help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Video conference systemen

Logitech Tap

Logitech Tap Microsoft

De Logitech Tap is hét bedieningspaneel voor videoconferencing systemen voor vergaderruimtes. De Tap is het aanraakbedieningssysteem voor de werkplek, met oplossingen voor videovergaderen met Google Meet, Microsoft Teams en Zoom.

De Logitech Tap, de video-oplossing voor vergaderruimtes, omvat agenda-integratie, deelname met één enkele aanraking en direct inhoud delen. Bovendien is het altijd gebruiksklaar. Logitech Tap is vooraf geconfigureerd met software van Google, Microsoft of Zoom die voor vergaderruimtes is geoptimaliseerd. Ook omvat het systeem alle benodigde componenten: zoals een Tap- touchcontroller, een compacte computer en de ingebouwde bekabeling.

Logitech Tap

LOGITECH TAP | BEDIENINGSPANEEL VOOR VERGADERRUIMTES

Het systeem kan via een USB kabel op elke computer worden aangesloten als extra beeldscherm. Zo ligt aanraakbediening dus binnen handbereik voor samenwerking in teams, digitale aanwijzingen, automatisering van ruimtes, omgevingsregeling en talloze andere workflows.

Logitech Rally Plus oplossing

Dankzij de Logitech Strong-USB-plenumkabel van 10 meter kan je de Tap dus dicht bij deelnemers zetten voor een gemakkelijke bediening. De host computer kan dan in een kast, onder tafel of achter een scherm worden geplaatst. Dankzij het geïntegreerde mechanisme voor trekontlasting en kabelbeheer blijft alles bovendien goed aangesloten. Bovendien heb je de mogelijkheid om kabels langs de achterkant te leiden voor een nette vergadertafel.

De Logitech Tap is in het bijzonder een gecertificeerde touchcontroller voor oplossingen van Google Hangouts/Meet, Microsoft Teams Rooms en Zoom Rooms. Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden van dit systeem in combinatie met Microsoft Teams of Zoom? In de links vind je hierover meer informatie en ter illustratie onderstaand filmpje.

De Logitech Tap is onder andere te combineren met een Logitech Rally Bar, Logitech Rally Bar mini of een Logitech Rally. Een totaaloplossing voor videoconferencing via Zoom of Microsoft Teams? Dan is de Logitech room solution the way to go!


Specificaties Logitech Tap

Download brochure
Formaat 10,1 inch (58 mm x 244 mm x 179 mm)
Gewicht 1.25 kg
Resolutie: 1280 x 800p
Beeldscherm Oleofobe en reflectiewerende coating
Speaker Geïntegreerde ultrasone speaker
Bewegingssensor Geïntegreerde PIR-bewegingssensor
Kijkhoek Tot 14 graden
Geschikt: Zoom, Microsoft Teams
Garantie: 2 jaar
1.995,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Resolutie: 1280 x 800p
Geschikt: Zoom, Microsoft Teams
Garantie: 2 jaar

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk