Help mij kiezen

Barco Clickshare conference CX

Met Barco Clickshare Conference CX is het eenvoudiger dan ooit om huddle-vergaderingen op afstand te starten op je apparaat. Hierdoor kan je alle deelnemers een naadloze en meeslepende vergaderervaring bieden, zowel lokaal, als gast of op afstand.

Transformeer kleine vergader- en huddle-ruimten in inspirerende conferencing faciliteiten. In de moderne bedrijfswereld is een vlotte samenwerking en flexibiliteit vereist, vooral wanneer het gaat om teamvergaderingen in huddle-ruimten, en dit is precies wat de Barco Clickshare conference CX biedt. Door creatieve innovatie te stimuleren via naadloze draadloze vergaderingen, maakt de ClickShare conference CX vergaderingen inspirerend en productief.

Barco Clickshare conference CX | EEN UNIEK DEVICE

Met Barco Clickshare Conference CX is het eenvoudiger dan ooit om huddle-vergaderingen op afstand te starten op je apparaat. Hierdoor kan je alle deelnemers een naadloze en meeslepende vergaderervaring bieden, zowel lokaal, als gast of op afstand. Gebruik je favoriete vergadersoftware in combinatie met de ClickShare Conferencing Button en je kunt je vergadering in minder dan zeven seconden starten. De Barco Clickshare Conference CX kan bovendien draadloos worden aangesloten op bestaande camera’s in de huddle-ruimte, speakers en audio. Waardoor je tijd bespaart en de efficiëntie maximaliseert.

Barco Clickshare conference CX

START EEN HUDDLE-VERGADERING VANAF JE APPARAAT

De Barco Clickshare Conference CX bied je uitzonderlijke flexibiliteit en keuze, zodat je zelf kunt bepalen hoe je wilt samenwerken. Of je nu op een pc, Mac of mobiel werkt, de ClickShare Wireless Conferencing Button en de ClickShare Collaboration App zorgen vooral ook een eenvoudige en consistente gebruikerservaring. Naast zijn compatibiliteit met meerdere apparaten is ClickShare CX ook volledig compatibel met de technologie van je conferencing platform (UC) en je eigen USB-randapparatuur. Extra functies, zoals een lokaal zicht op het beeldscherm van de vergaderruimte, zorgen voor een nog betere ervaring.

VERBETERDE BEVEILIGING EN NAADLOZE INTEGRATIE

Kortom, het ClickShare CX draadloze conferencing systeem is perfect geschikt voor elke zakelijke omgeving. Het systeem is namelijk uitgerust met een aantal geweldige functies voor verbeterde beveiliging en naadloze integratie. De ClickShare Conference biedt daarnaast een probleemloze integratie met elk IT-netwerk.

Heb je tot slot vragen over de Barco Clickshare Conference CX? Neem dan contact op met één van onze experts voor draadloos delen. Ben je daarnaast benieuwd naar de werkwijze van Newcandle? Neem dan eens een kijkje op onze LinkedIn pagina.

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment