help mij kiezen

Presentatiescherm huren

Presentatiescherm huren bij Beamers & Touchscreens.nl ✓ Ultra HD beeldscherm ✓ Afleveren & ophalen, inclusief uitleg van de functies ✓ Vast bedrag per dag

Bent u tijdelijk opzoek naar een presentatiescherm huren voor uw vergaderruimte, ontvangstruimte of een event zoals een beurs ? Wilt u deze niet direct aanschaffen, maar liever huren? De Newcandle verhuurservice helpt u verder. Een presentatiescherm huren kan in de vorm van een digibord, touchscreens en beeldschermen. Kijk hieronder voor meer informatie.

Presentatiescherm huren

De mogelijkheden van een presentatiescherm zijn grenzeloos. Na de plaatsing leggen we u hier graag het e.e.a. over uit. Bent u op zoek naar een geavanceerder systeem? Bijvoorbeeld met een ingebouwde Pc en een webcam maakt u de oplossing helemaal compleet. Hieronder vindt u de basisopstellingen en de prijzen per dag.

Presentatiescherm huren

EEN PRESENTATIESCHERM HUREN? HOE U HET KUNT GEBRUIKEN

Voor het optimaal benutten van de interactieve mogelijkheden raden we het gebruik van de interactieve functies van Windows 10 aan. Het touchscreen werkt intuïtief en is onderhoudsarm. Het CTOUCH presentatiescherm wordt in het bijzonder gekenmerkt door:

  • Een Ultra HD resolutie met 32 touchpunten | Des te hoger de resolutie, des te gedetailleerder het beeld
  • Een ingebouwde 80 Watt soundbar van JBL | Vol en krachtig geluid
  • Een ingebouwde annotatie app | Waardoor er gemakkelijk aantekeningen gemaakt kunnen worden
  • Optimale garantievoorwaarden van 3 jaar on-site

Bent u op zoek naar het huren van een presentatiescherm voor meerdere dagen? Neem contact op met één van onze adviseurs en we maken een offerte op maat.

* Leveringen zijn tegen een meerprijs door heel Nederland mogelijk

MEER INFORMATIE OVER HUREN?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT: