Help mij kiezen

Touchscreen voor vergaderruimte

Een touchscreen voor vergaderruimte? Een touchscreen zorgt voor interactieve presentaties in jouw vergaderruimtes. Bedien het grote scherm met een ingebouwde Ops pc of deel draadloos het beeld van jouw computer en het beeld van je laptop wordt direct bestuurd door het touchscreen aan te raken.

Een touchscreen voor vergaderruimte zorgt voor interactieve presentaties in jouw vergaderruimtes. Het beeld van jouw computer of laptop wordt direct bestuurd door het touchscreen aan te raken. De touchscreens van o.a. Ctouch, BenQ, Clevertouch en Smartboard zijn te gebruiken middels een Ops pc. 

Touchscreen voor vergaderruimte

Een Ops pc (ingebouwde windows pc) kan je zien als de thuisbasis van het scherm. Op deze manier wordt interactief werken erg eenvoudig en kan je direct aan de slag met presenteren en vergaderen. Het is ook mogelijk jouw computer direct aan het scherm te verbinden met een usb kabel en een HDMI kabel, en je kunt direct aan de slag. Een touchscreen voor een vergaderruimte is te gebruiken voor presentaties, vergaderingen en videoconferenties.

Om jouw presentatiescherm compleet te maken, bieden we jou verschillende videoconference systemen. We zijn partner van Logitech, zodat we je kunnen voorzien van de best mogelijke oplossingen.

EEN TOUCHSCREEN VOOR VERGADERRUIMTE, WAAROM?

De manier van werken verandert continue. Het gros van de bedrijven is inmiddels overgestapt naar werken in de cloud, of dit nu gaat om Office 365 of door een eigen cloud oplossing. Microsoft spits zich specifiek toe op touch functionaliteiten en die vind je terug in interactieve functies van office producten als powerpoint, word en excel. Ook kan het microsoft whiteboard gebruikt worden als digitale flipover. In het microsoft whiteboard kan je aantekeningen maken, afbeeldingen toevoegen en bewerken. Deze aantekeningen kan je opslaan op jouw pc of op jouw microsoft account.

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met interactieve presentatiesystemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem voor uw situatie:

  • Advies voor het juiste interactieve systeem/touchscreen dat past bij uw behoeften
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Verrijdbare touchscreens zijn erg in trek omdat het interactieve scherm dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Een divers assortiment aan interactieve touchscreens vind je in het touchscreen assortiment met o.a. CtouchSmartboard en Clevertouch. Op onze product pagina kan je direct een mobiel touchscreen kopen.

Ben je benieuwd welk interactief systeem het beste past bij jouw situatie?

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment: