help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Meest verkochte touchscreens

Beamers & Touchscreens.nl maakt voor u een samenstelling met daarin de meest verkochte touchscreens bij Beamers & Touchscreens.nl. Voor scholen worden er veelal andere touchscreens aangeboden dan voor bedrijven. Dit heeft onder andere te maken met de budgetten van de onderwijsinstellingen.

Beamers & Touchscreens.nl maakt voor u een samenstelling met daarin de meest verkochte touchscreens bij Beamers & Touchscreens.nl. Voor scholen worden er veelal andere touchscreens aangeboden dan voor bedrijven. Dit heeft onder andere te maken met de budgetten van de onderwijsinstellingen. Op deze pagina vindt u onze meest verkochte touchscreens.

Meest verkochte touchscreens | CTOUCH Laser SKY

De meest verkochte touchscreens worden door Beamers & Touchscreens.nl ook het liefste aangeboden aan onze klanten. Als verkopende partij zijn wij namelijk onpartijdig en bekijken wij samen met u wat het beste bij uw wensen past. De CTOUCH Laser Air+ is voor Beamers & Touchscreens.nl absoluut één van de favorieten.

De CTOUCH Laser Air+ is een 32 punts touch scherm. Met andere woorden: dit betekent dat het scherm met meerdere mensen tegelijkertijd te bedienen is. De infrarode touchtechniek zorgt voor een snelle reactiesnelheid, waardoor u het scherm snel en eenvoudig kunt gebruiken. Laat u verassen door de indrukwekkende specificaties:

  • De ingebouwde 2 x 80 watt JBL speakers.
  • De Ultra HD beeldkwaliteit, een scherper beeld kan niet.
  • 7 jarige garantie op de spare parts (5 jaar on site).
  • De uWand afstandbediening waarmee u het beeld van afstand kunt bedienen.

i3 TOUCH | Met de interactieve i3LEARNHUB

De touchscreens van i3 worden gekenmerkt door de zeer hoge reactiesnelheid. De prijs kwaliteitsverhouding is bij de touchscreens van i3 TOUCH ook erg belangrijk. i3 TOUCH maakt het namelijk mogelijk voor onderwijsinstellingen om te kunnen investeren in touchscreens voor op school. Doorgaans zijn touchscreens dure oplossingen, maar door i3 TOUCH is het voor scholen toch mogelijk om kinderen te laten werken met deze te gekke oplossingen. Een touchscreen betekent daarnaast voor scholen dat onderhoud niet meer nodig is. Het is namelijk niet meer nodig om luchtfilters en beamerlampen te vervangen. Een perfecte totaaloplossing!

De Touchscreens van Samsung worden bij Beamers & Touchscreens.nl voornamelijk aangeschaft door bedrijven. Samsung heeft als bedrijf grootse naamsbekendheid in de consumentenmarkt. Bedrijven werken dan ook graag met de touchscreens van Samsung. Sluit een mini PC aan het touchscreen en u heeft binnen no-time een stand alone oplossing om uw presentaties te geven.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

De meest verkochte touchscreens