help mij kiezen

De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Video conference systemen

Logitech MeetUp

Logitech MeetUp

Logitech MeetUp is hét videoconferencing systeem voor kleine vergaderruimtes. Het systeem met 4K resolutie is speciaal hiervoor geoptimaliseerd en heeft een kijkhoek van 120 graden om alle aanwezigen in beeld te brengen. Ook de drie microfoons en speakers zijn afgestemd op de kleine ruimte.

Logitech MeetUp Webcam | 4K resolutie & kraakhelder geluid

Logitech MeetUp is een van de beste video conference systemen voor kleine vergaderruimtes met maximaal acht personen. Dankzij de 4K Ultra HD sensor en Logitech-lens produceert de camera haarscherpe videobeelden. De brede kijkhoek van 120 graden is ruim voldoende om alle aanwezigen in beeld te brengen.

Het geluid van de Logitech MeetUp is aangepast aan de akoestiek van kleine vergaderruimtes. De ingebouwde speakers zorgen voor kraakhelder geluid. Tevens is het systeem voorzien van drie Beamforming microfoons die het geluid goed oppikken. Beschik je over een grotere ruimte? Je kunt de MeetUp uitbreidingsmicrofoon toevoegen. Deze biedt een uitbreiding tot 4,2 meter. Vraag één van onze experts naar de mogelijkheden.


Specificaties Logitech MeetUp

Download brochure
Resolutie: 4K Ultra HD
Zoomfunctie: 5 x digitale zoom
Aantal gebruikers: Tot 8 deelnemers
Ingebouwde microfoon & verlichting Ja
Zoom, Pan, Tilt Ja
Kijkhoek 120 graden
Geschikt voor Skype, Zoom, Cisco Jabber en LifeSize Cloud
975,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Resolutie: 4K Ultra HD
Zoomfunctie: 5 x digitale zoom
Aantal gebruikers: Tot 8 deelnemers

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk