Help mij kiezen
Logitech Rally Plus oplossing

21 april 2021

Logitech Zoom Rooms

Transformeer elke ruimte in een Logitech Zoom Rooms door met één aanraking, bedraad of draadloos content te delen. In het midden van de ruimte bedien je het systeem met de Logitech Tap. Logitech Room solutions zijn verkrijgbaar in kleine, medium, of grote configuraties met bijpassende accessoires voor iedere ruimte.

GECONFIGUREERDE VIDEOVERGADERING VOOR VERGADERZALEN

Logitech Zoom Rooms bevat alles wat je nodig hebt voor videovergaderingen, beschikbaar voor kleine, middelgrote en grote configuraties. Deze voor geconfigureerde systemen omvatten een mini-pc, Logitech-conferencecam met RightSense – technologieën, pc-montage met kabelbevestiging en de Logitech Tap-touch controller.

Logitech Zoom Room solutions

Logitech Rally Bar mini + TapLOGITECH RALLY BAR MINI
De eersteklas alles-in-één videobalk voor kleine kamers, in grafiet of wit, waarbij de gemotoriseerde pan- en tilt-lens uitgebreide kamerdekking biedt. De luidsprekers presteren bovendien in kristalhelder geluid en met de AI-zoeker ben je verzekerd van een verbeterde  auto-framing. Tot slot heb je de mogelijkheid om maximaal twee Rally Mic Pods toe te voegen aan de audiodekking.

Logitech Rally Bar + TapLOGITECH RALLY BAR
De alles-in-één videobalk voor middelgrote kamers, in grafiet of wit, met uitstekende beeldkwaliteit tot 15 x zoom (5 x optische en 3 x digitaal) waardoor ook bij inzoomen de beeldkwaliteit optimaal blijft. Grote luidsprekers zorgen bovendien voor kamer vullend geluid en met de AI-zoeker ben je verzekerd van een een verbeterde  auto-framing. Tot slot heb je de mogelijkheid om maximaal drie Rally Mic Pods toe te voegen aan de audiodekking.

Logitech RallyLOGITECH RALLY PLUS
Dit modulaire videoconferentie systeem voor grote vergaderruimtes is aanpasbaar aan de grootte van jouw ruimte. Net als bij de Rally Bar wordt er gebruik gemaakt van een 15 x zoom (5 x optische en 3 x digitaal), waardoor ook bij inzoomen de beeldkwaliteit optimaal blijft. Twee Rally-luidsprekers en twee Rally Mic Pods (uitbreidbaar tot zeven) zorgen ervoor dat elke stem duidelijk wordt gehoord.

Logitech Rally TapLOGITECH TAP
Dé touch controller voor kameroplossingen is het responsieve 10,1 inch touchscreen van Logitech: De Logitech Tap. Het systeem is er i.c.m. verschillende bevestigingsmogelijkheden, waarbij de kabelmanagement altijd prioriteit heeft. Geen kabels door de ruimte en de vertrouwde Zoom software om een videoconference te starten. Eenvoudig inloggen in de Zoom omgeving en starten.

Opties Logitech Solutions - Zoom

Logitech Room solutions - Zoom

MEER INFORMATIE?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment