Help mij kiezen

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Ctouch touchscreen? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Ctouch digiborden

Met CTOUCH benut je de kracht van digiborden. CTOUCH gelooft in duurzame betrokkenheid: studenten, collega’s, denkers en doeners in staat stellen om betekenisvolle interactieve ervaringen te creëren. Ze helpen hen het beste uit zichzelf te halen, nu en in de toekomst.

De CTOUCH digiborden worden o.a. gekenmerkt door een fijne pen-op-papier schrijfervaring, 80 Watt JBL LiveStage speakers en optimale on-site garantievoorwaarden: de thuisbasis van CTOUCH ligt namelijk in Eindhoven.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Ctouch touchscreen? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Informatie over CTOUCH

Wil je jouwboodschap op een interactieve en visueel aantrekkelijke manier overbrengen op je doelgroep? Investeer dan in Ctouch digiborden, waarmee je presenteren leuk, leerzaam en effectief maakt. We leveren uitsluitend digiborden van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast zorgen we voor een zorgvuldige installatie en leveren een uitgebreide nazorg.

Interactief werken & communiceren? Investeer dan in een CTOUCH digibord

Voor interactieve oplossingen heb je de keuze uit diverse digiborden. Kies je met een Ctouch digibord voor een alles in één oplossing, dan zijn er nog een aantal mogelijkheden. Deze zijn afhankelijk waar je het scherm voor gaat gebruiken. De Ctouch Riva R2 is hét Ctouch digibord voor jouw vergaderruimte of klaslokaal.

Ctouch Riva

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. CTOUCH daagt uit om het op de CTOUCH-manier te doen!

Sinds onze eerste ontmoeting met de iPhone in 2007 is de wereld verslaafd aan touch displays. Intuïtief. Eenvoudig. Effectief. Zeer effectief. In professionele omgevingen en klaslokalen zorgen touchscreens voor een levendige samenwerking en een prettige betrokkenheid. Kun jij je een wereld voorstellen zonder touchscreens?

Bij CTOUCH stimuleren ze interactiviteit, productiviteit en betrokkenheid tijdens vergaderingen en in klaslokalen. Hoe ze dat doen?! Door de eindeloze mogelijkheden van het digibord toe te passen!

2. Het beste voor jouw vergaderruimte of klaslokaal met de CTOUCH Riva R2 & Ctouch Riva D2

Wil je het beste of het allerbeste voor jouw vergaderruimte of klaslokaal? De CTOUCH Riva 2 is verkrijgbaar in twee modellen: de Riva R2 en de Riva D2. De CTOUCH Riva R2 is een ultramoderne oplossing voor onderwijstechnologie, de perfecte aanvulling voor de modernste klaslokalen.

Wat is het belangrijkste aan een touchscreen? De daadwerkelijke schrijfervaring natuurlijk! Riva 2 biedt de meest nauwkeurige schrijfervaring die op de markt verkrijgbaar is dankzij de zero air gap-technologie: er zit geen ruimte tussen het glas en het LCD-scherm. Zo geniet je van een soepele en nauwkeurige schrijfervaring, je handschrift is de enige beperking!

De CTOUCH Riva D2 is de beste keuze voor scholen die op zoek zijn naar een kosteneffectief leermiddel. Zo geniet je van jarenlange beveiliging en app-ondersteuning dankzij het actief ondersteunde Android OS. Krachtige luidsprekers zorgen ervoor dat het geluid gemakkelijk elke hoek van de ruimte bereikt.

Met de Ctouch digiborden heb je standaard de mogelijkheid tot het draadloos delen van een laptop, tablet of telefoon. Dit werkt via ESHARE en is mogelijk met Apple, Android en Windows apparaten.

3. Waarom een Ctouch digibord kopen bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met interactieve systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste Ctouch digibord dat past bij jouw behoeften
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Verrijdbare Ctouch digiborden zijn erg in trek omdat het interactieve scherm dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Wil je een Ctouch digibord kopen? Dan moet je bij Newcandle zijn. Een divers assortiment aan interactieve touchscreens vind je in het digiborden assortiment.