Help mij kiezen

Toon informatie aan klanten en collega’s via Narrowcasting

Wil jij je boodschap op een visueel aantrekkelijke manier overbrengen? Investeer dan in narrowcasting of digital signage. Tegen lage kosten per maand en met eigen ontwerpteams verzorgen we jouw content. We leveren uitsluitend narrowcasting systemen van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast zorgen we voor een zorgvuldige installatie en leveren een uitgebreide nazorg.


Ontdek onze narrowcasting systemen

Een boodschap op een visueel aantrekkelijke wijze overbrengen? Investeer in narrowcasting

Ben je op zoek naar betrouwbare narrowcasting? Op deze pagina vind je hierover meer informatie. Met narrowcasting communiceer je eenvoudig en professioneel via een display. Zo stel je via het portal van newcandle gemakkelijk jouw specifieke programmering samen. Wil je dit liever uitbesteden? Geen probleem! Ons ontwerpteam ontwikkelt de gewenste content in jouw huisstijl.Narrowcasting

1. Wat is narrowcasting?

Narrowcasting wordt ook wel digital signage genoemd. Hiermee is het mogelijk om digitale content via een display te zenden naar jouw klanten of collega’s. Zo is het met Newcandle digital signage mogelijk om widgets toe te voegen in onze narrowcasting software. Met widgets als nu.nl en AD creëer je jouw eigen nieuwsberichten voor klanten of interne communicatie. Daarnaast koppel je eenvoudig een instagram, facebook of LinkedIn account. Ben je meer op zoek naar een maatwerk oplossing? We nemen het voor je uit handen en stuurt meerdere schermen eenvoudig aan via ons narrowcasting systeem.

2. Hoe werkt narrowcasting en wat heb je nodig?

Om te zorgen voor een succesvol narrowcasting systeem heb je een professioneel display, onze mediaspeler en een werkende internetverbinding nodig. In ons online platform kan je inloggen met jouw gegevens en stel eenvoudig jouw programmering samen. Dit samen zorgt voor een uiterst gebruiksvriendelijke narrowcasting oplossing.

Heb je al een display en beschikt deze over een HDMI -en een UTP ingang? Dan heb je uitsluitend de mediaspeler nodig. Digital signage kan namelijk bij ieder bedrijf ingezet worden. We leveren digital signage in verschillende branches. Hieronder vertellen we meer over de specifieke toepassingen van onze narrowcasting schermen & de narrowcasting software.

Newcandle digital signage

De verschillende mogelijkheden van narrowcasting op een rij
Standaard digital signage abonnement
Het platform is gebruiksvriendelijk en snel aan te passen. Met 100+ templates en live-widgets heb je de beschikking over voldoende content. Upload ook eigen content (image/video). Je beschikt over centrale en lokale programmering.
Inrichten van de content en playlist
Liever niet zelf de inrichting verzorgen? Ons ontwerpteam gaat aan de slag met de inrichting van het platform en maakt de eerste playlist van jouw nieuwe digital signage platform aan. Hiervoor kunnen 6 fragmenten gekozen worden.
Digital signage op maat
Ben je op zoek naar maatwerk? Newcandle gaat met je om tafel en neemt direct jouw huisstijl mee in het ontwerp. De mogelijkheden hierin zijn oneindig, dus neem hierover gerust contact op met één van onze experts.

3. Narrowcasting in verschillende branches | Voor allemaal geschikt

Geen printwerk meer én altijd het actuele woningaanbod in jouw etalages? Het is mogelijk met ons digital signage display. Onze narrowcasting software koppelt makkelijk met makelaarssoftware, zodat de etalage altijd up to date is.

In de retail begint het buiten al: voorbijgangers jouw winkel in trekken met etalage schermen. Breng de bezoekers alvast in de sfeer en laat zien wat je binnen in de aanbieding hebt. Eenmaal binnen creëer je met diverse displays de gewenste sfeer met inspirerende content. Met onze narrowcasting software zet je gemakkelijk campagnes op.Ook in tankstations zijn narrowcasting displays niet meer weg te denken. Je kunt bezoekers informeren en de verkoop van de winkels bevorderen. Je ziet het steeds vaker in de tankstations van Shell, BP en Texaco. Ook in de bijbehorende bakkerijen zijn de digital signage displays steeds vaker te zien. De content van jouw aanbod of andere informatie is eenvoudig aan te sturen vanuit ons digital signage platform.

4. Digital signage in horeca, zorginstellingen en sportverenigingen

Digital signage in restaurants, cafés of kroegen, je ziet het steeds vaker. Digitale menu borden, displays achter de bar of in het raam om voorbijgangers te bereiken. Promoot gerechten, drankjes, het weekmenu en de activiteiten. Ook binnen het MKB wordt digital display-signagesignage vaak ingezet om te communiceren met klanten, bezoekers en medewerkers.

In de wachtruimte van een huisartsfysio, of mondhygiënist is digital signage te gebruiken om bezoekers te informeren. Denk aan wachttijden, het laatste nieuws en gezondheidstips. Daarnaast zijn er ook sportverenigingen die kiezen voor digital signage, om zo met leden of bezoekers te communiceren. Het is dé manier om hen te voorzien van de meest actuele informatie. Toon de kleedkamer- en veldindelingen bij de entree of gebruik de kantine voor wedstrijduitslagen, competitiestanden en bar/keuken informatie.

In fitness en sportscholen wordt digital signage gebruikt om te communiceren naar de leden. Zo biedt het sporters afleiding op de loopband of tijdens andere oefeningen. Narrowcasting wordt ook bij overheidsinstellingen gebruikt om in contact te staan met burgers en medewerkers. Het wordt steeds vaker ingezet bij de entree, wachtruimte of in de kantine.

Kortom, digital signage of narrowcasting is er voor diverse toepassingen. Ben je benieuwd welke oplossing past bij jouw wensen? Neem contact op met één van onze experts om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment