help mij kiezen

Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Presenteren & videoconferencing Advies op maat Experience center in Rotterdam

Totaaloplossingen

Logitech Tap Teams – Large

Logitech Tap room solution Teams - Large.

De Logitech Tap room solution Microsoft Teams – Large is een fijn functionerende totaaloplossing voor videoconferencing via Microsoft Teams. Het systeem is in het bijzonder geschikt voor de grotere vergaderruimtes en bestaat, naast de Logitech Tap zelf, onder andere uit de Logitech Rally camera, 2 x Mic pod en 2 x speaker.

De Logitech Tap, de video-oplossing voor vergaderruimtes, omvat agenda-integratie, deelname met één enkele aanraking en ook direct inhoud delen. Bovendien is het altijd gebruiksklaar. Daarnaast omvat het systeem alle benodigde componenten: zoals een Tap- touchcontroller, een compacte computer en de ingebouwde bekabeling. De Logitech tap room solution – large bestaat uit:

  • Logitech Tap Microsoft Teams Touch Console
  • Room Computer (Mini PC Windows 10 IOT Enterprise)
  • Logitech Rally video conferentie camera
  • Rally Speaker (2x)
  • Rally Mic Pod (2x)
  • Logitech Rally Mounting Kit (1x)
  • Rally Mic Pod Hub (1x)
  • Logitech Strong USB kabel (10 meter)
  • Beugel om de Mini PC te bevestigen

Logitech Tap room solution – Large | Voor Teams

Nodig je collega’s of klanten en het Microsoft Teams Room account uit voor een videogesprek. Loop naar de gekozen vergaderruimte en begin daarna direct met jouw videogesprek. Het systeem kan daarnaast via een USB kabel op elke computer worden aangesloten als extra beeldscherm. Zo ligt aanraakbediening dus binnen handbereik voor samenwerking in teams, digitale aanwijzingen, automatisering van ruimtes, omgevingsregeling en talloze andere workflows.

Logitech Rally Plus oplossing

Dankzij de Logitech Strong-USB-plenumkabel van 10 meter kan je de Tap dus dicht bij deelnemers zetten voor een gemakkelijke bediening. De host computer kan dan in een kast, onder tafel of achter een scherm worden geplaatst. Dankzij het geïntegreerde mechanisme voor trekontlasting en kabelbeheer blijft alles bovendien goed aangesloten. Bovendien heb je de mogelijkheid om kabels langs de achterkant te leiden voor een nette vergadertafel. Ter illustratie vind je hieronder een filmpje voor de Microsoft Teams Room oplossing.

Kortom: een totaaloplossing voor videoconferencing via Microsoft Teams? Dan is de Logitech room solution the way to go! Het systeem is in de basis exclusief professioneel display, maar hiervoor is een Viewsonic 86 inch uitermate geschikt.


Specificaties Logitech Tap Teams – Large

Download brochure
Formaat: 10 inch
Resolutie: 1280 x 800p
Kijkhoek: Tot 14 graden
Gewicht: 1.25 kg
Garantie: 2 jaar
Beeldscherm: Oleofobe en reflectiewerende coating
Speaker: Geïntegreerde ultrasone speaker
Bewegingssensor: Geïntegreerde PIR-bewegingssensor
Geschikt: Microsoft Teams
5.100,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Formaat: 10 inch
Resolutie: 1280 x 800p
Kijkhoek: Tot 14 graden
Beelddiagonaal 86 inch
Optimale kijkafstand 8 meter en verder

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk