Help mij kiezen

i3Touch

De touchscreens van i3Technologies in verkrijgbaar van 55 inch tot 86 inch. Zo is er een geschikt formaat voor verschillende groottes klaslokalen en vergaderruimtes. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende touchscreens van i3Touch.

i3 Technologies streeft ernaar omgevingen te creëren waar onze interactieve en geïntegreerde oplossingen leiden tot inspirerende menselijke interacties. Ze herdefiniëren de manier waarop klanten communiceren, onderwijzen, vergaderen en samenwerken. De wereld van samenwerking en communicatie is geëvolueerd. Het open ecosysteem van interactieve technologische oplossingen voor het klaslokaal of de werkplek is eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te integreren.

i3Touch X one touchscreen klaslokaal

i3Touch | Touchscreens voor jouw klaslokalen en vergaderruimtes

i3TOUCH X2 bevat vier pennen om jouw schrijfervaring intuïtiever en meer collaboratief te maken. Met verschillende kleuren bespaar je tijd door de pen te pakken die je nodig hebt. De X2 heeft geavanceerde aanraakherkenningstechnologie. Leerlingen kunnen tegelijkertijd werken op het scherm in verschillende kleuren met vijf niveaus van aanraakherkenning. Zo brengt de i3TOUCH de beste leerervaring.

De interactieve displays van de i3TOUCH zijn voor geïnstalleerd met i3STUDIO. i3STUDIO levert alles wat je nodig hebt om jouw beste les, pitch, presentatie of brainstormsessie tot een goed einde te brengen. Zo laat je de wereld versteld staan. Met de DC-dimmodus, een blauwlichtfilter en een anti reflecterende coating biedt de i3TOUCH X-ONE een ongeëvenaarde kijkervaring die vermoeidheid van de ogen aanzienlijk vermindert.

De i3TOUCH X2 is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Haal voordeel uit de extra harde coating op de X2, waardoor hij bestand is tegen krassen. Met nieuwe bewegingssensortechnologie, waaronder een groter radarbereik tot 8 meter, wordt jouw touchscreen geactiveerd zodra je de kamer binnenkomt. Wanneer je het apparaat niet gebruikt, gaat het in de slaapstand om energie te besparen.

Een pen-op-papier schrijfervaring met de i3TOUCH E-ONE

De i3TOUCH E-ONE levert kracht, duurzaamheid en een alles-in-één geïntegreerde ervaring voor een ongelooflijke prijs. Dankzij de uiterst nauwkeurige IR-technologie en een zero air gap biedt de E-ONE een uitstekende multi-touch ervaring. De i3TOUCH E-ONE 86 inch is ook beschikbaar in een 55, 65 én 75 inch.

Met uiterst nauwkeurige IR-technologie en zero air gao, Android 11, en i3STUDIO voorgeïnstalleerd op het apparaat – is de i3TOUCH E onei3TOUCH E-ONE een krachtige aanwinst voor jouw klaslokaal. Met i3RDM (Remote Display Management) kan je eenvoudig werken en de i3TOUCH E-ONE op afstand beheren.

Een natuurlijke schrijfervaring is een van de topprioriteiten van de i3TOUCH E-ONE. Dankzij de ‘zero air gap’ technologie zijn zij erin geslaagd een pen-op-papier gevoel te creëren. Bovendien beschikken de interactieve pennen over een gum en een schrijfzijde voor handig intuïtief schrijven.

Gebruik de luidsprekers en camera van het interactieve scherm door jouw laptop op het scherm aan te sluiten met één USB-C kabel. Slechts één kabel voor audio, video, stroom én touch. Breng eenvoudig jouw eigen vergadering mee met toegang tot alle tools die op het scherm zijn aangesloten, zoals de webcam of microfoon. Met i3RDM kunnen supportmedewerkers en IT-beheerder een volledige vloot interactieve flat panels beheren en bewaken vanaf elke locatie en op elk moment. Op die manier hebben de altijd de volledige controle over de schermen.

Gebruiksvriendelijk werken met de ingebouwde windows Ops pc

De touchscreens van i3Technologies beschikken over een verbeterd ontwerp en geluidssysteem. Alle i3Touch schermen zijn bijvoorbeeld uitgerust met een OPS-slot voor universele OPS pc-integraties. Ook beschikken de schermen over een geïntegreerde soundbar voor verbeterde geluidskwaliteit.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment: