help mij kiezen
Bevestigingen

Suit – Muurlift

Suit muurlift - SDM

Ben je op zoek naar een muurlift voor jouw touchscreen of display? Door de Suit display mounts – muurlift is het mogelijk om jouw touchscreen of display in hoogte te verstellen. Een muurlift zorgt ervoor dat je een display of touchscreen ook aan zwakke wand (gips, systeemwand) te bevestigen is. 

Suit muurlift

De Suit display mounts – muurlift is geschikt voor touchscreens en displays van 55 inch tot 86 inch. Vanwege de diverse bevestigingsmogelijkheden is de muurlift geschikt voor álle beschikbare merken en types. Bovendien is de muurlift elektrisch in hoogte verstelbaar, waardoor het touchscreen of display door groot en klein te gebruiken is. De bekabeling wordt netjes weggewerkt in de kap van het verrijdbare onderstel. Verder is het systeem optioneel uit te breiden met inklapbare whiteboards, en is ook beschikbaar in een elektrisch verrijdbare variant.

Zou je een videoconference systeem willen toevoegen aan jouw presentatieoplossing? Systemen in verschillende soorten en maten zijn aan de muurlift te bevestigen en bewegen natuurlijk mee met de hoogteverstelling.


Specificaties Suit – Muurlift

Download brochure
Type: Muurlift
In hoogte verstelbaar: Ja
Kantelbaar: Nee
In diepte verstelbaar Nee
Maximale belasting: 150 kg
VESA compatible 200 x 200 mm, 200 x 400 mm, 400 x 400 mm, 600 x 400 mm, 800 x 600 mm
Inch bereik Maximaal 86 inch
835,-

exclusief btw - Op voorraad

In het kort
Type: Muurlift
In hoogte verstelbaar: Ja
Maximale belasting: 150 kg

Wij zijn bereikbaar!

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.Gerelateerde producten

Misschien ook leuk