van de ogen aanzienlijk vermindert.

De i3TOUCH X2 is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Haal voordeel uit de extra harde coating op de X2, waardoor hij bestand is tegen krassen. Met nieuwe bewegingssensortechnologie, waaronder een groter radarbereik tot 8 meter, wordt jouw touchscreen geactiveerd zodra je de kamer binnenkomt. Wanneer je het apparaat niet gebruikt, gaat het in de slaapstand om energie te besparen.

2. Een pen-op-papier schrijfervaring met de i3TOUCH E-ONE

De i3TOUCH E-ONE levert kracht, duurzaamheid en een alles-in-één geïntegreerde ervaring voor een ongelooflijke prijs. Dankzij de uiterst nauwkeurige IR-technologie en een zero air gap biedt de E-ONE een uitstekende multi-touch ervaring. De i3TOUCH E-ONE 86 inch is ook beschikbaar in een 55, 65 én 75 inch.

Met uiterst nauwkeurige IR-technologie en zero air gao, Android 11, en i3STUDIO voorgeïnstalleerd op het apparaat – is de i3TOUCH E onei3TOUCH E-ONE een krachtige aanwinst voor jouw klaslokaal. Met i3RDM (Remote Display Management) kan je eenvoudig werken en de i3TOUCH E-ONE op afstand beheren.

Een natuurlijke schrijfervaring is een van de topprioriteiten van de i3TOUCH E-ONE. Dankzij de ‘zero air gap’ technologie zijn zij erin geslaagd een pen-op-papier gevoel te creëren. Bovendien beschikken de interactieve pennen over een gum en een schrijfzijde voor handig intuïtief schrijven.

Gebruik de luidsprekers en camera van het interactieve scherm door jouw laptop op het scherm aan te sluiten met één USB-C kabel. Slechts één kabel voor audio, video, stroom én touch. Breng eenvoudig jouw eigen vergadering mee met toegang tot alle tools die op het scherm zijn aangesloten, zoals de webcam of microfoon. Met i3RDM kunnen supportmedewerkers en IT-beheerder een volledige vloot interactieve flat panels beheren en bewaken vanaf elke locatie en op elk moment. Op die manier hebben de altijd de volledige controle over de schermen.

De touchscreens van i3Technologies beschikken over een verbeterd ontwerp en geluidssysteem. Alle i3Touch schermen zijn bijvoorbeeld uitgerust met een OPS-slot voor universele OPS pc-integraties. Ook beschikken de schermen over een geïntegreerde soundbar voor verbeterde geluidskwaliteit.

3. Waarom een i3TOUCH Digbord kopen bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met interactieve systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste interactieve systeem/digibord dat past bij jouw behoeften
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Verrijdbare digiborden zijn erg in trek omdat het interactieve scherm dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Wil je een digibord kopen? Dan moet je bij Newcandle zijn. Een divers assortiment aan interactieve touchscreens vind je in het digiborden assortiment met o.a. CtouchSmartboard en Clevertouch.