help mij kiezen

Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Presenteren & videoconferencing Advies op maat Experience center in Rotterdam

Draadloos Presenteren

Barco Clickshare CX button

barco clickshare conferencing button

Transformeer kleine vergader- en huddle-ruimten in inspirerende conferencing faciliteiten. In de moderne bedrijfswereld is een vlotte samenwerking en flexibiliteit vereist, vooral wanneer het gaat om teamvergaderingen in huddle-ruimten, en dit is precies wat de Barco Clickshare conferencing button biedt. Door creatieve innovatie te stimuleren via naadloze draadloze vergaderingen, maakt de Barco Clickshare conferencing button vergaderingen inspirerend en productief.

Barco Clickshare conferencing button | Een uniek device

Met Barco Clickshare conferencing button is het eenvoudiger dan ooit om huddle-vergaderingen op afstand te starten op je apparaat. Hierdoor kan je alle deelnemers een naadloze en meeslepende vergaderervaring bieden, zowel lokaal, als gast of op afstand. Gebruik je favoriete vergadersoftware in combinatie met de ClickShare Conferencing Button en je kunt je vergadering in minder dan zeven seconden starten. De Barco Clickshare conferencing button kan bovendien draadloos worden aangesloten op bestaande camera’s in de huddle-ruimte, speakers en audio. Waardoor je tijd bespaart en de efficiëntie maximaliseert.

barco clickshare conferencing button

Start een huddle-vergadering vanaf je apparaat

De Clickshare conferencing button biedt je uitzonderlijke flexibiliteit en keuze, zodat je zelf kunt bepalen hoe je wilt samenwerken. Of je nu op een pc, Mac of mobiel werkt, de ClickShare Wireless Conferencing Button en de ClickShare Collaboration App zorgen vooral ook een eenvoudige en consistente gebruikerservaring. Naast zijn compatibiliteit met meerdere apparaten is de Barco Clickshare conferencing buttonook volledig compatibel met de technologie van je conferencing platform (UC) en je eigen USB-randapparatuur. Extra functies, zoals een lokaal zicht op het beeldscherm van de vergaderruimte, zorgen voor een nog betere ervaring.

Verbeterde beveiliging en naadloze integratie

Kortom, de Clickshare conferencing button is perfect geschikt voor elke zakelijke omgeving. Het systeem is namelijk uitgerust met een aantal geweldige functies voor verbeterde beveiliging en naadloze integratie. De ClickShare Conference biedt daarnaast een probleemloze integratie met elk IT-netwerk.

Heb je tot slot vragen over de Barco Clickshare conferencing button? Neem dan contact op met één van onze experts voor draadloos delen. Ben je daarnaast benieuwd naar de werkwijze van Newcandle? Neem contact met ons op.


Specificaties Barco Clickshare CX button

Download brochure
Afmetingen (H x B x D) 34 mm x 135 mm x 135 mm
Voeding Standaard 110/220 V AC-stekker
Gewicht 900 gr
Besturingssysteem Windows, MacOS, Android en iOS
Video-uitgangen 4K UHD (3840*2160) @ 30Hz. HDMI 1.4b
Audio-uitgang USB, HDMI
USB 1 X USB-A, 1 X USB-C
Clickshare Buttons: 1
ClickShare App Desktop & Mobile
Geschikt: Airplay, Google Cast, Miracast
Bereik Maximaal 30 meter tussen de ClickShare Button en het ClickShare basisstation
Antidiefstalsysteem Kensingtonslot
Certificeringen FCC/CE
Touch back support: Nee
Garantie 1 jaar standaard - 5 jaar dekking via SmartCare
250,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Gewicht 900 gr
ClickShare App Desktop & Mobile
Geschikt: Airplay, Google Cast, Miracast

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk