Help mij kiezen

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Barco Clickshare? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Barco Clickshare

De ultieme collaborationervaring in één klik: met plezier vergaderen dankzij ClickShare, het draadlooze conferencingsysteem voor de moderne werkplek. Moeiteloos verbinden, communiceren en samenwerken. Geschikt voor verbinden met Apple, Windows en Android apparaten.

Het wereldbekende merk staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid en eevoud. Via de USB-C dongel van de diverse Barco Clickshare oplossingen verbind je het beeld van jouw laptop met één druk op de knop draadloos met het grote display.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een Barco Clickshare? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Geschikt voor videobellen
Touch back functionaliteit
Aantal buttons
Merken
Prijs

Meer informatie over Barco Clickshare

De Barco Clickshare verbindt snel en eenvoudig iedere PC, tablet en smartphone met jouw touchscreen of monitor. Met de Barco Clickshare stream je zeer stabiel het beeld en geluid van jouw devices. De kwaliteit van de Barco Clickshare in combinatie met de service en hulp bij de installatie ervan, maken het erg aantrekkelijk om hier een offerte aan te vragen.

Presenteren waar je maar wilt, collega’s die remote werken moeiteloos betrekken bij de vergadering en geen gerommel met apparaten met de verkeerde aansluiting. Met de Barco Clickshare wordt digitaal vergaderen en presenteren een stuk makkelijker. Voor een zorgeloze vergadering investeer je in de kwaliteit van Beamers & Touchscreens.nl. We zorgen bovendien voor een zorgvuldige installatie en leveren een uitgebreide nazorg.

Barco Clickshare kopen

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. De Barco Clickshare producten ontzorgen je van A tot Z

Je vindt het lastig om de collega’s die thuiswerken te betrekken bij de meeting. Wanneer je vergadert met meerdere mensen wordt het al snel chaotisch en niet elke ruimte lijkt er geschikt voor te zijn. De apparatuur van Beamers & Touchscreens.nl ontzorgt je van A tot Z. De kwaliteit van de Barco Clickshare in combinatie met de service en hulp bij de installatie ervan, maken het erg aantrekkelijk om hier een offerte aan te vragen.

Met Clickshare Conference CX is het eenvoudiger dan ooit om huddle-vergaderingen op afstand te starten op je apparaat. Hierdoor kan je alle deelnemers een naadloze en meeslepende vergaderervaring bieden, zowel lokaal, als gast of op afstand. Gebruik je favoriete vergadersoftware in combinatie met de ClickShare Conferencing Button en je kunt je vergadering in minder dan zeven seconden starten. De Conference CX kan bovendien draadloos worden aangesloten op bestaande camera’s in de huddle-ruimte, speakers en audio. Waardoor je tijd bespaart en de efficiëntie maximaliseert.

Barco Clickshare C-5

De Clickshare biedt je uitzonderlijke flexibiliteit en keuze, zodat je zelf kunt bepalen hoe je wilt samenwerken. Of je nu op een Windows pc, Macbook of mobiele telefoon werkt, de ClickShare wireless conferencing button en de ClickShare Collaboration App zorgen vooral ook voor een eenvoudige en consistente gebruikerservaring. Naast zijn compatibiliteit met meerdere apparaten is ClickShare CX ook volledig compatibel met de technologie van je conferencing platform (UC) en je eigen USB-randapparatuur. Extra functies, zoals een lokaal zicht op het beeldscherm van de vergaderruimte, zorgen voor een nog betere ervaring..

Een Barco Clickshare wordt veel ingezet in vergaderruimtes van diverse organisaties, maar ook in de hotellerie. Een voorbeeld van de Barco Clickshare CX versie vind je o.a. terug in Stadsvilla Mozaïc, Hotel de Yard en Van Ameyde Waarderingen.

2. Barco Clickshare kopen – Hoe werkt dit draadloze presentatiesysteem?

Een geslaagde vergadering, hoe zorg je daarvoor? Natuurlijk, de onderwerpen die worden besproken zijn het belangrijkst. Maar de middelen die je met collega’s gebruikt moeten ‘gewoon’ werken. Je wilt een Powerpoint presentatie op het grote scherm streamen? Dit kan eenvoudig én snel met de ClickShare.

Met dit draadloze presentatiesysteem kan je eenvoudig op het presentatiescherm delen wat er op jouw laptop of mobiele apparaat staat. Geen kabels, geen installatie, geen wachttijd. De Clickshare verbindt snel en eenvoudig iedere PC, tablet en smartphone met jouw monitor. Een Barco Clickshare kopen? Dan stream je zeer stabiel het beeld en geluid van jouw devices.

