help mij kiezen
Video conference systemen

Logitech MeetUp

Logitech MeetUp

Logitech MeetUp is hét videoconferencing systeem voor kleine vergaderruimtes. Het systeem met 4K resolutie is speciaal hiervoor geoptimaliseerd en heeft een kijkhoek van 120 graden om alle aanwezigen in beeld te brengen. Ook de drie microfoons en speakers van Logitech MeetUp zijn afgestemd op de kleine ruimte.

Logitech Meetup

Logitech MeetUp Webcam | 4K resolutie & kraakhelder geluid

Logitech MeetUp is een van de beste video conference systemen voor kleine vergaderruimtes met maximaal acht personen. Dankzij de 4K Ultra HD sensor en Logitech-lens produceert de camera haarscherpe videobeelden. De brede kijkhoek van 120 graden is ruim voldoende om alle aanwezigen in beeld te brengen.

Het geluid van de Logitech MeetUp is aangepast aan de akoestiek van kleine vergaderruimtes. De ingebouwde speakers zorgen voor kraakhelder geluid. Tevens is Logitech MeetUp voorzien van drie Beamforming microfoons die het geluid goed oppikken. Beschik je over een grotere ruimte? Je kunt de MeetUp uitbreidingsmicrofoon toevoegen. Deze biedt een uitbreiding tot 4,2 meter.

Snel gemonteerd en zo weer aan het werk

Wie voor Logitech MeetUp kiest, wil snel weer aan het werk. En dat kan, dankzij de professionele en snelle montage. Met een duidelijke instructie ben je binnen enkele minuten weer online en kan de vergadering beginnen. Korrelige beelden en echo’s zijn verleden tijd met het Logitech MeetUp videoconferencing systeem. Haarscherp beeld, iedereen in beeld en goed verstaanbaar.

Vooral in deze tijd zijn online vergaderingen niet meer weg te denken. Een klant die in een andere stad werkt of die collega die thuis aan het werk is? Met Logitech MeetUp is iedereen weer bij elkaar. Goed te verstaan én goed te zien door kwalitatief apparatuur, wat weer voor efficiënte vergaderingen zorgt.


Specificaties Logitech MeetUp

Download brochure
Resolutie: 4K Ultra HD
Ingebouwde microfoon: Ja
Zoomfunctie: 5 x digitale zoom
Aantal gebruikers: Tot 8 deelnemers
Zoom, Pan, Tilt: Ja
Kijkhoek: 120 graden
Geschikt voor: Skype, Zoom, Cisco Jabber en LifeSize Cloud
750,-

exclusief btw - Op voorraad

In het kort
Resolutie: 4K Ultra HD
Ingebouwde microfoon: Ja
Zoomfunctie: 5 x digitale zoom

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk