Expert in het onderwijs en MKB Professioneel montageteam De scherpste offertes Demoruimte voor touchscreens en digiborden

010 - 800 9885

Touchscreens

SMART BOARD MX 65 IQ

SMART BOARD MX 65" IQ

Het SMART BOARD in combinatie met een ultra short throw beamer is nagenoeg iedere school wel bekend. Intussen is er veel veranderd in het onderwijs en heeft SMART een touchscreen ontwikkeld, zoals het 65 inch model van het touchscreen: SMART BOARD MX 65 IQ.

De SMART BOARD MX 65 IQ heeft een infrarood touchscherm met ingebouwde IQ unit; waarmee u kunt schrijven, voor browser gebruik en draadloos presenteren. Het SMART BOARD MX 65 IQ is ook beschikbaar in de maten 75 en 86 inch. De intelligente software van de MX serie herkent bovendien tegelijkertijd 1 pen, handpalm wisser en scrollen of verplaatsen met vinger.

SMART BOARD MX 65 IQ | Voor het onderwijs

De SMART BOARD MX 65 IQ is voorzien van omgeving sensor. Deze dimt automatisch het licht van het scherm. De bedieningsknoppen zitten daarnaast op bereikbare plekken aan de voorkant van het scherm. Een aantal van deze knoppen zijn: power, volume, mute en freeze. Ook de input poorten (USB en HDMI) zijn goed bereikbaar op het scherm.

Het SMART BOARD MX 65 IQ heeft een aantal unieke eigenschappen. Zo zorgt de SMART Ink voor probleemloos schrijven over iedere applicaties en Microsoft Office. Daarnaast  zorgt de Silktouch glasplaat voor een soepel en comfortabel gebruik met vinger touch. De SMART IQ unit maakt het mogelijk om zonder PC direct te schrijven, de webbrowser te gebruiken en draadloos apparaten te koppelen.

Het scherm is bovendien voorzien van de welbekende SMART pennenbak, 2 pennen en de afstandsbediening. U ontvangt bij aanschaf ook een software licentie van Smart Learning Suite. Tot slot wordt er bij het scherm een exclusieve wand bevestigingsbeugel voor MX serie meegeleverd.


Specificaties SMART BOARD MX 65 IQ

Download brochure
Schermdiagonaal 65 inch | 165 cm
Optimale kijkafstand 6 tot 7 meter
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 42
Garantie 3 jaar
Garantie verlenging Ja
Speakers 2 x 10 Watt
2.299,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort
Beelddiagonaal 65 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Garantie 3 jaar
Optimale kijkafstand 6 tot 7 meter

Wij zijn bereikbaar!
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk