help mij kiezen

Barco Clickshare

De Barco Clickshare verbindt snel en eenvoudig iedere PC, tablet en smartphone met uw touchscreen of monitor. Met de Barco Clickshare stream je zeer stabiel het beeld en geluid van jouw devices.


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

Transformeer kleine en grote vergaderruimten in inspirerende conferencing faciliteiten. In de moderne bedrijfswereld is een vlotte samenwerking en flexibiliteit vereist, vooral wanneer het gaat om teamvergaderingen in huddle-ruimten, en dit is precies wat de Barco Clickshare producten bieden. Door creatieve innovatie te stimuleren via naadloze draadloze vergaderingen, maken de ClickShare producten vergaderingen inspirerend en productief.

Barco Clickshare kopen

Barco Clickshare conference CX | EEN UNIEK DEVICE

Met Barco Clickshare Conference CX is het eenvoudiger dan ooit om huddle-vergaderingen op afstand te starten op je apparaat. Hierdoor kan je alle deelnemers een naadloze en meeslepende vergaderervaring bieden, zowel lokaal, als gast of op afstand.

Gebruik je favoriete vergadersoftware in combinatie met de ClickShare Conferencing Button en je kunt je vergadering in minder dan zeven seconden starten. De Conference CX kan bovendien draadloos worden aangesloten op bestaande camera’s in de huddle-ruimte, speakers en audio. Waardoor je tijd bespaart en de efficiëntie maximaliseert.

De Clickshare Conference CX bied je uitzonderlijke flexibiliteit en keuze, zodat je zelf kunt bepalen hoe je wilt samenwerken. Of je nu op een pc, Mac of mobiel werkt, de ClickShare wireless conferencing button en de ClickShare Collaboration App zorgen vooral ook voor een eenvoudige en consistente gebruikerservaring.

Barco Clickshare C-5

Naast zijn compatibiliteit met meerdere apparaten is ClickShare CX ook volledig compatibel met de technologie van je conferencing platform (UC) en je eigen USB-randapparatuur. Extra functies, zoals een lokaal zicht op het beeldscherm van de vergaderruimte, zorgen voor een nog betere ervaring.

BARCO CLICKSHARE KOPEN? | DRAADLOOS PRESENTATIESYSTEEM

Een geslaagde vergadering, hoe zorg je daarvoor? Natuurlijk, de onderwerpen die worden besproken zijn het belangrijkst. Maar de middelen die je met collega’s gebruikt moeten ‘gewoon’ werken. Je wilt een Powerpoint presentatie op het grote scherm streamen? Dit kan eenvoudig én snel met de Barco ClickShare.

Met dit draadloze presentatiesysteem kan je eenvoudig op het presentatiescherm delen wat er op jouw laptop of mobiele apparaat staat. Geen kabels, geen installatie, geen wachttijd. De Clickshare verbindt snel en eenvoudig iedere PC, tablet en smartphone met jouw monitor. Een Barco Clickshare kopen? Dan stream je zeer stabiel het beeld en geluid van jouw devices.

In huddle rooms en vergaderruimtes is het delen van de inhoud vanaf een laptop of mobiel device een basisbehoefte. De Clickshare is hier ideaal voor. Jouw collega’s, partners, maar ook gasten kunnen met één klik verbinding maken en gegevens delen; dit alles zonder training! De gebruiker sluit simpelweg de ClickShare Button aan op hun pc of Mac en klikken op de button om de inhoud van hun laptop op het grote scherm weer te geven.

WAAROM EEN BARCO CLICKSHARE SYSTEEM BIJ NEWCANDLE?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met Barco Clickshare oplossingen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste Barco Clickshare systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste Barco Clickshare systeem
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Heb je tot slot vragen over de Clickshare producten of wil je de Barco Clickshare kopen, neem dan contact op. Ben je benieuwd naar wat andere klanten van ons vinden? Op Trustpilot vind je diverse beoordelingen van klanten die jou voor zijn gegaan!

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT HET Barco Clickshare ASSORTIMENT: