Help mij kiezen

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een IIyama? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

IIyama touchscreens

IIyama is een van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van computer monitoren. Efficiëntie, prestaties, betrouwbaarheid en comfort voor de gebruiker zijn de basis tot de ontwikkeling van IIyama producten. De IIyama Touchscreens zijn er diverse soorten en maten.

Zo zijn de IIyama touchscreens beschikbaar met een infra-rood en een PCAP-touch technologie. Ook omvat het assortiment een open frame model, wat zich uitstekend leent voor touchscreens die ingebouwd moeten worden.

Meer informatie

Hulp nodig bij het kiezen van een IIyama? Kijk op onze informatiepagina.

Meer informatie

Informatie over IIyama

IIyama is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van computer monitoren. Efficiëntie, prestaties, betrouwbaarheid en comfort voor de gebruiker zijn de basis tot de ontwikkeling van iiyama producten.

IIyama is er voor al jouw touch-oplossingen. Maak kennis met de diverse touch technologieën. Grijp de aandacht van jouw publiek en laat schermen tot leven komen dankzij boeiende interacties.Kies de oplossing die het meest geschikt is voor jouw toepassing.

IIyama touchscreens

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

1. IIyama touchscreens – PCAP touch technologie verbetert de weergave van jouw boodschap

Met PCAP-technologie geniet het publiek van een snelle en nauwkeurige touchreactie met levendige details voor een meeslepende interactieve ervaring. Een uitstekende keuze voor veeleisende omgevingen zoals retail, interactieve POS of IIyama PCAP touch techniekontvangstruimtes.

De geprojecteerde capacitieve touchscreentechnologie maakt gebruik van een sensornet van micro-fijne draden die zijn geïntegreerd in het glas dat het scherm bedekt. Een aanraking wordt gedetecteerd wanneer de elektrische kenmerken van de sensor veranderen wanneer een vinger of stylus op het glas wordt geplaatst. Dankzij de glazen overlay zijn de schermen IP-geclassificeerd, zeer duurzaam, bestand tegen schokken, vandalisme en krassen.

De touchfunctionaliteit blijft onaangetast als er krassen op het glas komen. Het stijlvolle edge to edge ontwerp past perfect in esthetisch veeleisende omgevingen zoals retail en vrije tijd.

2. IIyama touchscreens – Infrarood touch technologie voor conferentiezalen en onderwijs

De beste keuze voor conferentiezalen en onderwijs. Infrarood technologie biedt optimale prestaties voor een echte interactieve ervaring met meerdere gebruikers. Alom erkend als de de facto grootformaat interactieve oplossing voor samenwerking in IIyama infrarood technologievergaderruimtes en klaslokalen.

Infrarood touchschermen gebruiken zenders en ontvangers die een onzichtbaar raster van infraroodstralen over het scherm creëren. Wanneer de infrarood stralen worden onderbroken door een vinger of een stylus, wordt een aanraking gedetecteerd. Infrarood touch-displays zijn voorzien van een hoogglans anti-glare glas voor de beste gebruikerservaring en eenvoud van gebruik voor meerdere applicaties.

De voordelen van infrarood is o.a. kosteneffectief op grotere formaten, multi-touch functionaliteit en vinger -of styulus touch bediening. Het nadeel van deze touch technologie is dat de touchprestaties kunnen worden beïnvloed door vuil en langdurige stofophopingen.

3. IIyama touchscreens – Resistive touch technologie voor industriële toepassingen

Resistieve touchscreens zijn ultra duurzame en betaalbare oplossingen voor veeleisende omgevingen die vaak worden aangetast door vuil en stof, omdat ze zeer goed bestand zijn tegen vreemde voorwerpen en vocht. Ze zijn de perfecte keuze voor toepassingen waarbij het gebruik van handschoenen een standaard is, zoals industriële omgevingen, magazijntoepassingen of restaurants.

Een resistief touchscreen is vaak de meest betaalbare oplossing. Ze reageren op druk die op het scherm wordt gegenereerd met een vinger, speciale pen of gehandschoende handen. Resistieve touchschermen ondersteunen alleen een enkel touchpunt. Resistieve touchscreens zijn ontworpen voor industriële toepassingen, zoals magazijntoepassingen, industriële omgevingen en restaurants. Ze zijn zeer betrouwbaar, duurzaam en bestand tegen vuil en vocht. De verminderde helderheid van het scherm maakt een resistief scherm minder geschikt voor winkel- of informatiekiosken.

De voordelen van resistieve touchscreens zijn: bestand tegen stof en vuil, kostenefficiënt en herkenning van stylus, vinger pf gehandschoende hand. De nadelen van deze touchscreens zijn: enkele touch, verminderde helderheid en kleurenreproductie. Ook kunnen de touchscreens worden beschadigd door scherpe voorwerpen.

4. Waarom een IIyama touchscreen kopen bij Newcandle?

Newcandle heeft ruim 10 jaar ervaring met interactieve systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen, wij adviseren en implementeren het juiste interactieve systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor het juiste IIyama touchscreen dat past bij jouw behoeften
  • Ontzorgende garantievoorwaarden op alle producten
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Verrijdbare IIyama touchscreens zijn erg in trek omdat het interactieve scherm dan in meerdere ruimtes inzetbaar is. Wil je een IIyama touchscreen kopen? Dan moet je bij Newcandle zijn. Een divers assortiment aan interactieve touchscreens vind je in het touchscreen assortiment.