Help mij kiezen

Over Newcandle

Interactief informeren neemt toe, terwijl de tijd van klanten en bezoekers afneemt. We adviseren voor de juiste presentatie oplossing op de juiste plek. Duurzaam, strak, stabiel en gebruiksvriendelijk! Bedrijven & onderwijsinstellingen kunnen bij ons terecht voor o.a. touchscreens, digiborden en videoconferencing systemen voor vergaderruimtes én klaslokalen!

Newcandle is dé kennispartner voor presentatieoplossingen in vergaderruimtes en klaslokalen. Hierin helpen we organisaties bij de implementatie van slimme presentatiesystemen, moderne vergadertechnologie en betrouwbare videoconferentie in huidige werkwijze & processen.

BYOD medium non-touch

Eenvoudige & gebruiksvriendelijke producten die gegarandeerd werken en service waar je blij van wordt, dat is waar Newcandle voor staat. We verenigen mensen door samenwerken te vereenvoudigen. Wat kan je na een aanvraag van ons verwachten? Wij hebben de kennis in huis om iedere samenwerking tot een succes te maken. Van offerte en de complete installatie en tot support waar je blij van wordt achteraf. Benieuwd naar onze werkwijze?

Op onze website vind je bij sommige producten het label: Newcandle’s Keuze; de beste producten voor jou volgens onze klanten en specialisten. Dit product heeft de hoogste klanttevredenheid, vanwege het gebruiksgemak en de prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je goede keuze maakt.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Onze experts voorzien je van het juiste advies: telefonisch, via een online demonstratie of in onze showroom in Rotterdam. Met eigen installatie teams levert Newcandle jouw gekochte producten volledig gebruiksklaar op

Meer informatie
1. Inspiratie

Met nieuwe technieken en tools zorgen we dat je het maximale uit iedere presentatie haalt. Of je nu voor een groep leerlingen of collega’s staat, Newcandle zoekt continu naar innovatieve oplossingen die het beste in iedere presentatie naar boven halen.

2. Advies

We bekijken jouw behoeftes en gebruikerswensen en op basis van een telefonisch gesprek, een online of fysieke demonstratie laten we zien wat de mogelijkheden zijn. Onze experts adviseren uitsluitend de gebruiksvriendelijkste oplossingen.

3. Levering

Na een akkoord voor de geboden oplossing maakt onze planning een afspraak voor de levering & installatie van de geoffreerde producten. In goed overleg wordt er een datum (veelal binnen 1 week) en tijd voor levering overeengekomen. Nagenoeg alle producten zijn uit eigen voorraad leverbaar.

4. Installatie & afwerking

Onze installateurs komen op locatie om de producten te installeren aan de gekozen bevestiging, zoals een vaste of een mobiele opstelling. Na de strakke afwerking en het netjes wegwerken van de bekabeling, zorgen we dat alle producten up to date zijn.

5. Uitleg van de functies

Na de installatie en afwerking zorgen we dat alle producten up to date zijn. Aansluitend geven onze installateurs een uitgebreide uitleg over de functies van de producten. Hier komen o.a. de implementatie met de huidige devices én systemen van jouw organisatie aan bod, zodat de nieuwe producten direct optimaal benut kunnen worden.

6. De beste support

Na vertrek en het achterlaten van een heerlijke lekkernij, zijn we uiteraard niet uit zicht. Zijn er vragen over de producten, of kom je er simpelweg even niet uit? Onze service desk staat dagelijks klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Onze kernwaarden

Wat kunnen we voor jou betekenen?
Missie
We verenigen mensen door samenwerken te vereenvoudigen. Innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen en eerlijke service waar je blij van wordt, dat is waar Newcandle voor staat. Meer informatie
Visie
De behoefte naar interactief informeren neemt toe, terwijl iedereen steeds minder tijd lijkt te hebben. Newcandle haalt het maximale uit iedere presentatie. Duurzaam, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk! Bekijk het assortiment
Voor wie staan we klaar?
Bedrijven & onderwijsinstellingen kunnen bij Newcandle terecht voor o.a. touchscreens, digiborden en videoconferencing systemen voor jouw vergaderruimtes én klaslokalen! Bekijk onze cases

Een greep uit het assortiment