help mij kiezen
Digiborden

SMART BOARD MX 86 IQ

SMART BOARD MX 65" IQ

Het SMART BOARD in combinatie met een ultra short throw beamer is nagenoeg iedere school wel bekend. Intussen is er veel veranderd in het onderwijs en heeft SMART een touchscreen ontwikkeld, zoals het 65 inch model van het touchscreen: SMART BOARD MX 86 IQ.

De SMART BOARD MX serie heeft een infrarood touchscherm met ingebouwde IQ unit; waarmee u kunt schrijven, voor browser gebruik en draadloos presenteren. Het SMART BOARD MX 86 IQ is ook beschikbaar in de maten 65 en 75 inch. De intelligente software van de MX serie herkent bovendien tegelijkertijd 1 pen, handpalm wisser en scrollen of verplaatsen met vinger.

SMART BOARD MX 86 IQ | Voor het onderwijs

De SMART BOARD MX serie is voorzien van omgeving sensor. Deze dimt automatisch het licht van het scherm. De bedieningsknoppen zitten daarnaast op bereikbare plekken aan de voorkant van het scherm. Een aantal van deze knoppen zijn: power, volume, mute en freeze. Ook de input poorten (USB en HDMI) zijn goed bereikbaar op het scherm.

De SMART BOARD MX serie heeft een aantal unieke eigenschappen. Zo zorgt de SMART Ink voor probleemloos schrijven over iedere applicaties en Microsoft Office. Daarnaast  zorgt de Silktouch glasplaat voor een soepel en comfortabel gebruik met vinger touch. De SMART IQ unit maakt het mogelijk om zonder PC direct te schrijven, de webbrowser te gebruiken en draadloos apparaten te koppelen.

Het scherm is bovendien voorzien van de welbekende SMART pennenbak, 2 pennen en de afstandsbediening. U ontvangt bij aanschaf ook een software licentie van Smart Learning Suite. Tot slot wordt er bij het scherm een exclusieve wand bevestigingsbeugel voor MX serie meegeleverd.


Specificaties SMART BOARD MX 86 IQ

Download brochure
Schermdiagonaal 86 inch | 218 cm
Maximale kijkafstand: 8 meter +
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 78
Garantie 3 jaar
Garantie verlenging Ja
Speakers 2 x 10 Watt
5.250,-

exclusief btw - Op voorraad

In het kort
Beelddiagonaal 86 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Beeldverhouding 16:9
Garantie 3 jaar
Optimale kijkafstand 8 meter +

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk