Help mij kiezen

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Logitech videoconference systeem? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Logitech videoconference systeem

De Logitech videoconference systemen zorgen  ervoor dat iedereen duidelijk te zien en te horen is met oplossingen voor traditionele vergaderruimtes. All-in-one systemen voor kleine, middelgrote en grote ruimtes vind je bij Logitech met de Rally Bar serie.

Diverse uitbreidingsmogelijkheden biedt Logitech via plafond -en tafelmicrofoons en een bedieningspanelen voor intuïtief en eenvoudig gebruik. Volledig geïntegreerde systemen voor videobellen kan met Logitech producten in combinatie met Microsoft Teams Rooms en Zoom Rooms.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Logitech videoconference systeem? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Zoomfunctie
Maximale afstand tot scherm
All in one oplossing
Aantal deelnemers
Videoconference software
Merken
Prijs

Informatie over Logitech

Hoe maak je vergaderen online nu leuk, interactief en effectief? Door te investeren in een Logitech videoconference systeem. En dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. We zorgen voor de installatie én leggen je uitgebreid uit hoe het werkt.

Sinds de coronacrisis werken we meer hybride dan ooit. De ene dag vanuit huis, de andere dag op je vaste plek op kantoor. Hoe kun je dan toch effectief vergaderen wanneer niet iedereen live aanwezig is? Hybride werken is lekker flexibel, maar ook uitdagend. Met een videoconference systeem wordt het vergaderen vanaf afstand een eitje. Door de goede zorgen van Beamers & Touchscreens.nl kan iedereen deze videoconference schermen gebruiken – ook de digibeet.

Videoconferencing

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Voor iedere grootte vergaderruimte een passend videoconferencing systeem

Een videoconference systeem is voor iedereen een bekend fenomeen. Door te kijken naar de gebruikerswensen adviseren we je om de meest gebruiksvriendelijke opstelling aan te raden. Om een beeld te krijgen van welke Logitech oplossing geschikt is vind je hieronder diverse producten voor vergaderruimtes vanaf 1 meter tot 7 meter:

  • Logitech Meetup 2: alles-in-één systeem met ingebouwde camera, speakers en microfoons voor kleinere ruimtes tot 3 meter
  • Logitech Rally Bar Huddle: alles-in-één systeem met ingebouwde camera, speakers en microfoons voor kleinere ruimtes tot 3 meter (MTR)
  • Logitech Rally Bar Mini: alles-in-één systeem met ingebouwde camera, speakers en microfoons voor kleinere ruimtes tot 5 meter (MTR)
  • Logitech Rally Bar: alles-in-één systeem met ingebouwde camera, speakers en microfoons voor kleinere ruimtes tot 7 meter (MTR)

Logitech Meetup 2: breng op AI gebaseerde functies naar jouw kleine vergaderruimtes met de Meetup 2. MeetUp 2 is compatibel met populaire videoplatforms zoals Microsoft TeamsZoom en Google Meet, werkt in USB-modus met een vaste pc of met een laptop in BYOD-modus. De Logitech MeetUp 2 is eenvoudig in te stellen en eenvoudig te beheren met Logitech Sync: controleer de ruimtestatus, implementeer updates en wijzig instellingen allemaal vanuit één cloudgebaseerde app.

Logitech Rally Bar Huddle: met een strak ontwerp en robuuste technologie is de Rally Bar Huddle een eenvoudige en krachtige oplossing voor kleine ruimtes. De Rally Bar Huddle kan gebruikt worden in BYOD mode via platform naar keuze op deLogitech Rally Bar mini laptop van de gebruiker, als volwaardig room systeem via de ingebouwde appliance mode of in combinatie met een Windows gebasseerde room PC.

Logitech Rally Bar Mini: ontdek een eenvoudige videovergaderoplossing met uitstekende optics en AI-gestuurde audioverbeteringen. De Logitech Rally Bar Mini een alles-in-één videobar voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes. De Rally Bar mini biedt de mogelijkheid om maximaal drie Rally Mic Pods toe te voegen om het audiobereik uit te breiden, met gemakkelijke toegang tot de dempknoppen.

Logitech Rally Bar: via het systeem met twee camera’s en RightSight 2-technologie voor automatische framing betrekt de Rally Bar deelnemers op afstand bij het gesprek. Kies Rasterweergave om lege ruimte te elimineren en elke persoon in zijn/haar eigen stream in beeld te brengen, Sprekerweergave om de actieve spreker te markeren of Groepsweergave om iedereen in de ruimte in beeld te brengen.

Alle bovenstaande producten zijn te combineren met een Logitech Tap die op tafel geplaatst kan worden voor eenvoudige bediening.

Logitech videoconference systeem

2. Een Logitech videoconferencing systeem voor o.a. Microsoft Teams & Zoom

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor videoconferencing (o.a. Teams, Zoom)? In het bijzonder is de Logitech Rooms oplossing dan iets voor jou. Aangezien deze oplossing in een Microsoft Teams & Zoom variant beschikbaar is, is deze oplossing dus voor veel gebruikers een Logitech Rally Bargeschikt videoconference systeem.

Logitech Teams Rooms voor Microsoft Teams bevat alles wat je nodig hebt voor videovergaderingen, beschikbaar voor kleine, middelgrote en grote configuraties. Zo omvatten deze voor geconfigureerde systemen een mini-pc, Logitech-conferencecam met RightSense – technologieën, pc-montage met kabelbevestiging en de Logitech Tap-touch controller.

Eén van de meest gebruiksvriendelijke videoconference systemen is een presentatiescherm, met een ingebouwde Windows 10 pc. Vanaf deze Ops pc kunnen gebruikers immers direct een videoconference starten via bijvoorbeeld Microsoft Teams, Zoom of Google Meet.

3. Waarom een Logitech videoconference systeem bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met betrouwbare videoconferencing systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste videoconference systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor de juiste Logitech videoconference systeem
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ook verrijdbare videoconference oplossingen zijn erg in trek omdat het videconference systeem dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Wil je een Logitech videoconference systeem kopen? Een divers assortiment aan videoconference systemen vind je in het videoconference assortiment.