help mij kiezen
Digiborden

Ctouch Canvas 65 inch

Ctouch Canvas

Breng samenwerken & interactiviteit naar het volgende niveau! De Ctouch Canvas 65 inch is hét presentatiescherm voor vergaderruimtes. Vanwege de uitmuntende specificaties van het scherm hangt dit scherm in veel vergaderruimtes. Zo past de Ctouch Canvas 65 inch perfect in middel grote vergaderruimtes. Lees verder!

Ctouch gelooft dat interactieve ervaringen in samenwerking en kennisdeling het werkgeluk kunnen bevorderen en tot rijkere werkresultaten kunnen leiden. Maar hoe begin je met interactieve ervaringen? Het begint met liefde bij de eerste aanraking. De Ctouch Canvas 65 inch wordt onder andere gekenmerkt door:

  • Nodigt actieve gebruikersinteractie uit. CTOUCHABLE design
  • Ultrafijne ‘pen-op-papier’ zoals schrijven: Optisch gebonden InGlass technologie
  • Designed-for-Business: NO-OS-besturingssysteem
  • Update-vrije werking & IP-management
  • JBL Live Stage (Virtual) Surround Sound + Far-field microfoonarray
  • Triple S-glass: glad, streeploos en veilig

Ctouch Canvas 65 inch | Bouw uit naar jouw behoeftes

De CTOUCH Canvas valt op in elke vergaderzaal! Het unieke CTOUCHABLE design nodigt bovendien uit om het scherm direct aan te raken. Ontdek ook de ultrafijne pen-op-papier-achtige schrijfervaring. Het is namelijk ontworpen voor het bedrijfsleven en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Dit touchscreen-platform is kortom het summum van ‘all-in-one collaboration boards’.

Schrijf, schets en noteer als nooit tevoren! De optisch gebonden InGlass touch-technologie levert je namelijk een zeer nauwkeurige pen-op-papier-achtige schrijfervaring. Gebruik gewoon de passieve pen of je vinger en schrijf of wis zo snel als je kan. Samen ideeën bedenken? Geen probleem! Zo schrijf je namelijk soepel met tot wel 4 gebruikers tegelijk.

CTOUCHABLE design van de Ctouch Canvas 65 inch

Het unieke CTOUCHABLE design van Canvas valt op en nodigt je uit om met jouw teamwerk aan de slag te gaan, door middel van stimulerende vergaderingen waar creatieve ideeën worden gedeeld en innovatie vorm krijgt. Van de gekleurde rubberen rand en zacht aanvoelende textielframe, tot de aanraakbare knoppen en het intuïtieve menu. Dit alles werkt samen om de vergaderingen te stimuleren.

Ctouch Canvas touchscreen

Ctouch voorziet een verschuiving in de manier waarop mensen zullen werken en leren. Een toekomst waarin mensen niet meer de hele dag zitten om productief te zijn, mede dankzij bijeenkomsten die meer worden behandeld als een samenwerkingsmogelijkheid dan als een ontmoeting of een showcase. Touchscreens met een CTOUCHABLE design zullen bovendien een krachtige samenwerkingsverbeteraar zijn voor moderne hybride werkplekken.

Breng innovatie en teamwork tot leven in 3 kleuren

De vooruitgang op het gebied van cloud-samenwerking, tooling en conferentiesystemen gaat snel. Wil je met jouw team in actie komen? Het CTOUCH Canvas stelt de norm als hét touchscreen-platform voor alles-in-één-samenwerkingsborden! Het Canvas is bovendien de ideale interactieve oplossing voor bedrijfsbeeldschermen en vergaderruimtes voor het direct delen van schermen, whiteboarden en videoconferenties in de cloud.

Ctouch Canvas kleuren

Bijna alle grootformaat touchscreens zien eruit als een traditionele televisie. Het CTOUCHABLE design ethos is ontwikkeld om mensen op natuurlijke wijze aan te moedigen het scherm aan te raken, zodat boeiend, collaboratief & sociaal werkgedrag kan volgen.

Montagemogelijkheden
Voor de bevestiging van het scherm heb je de keuze uit een aantal verschillende opties, zoals een vaste muurmontage, een verrijdbare lift en een vaste liftopstelling.

Helemaal compleet, met een ingebouwde Ops pc
Om je touchscreen helemáál compleet te maken, kan je kiezen voor ingebouwde Ops pc. Een Ops pc betreft een volwaardige Windows 10  computer, waarmee je al je taken kunt verrichten. Deze Ops pc is bovendien beschikbaar in 3 versies: een Intel i3, een Intel i5 en een Intel i7 processor.

Kortom: de Ctouch Canvas serie heeft alles wat nodig is om je lessen en vergaderingen duurzaam interactief te maken. Heb je vragen over de Ctouch Canvas 65 inch of gehele serie van Ctouch? Neem dan gerust contact met ons op.


Specificaties Ctouch Canvas 65 inch

Download brochure
Schermdiagonaal 65 inch | 165 cm
Maximale kijkafstand: 3 tot 5 meter
Sneltoetsen op het scherm Nee
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Displaytype LED
Beeldformaat 16:9
Gewicht kg 48
Garantie 3 jaar on site
Garantie verlenging Nee
Speakers 2 x 80 Watt JBL
4.330,-

exclusief btw - Op voorraad

In het kort
Maximale kijkafstand: 3 tot 5 meter
Beelddiagonaal 65 inch
Resolutie Ultra HD (3840 x 2160)
Beeldverhouding 16:9
Garantie 3 jaar
Optimale kijkafstand 3 tot 5 meter

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk