help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Smartboard

Bent u opzoek naar een Smartboard touchscreen voor uw vergaderruimte of klaslokaal? Met het Smartboardtouchscreen kunt u het scherm delen vanaf uw iOS, Android en Microsoft device. De Smartboard 6000 serie werkt met het door SMART Technologies ontwikkelde ‘DViT touch’. De Silktouch technologie zorgt voor een erg fijne schrijfervaring en bovendien voor intuïtief gebruik.

Ben je op zoek naar een Smartboard touchscreen voor uw vergaderruimte of klaslokaal? Met het Smartboard touchscreen kan je het scherm delen vanaf jouw iOS, Android en Microsoft device. De Smartboard 6000 serie werkt met het door SMART Technologies ontwikkelde ‘DViT touch’. De Silktouch technologie zorgt voor een erg fijne schrijfervaring en bovendien voor intuïtief gebruik.

Smartboard touchscreen | Voor jouw vergaderruimte

De Smartboard 6000 serie is een touchscreen dat is ontwikkeld om uw vergaderingen en presentaties te optimaliseren. Het touchscreen is onder andere voorzien van een ingebouwde whiteboardfunctie en de ‘Smartboard software’, ontwikkeld voor jouw vergaderruimte. Je hebt toegang tot tal van toepassingen, tools en functies, waaronder:

  • Een digitaal schoolbord en ingebouwde webbrowser
  • Intuïtief gebruik door de ingebouwde IQ technologie
  • Ingebouwd draadloos delen met Windows (Miracast), iOS (Airplay), Android (Google Cast)
  • Inclusief SMART Learning software
  • Inclusief 2 Actieve pennen met pen ID

De Smartboard 6000 serie en de SMART software herkennen pennen, vingers en jouw handpalm. De meegeleverde Meeting Pro software voorziet je in alle behoeften. Zo kan je jouw creatieve processen vastleggen en delen. Je kunt bovendien schrijven op een oneindig whiteboard, maar ook schrijven over PDF, Powerpoint. Tot slot is het mogelijk om de 3 jarige on site garantie te verlengen naar 5 jaar.

Smartboard touchscreen

Smartboard touchscreen | VOOR HET ONDERWIJS

Het SMART Board touchscreen voor het onderwijs is de SMART Board MX serie. Dit touchscreen heeft een infrarood touchscherm met ingebouwde IQ unit; waarmee je kunt schrijven, een webbrowser kunt gebruiken en draadloos kunt presenteren. De SMART Board MX serie is beschikbaar in de maten 65, 75 en 86 inch. De intelligente software van de MX serie herkent bovendien tegelijkertijd één pen, een handpalm (wisser) en een scroller.

De bedieningsknoppen zitten daarnaast op bereikbare plekken aan de voorkant van het scherm. Een aantal van deze knoppen zijn: power, volume, mute en freeze. Ook de input poorten (USB en HDMI) zijn goed bereikbaar op het scherm. De SMART Ink software zorgt voor probleemloos schrijven over iedere applicatie en over Microsoft Office. Daarnaast zorgt de Silktouch glasplaat voor een soepel en comfortabel gebruik met vinger touch. De SMART IQ unit maakt het mogelijk om zonder PC direct te schrijven, de webbrowser te gebruiken en draadloos apparaten te koppelen.

Het scherm is bovendien voorzien van de welbekende SMART pennenbak, 2 pennen en de afstandsbediening. Je ontvangt bij aanschaf ook een software licentie van Smart Learning Suite. Ook wordt er bij het scherm een wand bevestigingsbeugel meegeleverd. Tot slot ontvangt educatie een 5 jarige on-site garantie.

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT HET CTOUCH ASSORTIMENT: