De scherpste offertes Gratis demonstratie op locatie Dé expert voor vergaderruimtes & klaslokalen Experience center in Rotterdam

Computers

OPS PC i5 processor

OPS module

Een OPS PC i5 processor van Intel fungeert als de thuisbasis van uw touch display. OPS modules zijn ingebouwde mini PC’s . Voor de module zijn er 4 varianten. Zo is de module van Intel beschikbaar in een Intel Celleron processor, een Intel i3 processor, een Intel i5 processor en een Intel i7 processor.

OPS PC i5 processor | De thuisbasis van uw touch display

De OPS module (Open Pluggable Specification) is klein, compact en wordt direct in het scherm geschoven. Ondanks de omvang van de mini PC, fungeert deze als volwaardige computer. Het is afhankelijk van uw gebruikerswensen en eisen welke OPS voor u het beste geschikt is. Iedere OPS biedt de standaard mogelijkheden van een computer, waarbij de processor uiteindelijk zorgt voor de snelheid en de hoeveelheid werkgeheugen.

De OPS module draait standaard op Windows 10. Windows 10 is namelijk zo ingericht dat u uw touch display optimaal kunt gebruiken. U kunt de module onder andere in een CTOUCH 2Share schuiven. Heeft u vragen over welke module het beste bij u past? En of deze geschikt is voor uw touch display? Neem dan contact met ons op.


Specificaties OPS PC i5 processor

Type PC OPS module | 7e generatie
Processor Intel Core i5
RAM geheugen 8 GB
Opslagcapaciteit 128 GB SSD
Video output 1 x Mini Display poort | 1 x HDMI | 1 x VGA
Overige Aansluiting 4 x USB 2.0 | 2 x USB 3.0
Afmetingen in cm 25,8 x 21,7 x 3,3
950,-

exclusief btw - op voorraad

In het kort

Wij zijn bereikbaar!
010 - 800 9885

Iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00.



Gerelateerde producten

Misschien ook leuk