Help mij kiezen

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Clevertouch Digibord? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Clevertouch digiborden

Clevertouch is de enige fabrikant die toonaangevende full-service producten en softwareoplossingen levert. Zo levert Clevertouch Digiborden voor vergaderruimtes en klaslokalen, maar ook non-touch displays voor o.a. digital signage, roombooking en bewegwijzering.

Op die manier biedt Clevertouch een oplossing voor basis -en middelbare scholen, bedrijven, zorg en de retail. Partners als Google, Microsoft, Zoom, LYNX, Poly en Logitech maken Clevertouch een prettig product om mee te weken.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Clevertouch Digibord? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Informatie over Clevertouch

Clevertouch is de enige fabrikant die toonaangevende full-service producten en softwareoplossingen levert. Zo levert Clevertouch  interactieve samenwerkingspanelen voor vergaderruimtes, maar ook non-touch displays voor o.a. digital signage, roombooking en bewegwijzering.

Interactief werken & communiceren? Investeer dan in een Clevertouch Digibord

De manier van werken is continue aan het veranderen, dat maakt het uitdagend om mee te gaan met de tijd. Je wilt effectiever ontmoeten, vergaderen en werken, maar hoe pak je dat aan? Door te investeren in een Clevertouch Digibord in de vergaderzaal of in de klas. Onze gebruiksvriendelijke touchscreens kunnen door iedereen gebruikt worden – ook door de digibeet. Met de bijpassende touchscreen monitor zorg je zo voor een interactieve sessie.

Clevertouch

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. Clevertouch Digiborden voor klaslokalen | Clevertouch Impact LUX

Maak impact in het klaslokaal met de Clevertouch IMPACT Lux 65 inch! Met de volledige Google Education Licence-ervaring zijn je favoriete Google-apps vooraf preloaded en direct beschikbaar vanaf je beeldscherm. Voeg naadloos digitale bronnen en tools toe aan uw lessen om het openen, bewerken, delen en samenwerken eenvoudig te maken.

IMPACT Lux van Clevertouch biedt maar liefst 50 touch punten, waardoor meerdere gebruikers tegelijkertijd met het scherm kunnen werken. Deze functie bevordert samenwerkend leren en stimuleert de betrokkenheid van leerlingen doordat meerdere leerlingen tegelijkertijd op het scherm kunnen samenwerken.

De Clevertouch Impact LUX betreft een EDLA gecertificeerd touchscreen. Maar wat is EDLA? EDLA staat voor Enterprise Device License Agreement en is een programma van Google dat een reeks geavanceerde beveiligingsfuncties biedt voor Android-apparaten. Deze functies omvatten o.a. tools voor apparaatbeheer zoals wachtwoordbeveiliging, authenticatie in twee stappen en gegevensversleuteling. Deze functies helpen voorkomen dan onbevoegde toegang tot jouw apparaat en gegevens krijgen. Het stelt je ook in staat jouwapparaat op afstand te wissen of te vergrendelen in geval van diefstal of verlies.

Verder is de Clevertouch IMPACT Lux uitgerust met ultramodern antibacterieel microglas. Dit helpt bij het behouden van een schonere en hygiënischere klasomgeving en het minimaliseren van ziektekiemen op het schermoppervlak. De antibacteriële eigenschappen van het glas dragen bij aan een gezondere onderwijs- en leeromgeving, met name in gedeelde ruimten waar meerdere leerlingen interactie hebben met het display.

De Virtual backpack functie, mogelijk gemaakt door geïntegreerde NFC technologie, biedt een gemakkelijke oplossing voor leerkrachten om toegang te krijgen tot hun gepersonaliseerde profielen op elk Clevertouch scherm wereldwijd. Het biedt flexibiliteit, gemak en een naadloze gebruikerservaring, waardoor leerkrachten zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan verschillende klaslokalen en locaties met behoud van hun voorkeursinstellingen en bestanden.

2. Clevertouch voor vergaderruimtes | Clevertouch UX Pro Edge

Maak kennis met de LUX voor Enterprise, het nieuwste interactieve scherm van Clevertouch, speciaal ontworpen voor de zakelijke gebruiker. De 75 inch Clevertouch UX Pro Edge herdefinieert interactief vergaderen met zijn ongeëvenaarde inGlass FlatFrog technologie en naadloze draadloze integratie.

Deze baanbrekende oplossing biedt een geïntegreerde Sony 4K-camera die is uitgerust met geavanceerde spraak- en gezichtstrackingtechnologie. Dit zorgt  voor kristalheldere beelden en dynamische betrokkenheid. De meeslepende audio-ervaring wordt geleverd via aan de voorzijde gemonteerde luidsprekers van 2x 20 W en 2 subwoofers van 10 W.

De speakers bieden een ongeëvenaarde helderheid en diepte aan elke discussie en wordt mogelijk gemaakt door Google EDLA, waardoor je rechtstreeks vanaf het scherm volledige toegang hebt tot al jouw favoriete apps. Met Clevertouch Edge hoef je slechts één scherm aan te schaffen om een ​​complete allround videoconference-opstelling te creëren.

Een opvallend kenmerk van de Clevertouch Edge is de Google EDLA-certificering, die toegang geeft tot alle apps in Google Play. Dit omvat populaire samenwerkingstools zoals Microsoft Teams en Google Workspace, waardoor gebruikers de volledige mogelijkheden van deze platforms rechtstreeks vanaf het scherm kunnen benutten. Of je nu Google Drive, Documenten, Spreadsheets of Presentaties gebruikt of de voorkeur geeft aan Microsoft Word en PowerPoint, de Clevertouch Edge ondersteunt het allemaal.

Waarom kiezen voor de FlatFrog InGlass technologie? De meest natuurlijke en nauwkeurige schrijfervaring, is net zo eenvoudig als het gebruik van een traditioneel whiteboard. De optische zenders en detectoren van InGlass zorgen voor een realtime ervaring zonder vertraging.

3. Waarom een Clevertouch digibord kopen bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met interactieve systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste Clevertouch digibord dat past bij jouw behoeften
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Verrijdbare Clevertouch digiborden zijn erg in trek omdat het interactieve scherm dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Wil je een Clevertouch digibord kopen? Dan moet je bij Newcandle zijn. Een divers assortiment aan interactieve touchscreens vind je in het digiborden assortiment.