In huddle rooms en vergaderruimtes is het delen van de inhoud vanaf een laptop of mobiel device een basisbehoefte. De Clickshare is hier ideaal voor. Jouw collega’s, partners, maar ook gasten kunnen met één klik verbinding maken en gegevens delen; dit alles zonder training! De gebruiker sluit simpelweg de ClickShare Button aan op hun pc of Mac en klikken op de button om de inhoud van hun laptop op het grote scherm weer te geven.

2.1. Hoe gebruik je de Barco Clickshare?

Geen kabels meer voor gasten en bezoekers om hun scherm te delen en mee te praten. Geen gedoe met het aansluiten van je laptop met kabels. ClickShare Present, het agnostische en draadloze presentatiesysteem, maakt het delen van inhoud gemakkelijk in elke vergaderruimte. Je loopt de vergaderruimte binnen met je laptop, tablet of smartphone. Het enige dat nodig is, is één klik op de knop voor teamleden, maar ook voor jullie gasten.

Met ClickShare Present kun je presentaties, video’s en platforms delen zonder te hoeven rommelen met draden, kabels en adapters. Het maakt presentaties eenvoudig, gemakkelijk en volledig draadloos. In het snel menu aan de rechterkant van deze handleidingpagina kan je jouw variant van de Clickshare selecteren. Hierin staan handige tips die je helpen bij het optimale gebruik van jullie Barco.

2.2. Wat kost een Barco Clickshare systeem?

De Barco Clickshare is er in verschillende varianten, deze verschillen van elkaar in prijs en gebruik. De Barco Clickshare C-5 is het instapmodel, waarbij je niet werkt met een Clickshare button maar uitsluitend met de Clickshare App. De C-10 variant beschikt over een touch-back functionaliteit voor touchscreens en werkt via de Clickshare button én de Clickshare App.

Tot slot is er de CX-serie, de Clickshare Conference, waarmee het videoconference systeem via de button met één druk op de knop overgenomen kan worden.

De CX-20 is er voor non-touch displays, de CX-30 én CX-50 beschikt over een touch-back functionaliteit.

2.3. Wat is een Barco Clickshare?

De Barco Clickshare CX-30 is een systeem voor touchscreens, waarmee je ook het videoconference systeem aan het grote scherm kunt overnemen. Met één druk op de knop start je dus een videogesprek vanaf jouw eigen laptop op het grote scherm, inclusief touch-back functionaliteit. De Barco Clickshare CX-20 is eenzelfde soort systeem, maar dan voor non-touch displays.

Als er verbinding is met de CX- variant van de clickshare, dan is het mogelijk om de camera (webcam aan het scherm) te gebruiken. Klik op de clickshare knop en dan zal na enkele seconden de onderstaande pop up vertonen. Mocht het systeem niet werken? Controleer dan de instellingen in Teams, Zoom of google meet.

2.4. De Barco Clickshare App

Zet met de afstandsbediening het scherm aan, de Barco Clickshare zal automatisch opstarten zodra het scherm aan gaat. Steek de Clickshare knop in een USB-C poort van de laptop. Er zal nu een pop-up op de laptop verschijnen dat er een nieuw apparaat aangesloten is en zal automatisch de clickshare app opstarten.

Op de Clickshare knop zit een lichtgevende ring die met wit licht knippert, als deze ring volledig wit is zal de knop klaar zijn voor gebruik (dit duurt enkele seconden). Klik nu op de knop om verbinding te maken met het scherm. Download de Clickshare app via de browser van jouw Windows of Mac computer. Jouw scherm casten met de desktop app in 4 eenvoudige stappen:

  1. Open de Clickshare app
  2. Selecteer de vergaderruimte rechtsonder
  3. Je krijgt nu een pincode te zien op het display, vul deze in
  4. Klik daarna op de witte Clickshare ring om uw scherm te casten naar het display

De Clickshare App maakt het mogelijk om het beeld vanuit de laptop te dupliceren, maar ook om een specifiek venster te tonen. Linker zijde is specifiek venster delen, rechter zijde is beeldscherm dupliceren. De Clickshare App is te gebruiken in alle varianten van de Barco Clickshare (C-5, C-10, CX-20, CX-30 en CX-50).

3. Waarom een Barco Clickshare systeem bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met Barco Clickshare oplossingen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste Barco Clickshare systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste Barco Clickshare systeem
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Heb je tot slot vragen over de Clickshare producten of wil je de Barco Clickshare kopen, neem dan contact op. Ben je benieuwd naar wat andere klanten van ons vinden? Op Trustpilot vind je diverse beoordelingen van klanten die jou voor zijn gegaan!