Help mij kiezen

Bestel jouw Smartboard bij dé digibord specialist!

De digiborden van Smart, ook wel bekend als Smartboard zijn wellicht het meest bekende soort digibord in Nederland. Een Smartboard kopen kan je met een gerust gevoel doen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van de verschillende smartboards, voor vergaderruimtes en klaslokalen.


Bekijk het assortiment Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een Smartboard touchscreen voor jouw vergaderruimte of klaslokaal? Met het Smartboard touchscreen kan je het scherm delen vanaf jouw iOS, Android en Microsoft device. De Smartboard 6000 serie werkt met het door SMART Technologies ontwikkelde ‘DViT touch’. De Silktouch technologie zorgt voor een erg fijne schrijfervaring en bovendien voor intuïtief gebruik.

Presentatieruimte vierkant

Smartboard touchscreen | voor jouw vergaderruimte

De Smartboard 6000 serie is een touchscreen dat is ontwikkeld om jouw vergaderingen en presentaties te optimaliseren. Het touchscreen is onder andere voorzien van een ingebouwde whiteboardfunctie en de ‘Smartboard software’, ontwikkeld voor jouw vergaderruimte. Je hebt toegang tot tal van toepassingen, tools en functies, waaronder:

  • Een digitaal schoolbord en ingebouwde webbrowser
  • Intuïtief gebruik door de ingebouwde IQ technologie
  • Ingebouwd draadloos delen met Windows (Miracast), iOS (Airplay), Android (Google Cast)
  • Inclusief SMART Learning software
  • Inclusief 2 Actieve pennen met pen ID

De Smartboard 6000 serie en de SMART software herkennen pennen, vingers en je handpalm. De meegeleverde Meeting Pro software voorziet jou in alle behoeften. Zo kan je jouw creatieve processen vastleggen en delen. Je kunt bovendien schrijven op een oneindig whiteboard, maar ook schrijven over PDF, Powerpoint. Tot slot is het mogelijk om de 3 jarige on-site garantie te verlengen naar 5 jaar.

Smartboard touchscreen

Smartboard touchscreen | voor het onderwijs

Het SMART Board touchscreen voor het onderwijs is de SMART Board MX serie. Dit touchscreen heeft een infrarood touchscherm met ingebouwde IQ unit; waarmee je kunt schrijven, een webbrowser kunt gebruiken en draadloos kunt presenteren. De SMART Board MX serie is beschikbaar in de maten 65, 75 en 86 inch. De intelligente software van de MX serie herkent bovendien tegelijkertijd één pen, een handpalm (wisser) en een scroller.

De bedieningsknoppen zitten daarnaast op bereikbare plekken aan de voorkant van het scherm. Een aantal van deze knoppen zijn: power, volume, mute en freeze. Ook de input poorten (USB en HDMI) zijn goed bereikbaar op het scherm. De SMART Ink software zorgt voor probleemloos schrijven over iedere applicatie en over Microsoft Office. Daarnaast zorgt de Silktouch glasplaat voor een soepel en comfortabel gebruik met vinger touch. De SMART IQ unit maakt het mogelijk om zonder PC direct te schrijven, de webbrowser te gebruiken en draadloos apparaten te koppelen.

Smartboard touchscreen

Het scherm is bovendien voorzien van de welbekende SMART pennenbak, 2 pennen en de afstandsbediening. Je ontvangt bij aanschaf ook een software licentie van Smart Learning Suite. Ook wordt er bij het scherm een wand bevestigingsbeugel meegeleverd. Tot slot ontvangt educatie een 5 jarige on-site garantie.

Ben je benieuwd naar wat andere klanten van ons vinden? Op Trustpilot vind je diverse beoordelingen van klanten die jou voor zijn gegaan!

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je advies nodig? Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 010 – 800 9885.

Contact opnemen

Iedere werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur.

Contact opnemen

Een greep uit het assortiment: