Help mij kiezen

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van jouw narrowcasting systeem? Bekijk onze informatiepagina.

Meer informatie

Narrowcasting

Creeëer en beheer jouw content in de cloud en stem boodschappen af jouw doelgroep. Zo zet je narrowcasting o.a. in om de actie van de dag onder de aandacht te brengen, ten behoeve van bewegwijzering of om medewerkers te informeren met het laatste interne nieuws.

Een combinatie van software, narrowcasting schermen en de juiste content zorgen o.a. voor het verhogen van omzet, het sturen op specifieke producten of het versturen van gerichte informatie. De software is gebruiksvriendelijk, fijn vorm gegeven en volledig te integreren in jouw huistijl.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van jouw narrowcasting systeem? Bekijk onze informatiepagina.

Meer informatie

Informatie over narrowcasting

Wil jij je boodschap op een visueel aantrekkelijke manier overbrengen? Investeer dan in narrowcasting of digital signage. Tegen lage kosten per maand en met eigen ontwerpteams verzorgen we jouw content. We leveren uitsluitend narrowcasting systemen van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast zorgen we voor een zorgvuldige installatie en leveren een uitgebreide nazorg.

Ben je op zoek naar displays en software voor digital signage? ULTRA schermen zijn perfect in te zetten voor digital signage in kantoren, winkels en scholen. ULTRA displays zijn namelijk gemaakt om de hele dag aan te staan, hebben een goede helderheid en zijn voorzien van een anti reflectie beeldscherm.

Ultra Narrowcasting

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Wat is narrowcasting en wat zijn de mogelijkheden?

Narrowcasting wordt ook wel digital signage genoemd. Hiermee is het mogelijk om digitale content via het ULTRA Professional Display te zenden naar jouw klanten of collega’s. De ingebouwde SOC maakt het kinderlijk eenvoudig om direct vanaf het scherm de ULTRA Narrowcasting feed op te halen.

Dit betekent geen prijzige en externe players en onhandige bekabeling meer! Het is met ULTRA Narrowcasting mogelijk om widgets toe te voegen in de narrowcasting software. Om de ULTRA Narrowcasting app te kunnen gebruiken heb je geen technische kennis of ontwerp skills nodig. Er zijn meer dan 500 templates beschikbaar die het zeer gemakkelijk maken een mooie speellijst op te zetten. Ook is het mogelijk om koppelingen te maken met veel externe partijen. Zoals onder andere:

 • Microsoft; SharePoint, Power BI, Teams
 • Roostersoftware; Zermelo en Units
 • Vastgoed modules; Realworks, Max-Immo
 • Wachtrijmodules, Solar Edge, Socials, ect.

Nieuws-templates, social media koppelingen, weer- en file informatie komen via live updates voorbij. De informatie op de schermen wordt nooit saai met actuele informatie. Voor mooie afbeeldingen heb je in het platform de beschikking over meer dan een miljoen stock foto’s. Benieuwd naar de mogelijkheden van het platform? Ga naar app.ultraproav.com/templates.

Ultra Narrowcasting

Wil je de inrichting liever uitbesteden? Ons ontwerpteam maakt de eerste playlist aan.

2. Hoe werkt narrowcasting en wat heb je nodig?

Om te zorgen voor een succesvol narrowcasting systeem heb je een ULTRA professioneel display en een werkende internetverbinding nodig. In het online platform van ULTRA Narrowcasting kan je inloggen met jouw gegevens en stel je eenvoudig jouw programmering samen. Dit samen zorgt voor een uiterst gebruiksvriendelijke narrowcasting oplossing.

Het platform is gebruiksvriendelijk en snel aan te passen. Het display wordt geleverd met een ingebouwde WiFi ontvanger. Zo ben je niet meer afhankelijk van een netwerkkabel en extra flexibel in waar het scherm geplaatst moet worden. De Ultra Narrowcasting App zit in de ULTRA Mira, een professioneel display dat o.a. wordt gekenmerkt door:

 • 4K Ultra HD beeldkwaliteit tot 500 nits
 • Formaten van 55, 65, 75, 86 en 98 inch
 • Geschikt voor landscape & portrait gebruik
 • Draadloos een device delen (Windows, Apple, Android)
 • ULTRA Narrowcasting App
 • Automatisch opstarten en afsluiten
 • OPS Slot voor Microsoft Teams oplossingen

Heb je al een display en beschikt deze over een HDMI -en een UTP ingang? We leveren een mediaplayer met de ULTRA Narrowcasting software.

3. Narrowcasting in verschillende branches | Voor allemaal geschikt

Geen printwerk meer én altijd het actuele woningaanbod in jouw etalages? Het is mogelijk met ons digital signage display. Onze narrowcasting software koppelt makkelijk met makelaarssoftware, zodat de etalage altijd up to date is.

In de retail begint het buiten al: voorbijgangers jouw winkel in trekken met etalage schermen. Breng de bezoekers alvast in de sfeer en laat zien wat je binnen in de aanbieding hebt. Eenmaal binnen creëer je met diverse displays de gewenste sfeer met inspirerende content. Met onze narrowcasting software zet je gemakkelijk campagnes op.

Ook in tankstations zijn narrowcasting displays niet meer weg te denken. Je kunt bezoekers informeren en de verkoop van de winkels bevorderen. Je ziet het steeds vaker in de tankstations van Shell, BP en Texaco. Ook in de bijbehorende bakkerijen zijn de digital signage displays steeds vaker te zien. De content van jouw aanbod of andere informatie is eenvoudig aan te sturen vanuit ons digital signage platform.

4. Digital signage in horeca, zorginstellingen en sportverenigingen

Digital signage in restaurants, cafés of kroegen, je ziet het steeds vaker. Digitale menu borden, displays achter de bar of in het raam om voorbijgangers te bereiken. Promoot gerechten, drankjes, het weekmenu en de activiteiten. Ook binnen het MKB wordt digital display-signagesignage vaak ingezet om te communiceren met klanten, bezoekers en medewerkers.

In de wachtruimte van een huisartsfysio, of mondhygiënist is digital signage te gebruiken om bezoekers te informeren. Denk aan wachttijden, het laatste nieuws en gezondheidstips. Daarnaast zijn er ook sportverenigingen die kiezen voor digital signage, om zo met leden of bezoekers te communiceren. Het is dé manier om hen te voorzien van de meest actuele informatie. Toon de kleedkamer- en veldindelingen bij de entree of gebruik de kantine voor wedstrijduitslagen, competitiestanden en bar/keuken informatie.

In fitness en sportscholen wordt digital signage gebruikt om te communiceren naar de leden. Zo biedt het sporters afleiding op de loopband of tijdens andere oefeningen. Narrowcasting wordt ook bij overheidsinstellingen gebruikt om in contact te staan met burgers en medewerkers. Het wordt steeds vaker ingezet bij de entree, wachtruimte of in de kantine.

Kortom, digital signage of narrowcasting is er voor diverse toepassingen. Ben je benieuwd welke oplossing past bij jouw wensen? Neem contact op met één van onze experts om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende offerte?

Ben je benieuwd naar het complete kostenplaatje voor narrowcasting? Vraag een offerte aan via de button hiernaast.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen