Expert in het onderwijs en MKB Professioneel montageteam De scherpste offertes Demoruimte voor touchscreens en digiborden

010 - 800 9885

Audiovisuele inrichting

Beamers & Touchscreens.nl voorziet bedrijven, overheidsinstanties en zorginstellingen van audiovisuele inrichtingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze experts helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op, voor een afspraak in onze demonstratieruimte of voor een offerte op maat.

Is uw vergaderruimte toe aan een nieuwe audiovisuele inrichting? Beamers & Touchscreens.nl helpt u verder. Wanneer u als bedrijf kijkt naar een nieuw digitaal presentatiesysteem, dan kunt u in het beginsel een keuze maken uit twee opties; een digibord of een touchscreen. Maar wat is nu precies het verschil? Dit lichten we op deze pagina toe.

Audiovisuele inrichting | Wat komt erbij kijken?

De audiovisuele inrichting van een vergaderruimte is niet iets alledaags. Voor uw presentieruimte of informatieruimte zijn er touchscreens verkrijgbaar in maten van 55 tot 86 inch. Het ideale formaat voor u is afhankelijk van de ruimte, maar ook van het beoogde gebruik van het touchscreen. Meer informatie over touchscreens vindt u in hier.

Bent u opzoek naar een wat meer budgetsysteem voor uw vergaderruimte, dan zijn er mooie oplossingen in de vorm van digiborden. Op de volgende pagina vindt u een overzicht die de voordelen -en nadelen van digiborden en touchscreens inzichtelijk maakt.

Audiovisuele inrichting | De mogelijkheden van Lease

Bent u opzoek naar meerdere aantallen? Beamers & Touchscreens.nl biedt u ook de mogelijkheid om uw audiovisuele apparatuur d.m.v. lease te gebruiken. Het kan voor uw onderneming interessant zijn om de producten te leasen in plaats van aan te schaffen. Touchscreens leasen gaat eenvoudig en biedt uw onderneming zekerheden, als een leaseperiode tot 60 maanden en een on-site garantie op alle producten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze experts helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op, voor een afspraak in onze demonstratieruimte of voor een offerte op maat.

Meer informatie?

Advies nodig? Op zoek naar meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon!

Contact opnemen
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment: