help mij kiezen

Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Presenteren & videoconferencing Advies op maat Experience center in Rotterdam

Totaaloplossingen

Logitech Tap Zoom – Small

Logitech Tap room solution Zoom - Small

De Logitech Tap room solution Zoom – Small is een fijn functionerende totaaloplossing voor videoconferencing via Zoom. Het systeem is in het bijzonder geschikt voor de kleinere vergaderruimtes en bestaat, naast de Logitech Tap zelf, onder andere uit de Logitech Meetup.

Logitech Tap room solution Small

De Logitech Tap, de video-oplossing voor vergaderruimtes, omvat agenda-integratie, deelname met één enkele aanraking en ook direct inhoud delen. Bovendien is het altijd gebruiksklaar. Daarnaast omvat het systeem alle benodigde componenten: zoals een Tap- touchcontroller, een compacte computer en de ingebouwde bekabeling. De Logitech tap room solution – small bestaat uit:

  • Logitech Tap Zoom Touch Console
  • Room Computer (Mini PC Windows 10 IOT Enterprise)
  • Logitech Meetup
  • Strong USB kabel (10 meter)
  • Beugel om de Mini PC te bevestigen

Logitech Tap room solution – Small | Voor Zoom

Nodig je collega’s of klanten en het Zoom Room account uit voor een videogesprek. Loop naar de gekozen vergaderruimte en begin daarna direct met jouw videogesprek. Het systeem kan daarnaast via een USB kabel op elke computer worden aangesloten als extra beeldscherm. Zo ligt aanraakbediening dus binnen handbereik voor samenwerking in teams, digitale aanwijzingen, automatisering van ruimtes, omgevingsregeling en talloze andere workflows.

Logitech Tap Room Solution Small

Dankzij de Logitech Strong-USB-plenumkabel van 10 meter kan je de Tap dus dicht bij deelnemers zetten voor een gemakkelijke bediening. De host computer kan dan in een kast, onder tafel of achter een scherm worden geplaatst. Dankzij het geïntegreerde mechanisme voor trekontlasting en kabelbeheer blijft alles bovendien goed aangesloten. Bovendien heb je de mogelijkheid om kabels langs de achterkant te leiden voor een nette vergadertafel. Ter illustratie vind je hieronder een filmpje voor de Zoom Room oplossing.

Kortom: een totaaloplossing voor videoconferencing Microsoft Teams? Dan is de Logitech room solution the way to go! Het systeem is in de basis exclusief professioneel display, maar hiervoor is een Viewsonic 65 inch uitermate geschikt.

Specificaties Logitech Tap Zoom – Small

Download brochure
Formaat: 10 inch
Resolutie: 1280 x 800p
Kijkhoek: Tot 14 graden
Gewicht: 1.25 kg
Garantie: 2 jaar
Beeldscherm: Oleofobe en reflectiewerende coating
Speaker: Geïntegreerde ultrasone speaker
Bewegingssensor: Geïntegreerde PIR-bewegingssensor
Geschikt: Zoom
3.100,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Formaat: 10 inch
Resolutie: 1280 x 800p
Kijkhoek: Tot 14 graden
Beelddiagonaal 65 inch
Optimale kijkafstand 3 tot 5 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk