Help mij kiezen

Microsoft Teams Rooms

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor videoconferencing? In het bijzonder is de Microsoft Teams Rooms oplossing van Logitech dan iets voor jou. Aangezien deze oplossing in een Microsoft Teams & Zoom variant beschikbaar is, is deze oplossing dus voor veel gebruikers een geschikt videoconference systeem.

Verander iedere vergaderruimte in een Microsoft Teams Rooms videoconference ruimte en breng de samenwerking van jouw team naar een hoger niveau. In een tijd waarin steeds meer hybride gewerkt wordt, is de vergaderruimte dé plek waar de collega’s die thuiswerken samenkomen met de mensen op kantoor, dat wil je natuurlijk goed geregeld hebben!

Microsoft Teams Rooms

Met één aanraking op het ruimtereserveringsdisplay plan je een Microsoft Teams meeting, vervolgens loop je naar binnen en kun je met één druk op de knop via het touchscreen bedieningspaneel de video meeting in een Teams Room starten. Naast de enorm gebruiksvriendelijke manier van een meeting starten deel je documenten binnen een handomdraai met de collega’s in de ruimte, maar ook met de deelnemers op afstand.

Het Microsoft Teams Rooms account is niet alleen een fijne manier om een videogesprek te starten, maar geldt ook direct als roombooking systeem voor de ruimte. Nodig met jouw Microsoft Teams account een collega of klant uit en voeg daar direct de vergaderruimte aan toe. Gebruiksvriendelijk, snel én eenvoudig!

Gebruiksvriendelijk videobellen via Microsoft Teams Rooms

Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor videoconferencing? In het bijzonder is de Microsoft Teams Rooms oplossing van Logitech dan iets voor jou. Aangezien deze oplossing in een Microsoft Teams & Zoom variant beschikbaar is, is deze oplossing dus voor veel gebruikers een geschikt videoconference systeem.

Eén van de meest gebruiksvriendelijke videoconference systemen is een presentatiescherm, met een ingebouwde Windows 10 pc. Op deze Ops pc is een Microsoft Teams Rooms account te plaatsen, wat dan de thuisbasis van het scherm en de ruimte is.

Logitech Rally Bar

Microsoft Teams Rooms van Logitech bevat alles wat je nodig hebt voor videovergaderingen, beschikbaar voor kleine, middelgrote en grote configuraties. Zo omvatten deze voor geconfigureerde systemen een mini-pc, Logitech-conferencecam met RightSense – technologieën, pc-montage met kabelbevestiging en de Logitech Tap-touch controller.

Waarom een videoconference systeem bij Newcandle?

Newcandle heeft 10 jaar ervaring met betrouwbare videoconferencing systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, we adviseren en implementeren het juiste videoconference systeem voor jouw situatie:

  • Advies voor de juiste videoconference dienst (Zoom, Microsoft Teams etc.)
  • Het juiste videoconference systeem
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Ben je benieuwd welk videoconference systeem het beste past bij jouw situatie?

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie over Microsoft Teams Rooms of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Onze kernwaarden

Wat kunnen we voor jou betekenen?
Missie
We verenigen mensen door samenwerken te vereenvoudigen. Innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen en eerlijke service waar je blij van wordt, dat is waar Newcandle voor staat. Meer informatie
Visie
De behoefte naar interactief informeren neemt toe, terwijl iedereen steeds minder tijd lijkt te hebben. Newcandle haalt het maximale uit iedere presentatie. Duurzaam, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk! Bekijk het assortiment
Voor wie staan we klaar?
Bedrijven & onderwijsinstellingen kunnen bij Newcandle terecht voor o.a. touchscreens, digiborden en videoconferencing systemen voor jouw vergaderruimtes én klaslokalen! Bekijk onze cases

Een greep uit het assortiment