help mij kiezen

Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Presenteren & videoconferencing Advies op maat Experience center in Rotterdam

Montage

Wilt u dat uw touchscreen of digibord in combinatie met uw beamer uitstekend werkt? Dan is een strakke montage & installatie zeker gewenst. Dit is echter niet het enige wat er moet gebeuren om uw touchscreen of digibord naar behoren te laten werken.

Bij deze montage & installatie wordt niet alleen het product geïnstalleerd maar ook direct de bijbehorende software. Op deze manier zorgt Beamers & Touchscreens.nl ervoor dat de producten en de software naadloos op elkaar aan zullen sluiten. Beamers & Touchscreens.nl verzorgt onder andere de installatie voor de volgende producten:

  • Digiborden met de bijbehorende beamers, speakers en bekabeling
  • Touchscreens met verschillende ophangoplossingen: aan de muur, vloerlift, kolom of een verrijdbare opstelling
  • Software installatie en kalibratie van uw digibord en uw touchscreen

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen waar wij de montagekosten voor u kunnen doorberekenen. Zo zijn de montagekosten onder andere afhankelijk van de plaats waarin uw bedrijf of onderwijsinstelling zich bevindt. De installatie van onder andere touchscreens, beamers en digiborden worden door een professioneel montageteam onder handen genomen.

Deze installatie verzorgt Beamers & Touchscreens.nl onder andere in onderstaande volgende steden:

Touchscreen Amsterdam

Touchscreen Enschede

Touchscreen Groningen

Touchscreen Lelystad

Touchscreen Zwolle

Touchscreen Dordrecht

Touchscreen Den Haag

Touchscreen Rotterdam

Touchscreen Utrecht

Touchscreen Breda

Touchscreen Eindhoven

Touchscreen Maastricht

Touchscreen Tilburg