Help mij kiezen

Meest verkochte touchscreens

Beamers & Touchscreens.nl maakt voor jou een samenstelling met daarin de meest verkochte touchscreens. Voor scholen worden er veelal andere touchscreens aangeboden dan voor bedrijven. Dit heeft onder andere te maken met de budgetten van de onderwijsinstellingen.

Beamers & Touchscreens.nl maakt voor jou een samenstelling met daarin de meest verkochte touchscreens. Voor scholen worden er veelal andere touchscreens aangeboden dan voor bedrijven. Dit heeft onder andere te maken met de budgetten van de onderwijsinstellingen. Op deze pagina vind je onze meest verkochte touchscreens.

Meest verkochte touchscreens | Ctouch Riva touchscreen

De meest verkochte touchscreens zijn de touchscreens die door de klanten van Beamers & Touchscreens.nl het meest aan populariteit genieten. Als verkopende partij zijn wij namelijk onpartijdig en bekijken we samen met jou welk touchscreen het beste bij jouw wensen past. De Ctouch Riva is voor Beamers & Touchscreens.nl absoluut één van de favorieten.

Ctouch touchscreen

De Ctouch Riva is een 32 punts touch scherm. Met andere woorden: dit betekent dat het scherm met meerdere mensen tegelijkertijd te bedienen is. De infrarode touchtechniek zorgt voor een snelle reactiesnelheid, waardoor je het scherm snel en eenvoudig kunt gebruiken. Laat je verassen door de indrukwekkende specificaties:

  • Een Ultra HD resolutie met 32 touchpunten | Des te hoger de resolutie, des te gedetailleerder het beeld
  • Een ingebouwde 80 Watt soundbar van JBL | Vol en krachtig geluid waardoor er geen externe speakers benodigd zijn
  • De TrueBeam Touch-technologie | Gebruik je vinger of pen om te schrijven; met je handpalm kan je eenvoudig wissen
  • Optimale garantievoorwaarden van 3 jaar on-site (onderwijsinstellingen 5 jaar on site)

Clevertouch touchscreens | Interactiviteit in het klaslokaal

De touchscreens van Clevertouch worden gekenmerkt door de hoge reactiesnelheid. De prijs kwaliteitsverhouding is bij de touchscreens van Clevertouch ook erg belangrijk. Clevertouch maakt het daardoor namelijk mogelijk voor onderwijsinstellingen om te kunnen investeren in touchscreens voor op school.

Doorgaans zijn touchscreens prijzige oplossingen, maar door Clevertouch is het voor scholen toch mogelijk om kinderen te laten werken met deze te gekke oplossingen. Een touchscreen betekent daarnaast voor scholen dat onderhoud niet meer nodig is. Het is namelijk niet meer nodig om luchtfilters en beamerlampen te vervangen. Een perfecte totaaloplossing!

Meest verkochte touchscreens

Montagemogelijkheden
Voor de bevestiging van het scherm heb je de keuze uit een aantal verschillende opties, zoals een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling.

Helemaal compleet, met een ingebouwde OPS module
Om jouw touchscreen helemáál compleet te maken, kan je kiezen voor ingebouwde Ops pc. Een Ops pc betreft een volwaardige Windows 10 Professional computer, waarmee u al jouw taken kunt verrichten. Deze Ops pc is beschikbaar in 3 versies: een Intel i3, een Intel i5 en een Intel i7 processor.

Kortom: de Ctouch Riva serie heeft alles wat nodig is om uw lessen en vergaderingen duurzaam interactief te maken. Heb je vragen over de Ctouch Riva? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met één van onze experts.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

De meest verkochte touchscreens